Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba arkadaslar. Ilk defa bi siteye uye oldum sırf bu diyet için. Boyum 150 hamilelik Sonrası 76 kilo oldum emzirdigim icin cok dert etmedim ama bebegim cok emmedi e bi zahmet zayiflayim artik dedim. Açıkçası kendimi cok kilolu görmüyorum. Ama bi gün bi mağazanin vitrininde yansımami görünce eve nasıl geldigimi hatırlamıyorum. Az yiyerek 11kilo verdim.ama 3 haftadır 65 e takıldım. Yorumlardan budiyetin hızlanmak icin ideal oldugunu okudum. 1hafta sonra ancak baslayabilir bu diyete.Ama gözüm ustunuzde her hun takip edicem. Baslayan herkese basarilar.Hep destek tam destek....

Ben bu diyeti terk ettim, çok aşırı kilolarda değilseniz yani vermek istediğiniz 3-5 kiloysa KATİYEN yapmayın!!!
165- 57 kiloydum, 4 kilo vermek için başladım ve 1 hafta aç kaldım ve 53e kadar indim.
Acı çektim, bırakınca ne kadar engellesem de yeme patlaması yaşadım. Yani ekmek bile yemedim aslında salça yemek istedim. Sonra 2 gün içinde yine 57ye geldim. Boşu boşuna kendimi sıkmışım, şu an spora ve şekersiz ekmeksiz bir hayata başladım. 1 yıl bile sürse asla bu diyeti yapmam, sağlıklı kilo vereceğim...

Dikkatli olun, fazlasını alma riskiniz her zaman olacak.

Ben bu diyeti terk ettim, çok aşırı kilolarda değilseniz yani vermek istediğiniz 3-5 kiloysa KATİYEN yapmayın!!!
165- 57 kiloydum, 4 kilo vermek için başladım ve 1 hafta aç kaldım ve 53e kadar indim.
Acı çektim, bırakınca ne kadar engellesem de yeme patlaması yaşadım. Yani ekmek bile yemedim aslında salça yemek istedim. Sonra 2 gün içinde yine 57ye geldim. Boşu boşuna kendimi sıkmışım, şu an spora ve şekersiz ekmeksiz bir hayata başladım. 1 yıl bile sürse asla bu diyeti yapmam, sağlıklı kilo vereceğim...

Dikkatli olun, fazlasını alma riskiniz her zaman olacak.

Dikkat et canım bende ilk hamile kalmadan 62 kıloydum boyumda 1,63 sonra hamilelik kilolarımı kolayca lahana çorbasıla ayım ve 59 kiloda sabit kaldım aylarca ne yesem almıyordum baya iştahlıyım daha dorusu pis bogazlı diyelim sonra hadi 59 kg dan 55-57 ye inim daha güzel olurum dedim halbuki 59 kiloda 38 bedendin daha ne istiyim ama iste aç gözlülük diyetlere bir başladım en kötüsü dükan diyeti oldu 59 kılodan bir çıktım 69 daha da inemiyorum 2-3 kilo ıçin deymez diyet yapmaya spor yap ve vücudunu sevmeyi öğren sonra çok pişman olursun arkadaşım

Ben gecen hafta 8 gun bu diyeti yaptım ve 3 kilo verdim. Herkes 10 kilo falan vermis 3 kilo az geldi bana :KK43:
Sonra 4 gun cılgınlar gibi yedim ve anında 1 kilo aldım.
Simdi elma diyetine devam ediyorum 5 kilo daha vermek istiyorum
Benim menum, sabah kepek ekmegiyle diyet beyaz peynirli tost
Aksam 5e kadar 3 tane elma, arada bir iki bardak normal cay
-ve tabi bol bol su-
6 gibi meyveli yogurt tuzsuz fındık ve badem
8 gibi yesil cay sonrasında sadece su

İlk yaptıgımda cok elma yedigim icin gercekten cok sıkıldım, yesil rengini bile gormek istemiyodum :KK70:
O yuzden elmayı 3e indirdim

Umarım hepimiz istedigimiz kiloya ulasırız, birbirimize destek olmalıyıız:)

Kizlar az kilo fazlası olanlar 1 haftada az vermeleri normal morelimizi bozmayalım full devam hep devam

Dikkat et canım bende ilk hamile kalmadan 62 kıloydum boyumda 1,63 sonra hamilelik kilolarımı kolayca lahana çorbasıla ayım ve 59 kiloda sabit kaldım aylarca ne yesem almıyordum baya iştahlıyım daha dorusu pis bogazlı diyelim sonra hadi 59 kg dan 55-57 ye inim daha güzel olurum dedim halbuki 59 kiloda 38 bedendin daha ne istiyim ama iste aç gözlülük diyetlere bir başladım en kötüsü dükan diyeti oldu 59 kılodan bir çıktım 69 daha da inemiyorum 2-3 kilo ıçin deymez diyet yapmaya spor yap ve vücudunu sevmeyi öğren sonra çok pişman olursun arkadaşım

Haklısın canım, hipotiroidim var bir de. Çok yemesem bile alıyorum, ama hiç yemezsem canavar gibi yiyerek daha da alıyorum üstüne. Dediğin gibi açgözlülük yapıp şu anki halimin kıymetini bilemiyorum. Sanki daha da alacakmışım gibi aynannın karşısında üstüme zorla gelen kıyafetlerimi giyerek ağlıyorum kendime psikolojim altüst oldu bu diyetlerle. diyetisyene gidip 1 yılda yavaş ve sağlam vericem bu nedir ya...
Bu arada ben 18 yaşındayken 69u görmüştüm. ne diyetler yapmıştım gitmemişti, sonra kendiliğinden gitmişti normal yemeye başladığım zaman. kendini kasınca beyin diyor ki " bu arıza gene diyet yapacak, ye ye ye daha da depola" sonra gelsin kilolar...

Haklısın canım, hipotiroidim var bir de. Çok yemesem bile alıyorum, ama hiç yemezsem canavar gibi yiyerek daha da alıyorum üstüne. Dediğin gibi açgözlülük yapıp şu anki halimin kıymetini bilemiyorum. Sanki daha da alacakmışım gibi aynannın karşısında üstüme zorla gelen kıyafetlerimi giyerek ağlıyorum kendime psikolojim altüst oldu bu diyetlerle. diyetisyene gidip 1 yılda yavaş ve sağlam vericem bu nedir ya...
Bu arada ben 18 yaşındayken 69u görmüştüm. ne diyetler yapmıştım gitmemişti, sonra kendiliğinden gitmişti normal yemeye başladığım zaman. kendini kasınca beyin diyor ki " bu arıza gene diyet yapacak, ye ye ye daha da depola" sonra gelsin kilolar...

evet katiliyorum psikolojik bazi insanda moral iyi olunca vucuta iyi oluyor
bakalim ben 2 hafta bu diyeti yapip sonra verdigim kiloya bakarak 1 hafta dengeli beslenip 1 hafta bu diyeti yapicam boyle devam ederek kendime eziyet etmeden yavasca kilolarimi vericem :KK52:

merhaba arkadaşlar ben de 4 gün önce elma diyetine başladım. 1.65 boyum ve 69.9 kiloyala başladım. şimdi 67.4 kiloya düştüm. spor da yapıyorum. umarım kilo vermeye devam ederim :KK9:

arkadaşlar tebrik ederim hepinizi çok güzel kilolar vermişsiniz :KK52: bende başlsam mı acaba bu diyete ama kendime güvenemiyorum:KK52:

herkese iyi akşamlarrrr. ben elma diyetini yapıyordum 1 hafta yaptım 5 kilo verdım sonra vazgeçtim. ama yaz kapıda o yüzden zayıflamam gerekli.... :KK1:yarın elma diyetine başlayacağım 15 gun boyunca devam edeceğim. 53 kiloyum 48 olsam yeterli :KK1:

aslında benim amacım sayıların düşmesi değil. insanların dışarıdan baktıklarında gerçekten zayıflamışsın demelerini bekliyorum. öğlenleri sadece 1 kase çorba içicem geri kalanında elma ve yeşilçay

Son düzenleme:
Bende gecen sene yapmistim bu diyeti kilo vermistim birakinca tekrardan geri aldim bende yarın başlıcam sporla birlikte. Birbirimize destek olalim kizlaaar :)

herkese iyi akşamlarrrr. ben elma diyetini yapıyordum 1 hafta yaptım 5 kilo verdım sonra vazgeçtim. ama yaz kapıda o yüzden zayıflamam gerekli.... :KK1:yarın elma diyetine başlayacağım 15 gun boyunca devam edeceğim. 53 kiloyum 48 olsam yeterli :KK1:

aslında benim amacım sayıların düşmesi değil. insanların dışarıdan baktıklarında gerçekten zayıflamışsın demelerini bekliyorum. öğlenleri sadece 1 kase çorba içicem geri kalanında elma ve yeşilçay

O zaman birlikte basliyoruz. 1.70 boyundayim 60 kiloyum. 50 olmam gerekiyor :)

Sabah kahvaltısını öğlen yapıyorum çünkü geç kalkıyorum şuana kadar herşey güzel geçti. Bir domates (ufak) , iki zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, bir haslama yumurta ve iki dilimde kemek ekmegi yedim. Suanda yesil cayimi iciyorum. Sabah kalktığımda bi bardak ılık su icmistim. Herkese basarilar, destek olalim kizlar. Kilolar gitmeli.

sabah klasik kahvaltı sonra yazıldığı üzere elma...ama kırmızı yiyebiliyorum aralarda da metabolizma hızlandırıcı çay içiyorum..

selam kizlar

benim bugun 11 ci gunum simdiye kadar cok iyi gecti bakalim pazartesi gunu tartilicam ilk hafta 3.8 kg verdim
daha 7 kilo daha versem yeter 1.63 m boyundayim

herkeze kolay gelsin

X