Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Tavsiyen icin tesekkur ederim... su an 4. elmayi yiyorum. kendimce bi yontem buldum yiyebilmek icin.. elmaya tuz dokuyorum :KK43: ne kadar iyi yapiyorum bilmiyrum ama tuza ihtiyacim vardi... Yarin biraz daha direncli olurum insallah. Gerci kacamak yapmadim (tuz haric) bu da iyi bisey :))

Tuz vücudunda su u tutar tatlim gel sen yoğurtlu yemeyi dene bagirsaklari acayip calistiriyor ben gündebirkez tovalete cikarken nerdeyse 3 kez cikmaya basladim

Supermis... dedigin dogru tuz odem yapiyor vucutta ama sadece bir elmayi o sekilde yedim.. Onun haricinde iyiyim ama dediginiz deniyecegim kesinlikle.. Hem yogurt eksimsi oldugu icin icinde tuz varmis gibi dusunerek yersem psikolojik olarakda kendimi daha iyi hissederim diyorum.. Bu arada her ovundemi yogurt yiyorsunuz?

Ben de bugün başladım, bakalım kilo verebilecek miyim?

Uygulamaya devam eden arkadaşlardan yorum bekliyoruz.

Bugun 3. gunum.. gayet iyi gidiyor.. ilk gunu biraz alismak gerektigi icin aclik ve zorluk cektim.. ama 2. gunu cok kolay gecti. bugun ise daha iyi hissediyorum kendimi ve gunluk kilo veriyorum. 58.7 kilo ile basladim bu sabah 56.5 kiloyum... ama kahvaltiyi kesinlikle yapmani tavsiye ediyorum.

Kizlar tam tamina uyarsaniz vereceksiniz 2. gunden sonra tamamen alisacaksiniz ve kolay bi sekilde zorlanmadan kilolarla vedalasacaksiniz

NurryB benim bugun ilk gunum gayet guzel geçti iki saat önce yogurt kurunu yaptim yedim 3 kasik yogurt yarim limon ve bir cay kasigi pulbiber .oda yaglari yakiyomus her gece yigcem ben faydasini gören cok kişi var tavsiye ederim

Slm kizlar elma bende mide yanmasi yapti bu durumda olan var mi ? Ve alternatif cozum bulan var mi acaba ? Ayrica bugun ikinci gunum benim

arkadaşlar bu diyeti inceleyip yapmak isteyen var mı? Benim gibi :KK66::KK64:Salı günü başlamayı planlıyorum. lütfen bi diyet arkadası :KK50: :KK19:istiyorum..

X