Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlaaar ben yıllardır kilo vermeye çalışıyorum 1 ayda rahat 9 kilo veriyorum ama verdim diye tekraryemeye başlıyorum. Çok kolay kilo verebiliyorum ama bitürlü baslayamıyorum. Yar8n başlıcak varsa destek olalım birbirmize boy 169 kilo 78.8. (((

Merhaba :) ben internette arastırırken bu konuyu gordum baya inceledim ve okudum, siteye uye olup bende katılmaya karar verdım :)
Ben hic diyet yapabilen biri degilim ama bu aralar cok kilo aldıgım icin sıkı bi sekilde diyete girdim 1 hafta boyunca neredeyse hic birsey yemedim sadece form biskuvilerinde ya da havuc yiyerek beslendim ve bol bol su tukettim, ama sadece 1,5 kilo verebildim.
Bu diyet cok saglıksız oldugu icin internette diyetleri arastırırken elma diyetini buldum. Bu forumdaki butun yazılanları okudum sanırım ve cogu kisinin memnun kaldıgını gordum. Bugun uyguladım, sabah sadece yagsız peynirli kepek ekmekli tost yedim ve 4 tane elma yedim, hatta su an 5.yi yiyorum ve yatmadan once bi tane daha yiyecegim :) Hatta yuruyus bile yaptım okuldan sonra. Ama kilomda gram degisiklik olmadı, sizce bu normal bir durum mu yani bir kac hafta sonra mı etkisini gorecegim ? Bu arada boyum 1,75 kilom 61,5 hedef kilom 55 :):)

Bende basliyorum yariiiiiiin :)))) bugün doğum günüm o yüzden pastalar börekler derken yapamadım ama artik biktim su kilolardan 2 haftada 6 kilo verebilir miyim ki sen tartildin mi hic canim :)

3 gundur yapıyorum ama malesef gram veremedim. Yarın da benim dogum gunum o yuzden ben birazcık bozucam galıba ama
bugune kadar hic kacamak yapmadım, yurudum ve evde spor yaptım nasıl veremedim hayret. burdaki cogu yorumdan anladıgım kadarıyla herkes rahatca verebiliyo. o yuzden bırakıcam galiba cunku hic bisey yemememe ragmen veremeyince moralim daha da bozuluyo

Kızlar ben yarından itibaren basliyorum 2-3 günde bir yazıcam kaç kilo verdiğimi:)) ayrıca 10 günde 1 mezurayla göğüs bel bazen ölçerek kaç cm incemdigimi yazıcam :))))

Kızlar ben yarından itibaren basliyorum 2-3 günde bir yazıcam kaç kilo verdiğimi:)) ayrıca 10 günde 1 mezurayla göğüs bel bazen ölçerek kaç cm incemdigimi yazıcam :))))

Kizlar ben bugun basladim ana kahvaktiyi kacirdim sadece ekma yedim bugun biraz acim kabul ama sabah kahvaltı yapicam onu düşünüyorum :) suanki kilom 59 boy 162 hedef 54 :)))) inş heoimiz istediğimiz kilolaea ulasiriz :) motivasyon şart ....:)

Ayrica hic kaçamak yapmamak lazım mis bu diyette yarin olsun bakalım bugun hic yapmadim deli gibi yürüdüm ordan oraya merdivenleri bile indim ciktim asansörü hayatimdan çıkardım :)

Ben pazartesi başladım, elma harici hiçbir şey yemedim.
Kahvaltı yapmadım.
Günde en fazla 5 elmayla günü geçirdim,
2-3 bardak yeşil çay içtim.
Bazen sirkeli su içtim.
yarım saat de yürüdüm.
Başlarken 57.6dım,
bugün 5. günüm 54 kilo olarak uyandım. Yarın 53'e düşerim büüyk ihtimal.
Boyum 166 bu arada :)

Yarın bırakmayı planlıyorum, boğazım şişti hastalıklara kapı aralıyoruz vitaminsizlikten; ama sonuçtan memnunum. Detoks oldu :) Yarın güzel bi kahvaltıyla kendimi ödüllendiricem :))
Ayrıca hayatımdan ekmek- çok fazla çikolata yemek- kola ve şekerleme türü şeyleri çıkarttım.
Spora aynen devam edip her gün bol sıcak su tüketicem. korucam bunu :)
Azmin sonu zafer o kesin, hadiyin kızlar bi kaç gün daha dayanın. Evli olmasam 7 güne tamamlardım.

Benim boyum 170 cm,kilom 79'du.Pazartesi başladım ve 6 günde 4 kg. verdim.Şu anda 75 kg.yum.Kahvaltıda bir dilim ekmek,el avucu büyüklüğünde peynir,5-6 zeytin,domates,(bazen 4-5 dilim pastırma),1 veya 2 yumurta yedim.Öğle ve akşamları ise yoğurt(bir veya iki kase) ve 1-2 elma yedim.(Elmalar kırmızıydı)..Şu anda 42 bedenim..Devam edeceğim,bu diyet kesinlikle mucize bir diyet

kizlar bende bugun basladim 1.63 boyundayim ve 73.2 kg mim hedefim 62 kg
dun 10 kilo elmami aldim hadi bakalim hepimize kolay gelsin .

Selam arkadaşlar,

bugün bende elma diyetine başladım.160 boyunda 55.3 kiloyum balık etliyim 50 kilo olmak istiyorum.
sabah kahvaltıda yağsız az kaşar peynirli tost 2 tane zeytin 1 tane domates ve yeşil çay yedim.2 saat sonra elma yedim bir tane. akşam 8 e kadar 5-6 elma yiyerek günü tamamlayacağım.Sizce nasıl bana destek olabilirmisiniz

Bende bugun basladm butun gun resmen ackaldm sonra karar verdm zayiflicaaaamm...
Sabah ac karnina lahana suyu icicem
Kahvalti normal iki ekmek yumurta peynir zeytin...
Oglen 2 SAAT arayla yesiil elma
Aksam hafif bi corba
Yatmadan oncede limonlu yogurt
Menum bole olucak nasilllll :)

Ben gecen hafta 8 gun bu diyeti yaptım ve 3 kilo verdim. Herkes 10 kilo falan vermis 3 kilo az geldi bana
Sonra 4 gun cılgınlar gibi yedim ve anında 1 kilo aldım.
Simdi elma diyetine devam ediyorum 5 kilo daha vermek istiyorum
Benim menum, sabah kepek ekmegiyle diyet beyaz peynirli tost
Aksam 5e kadar 3 tane elma, arada bir iki bardak normal cay
-ve tabi bol bol su-
6 gibi meyveli yogurt tuzsuz fındık ve badem
8 gibi yesil cay sonrasında sadece su

İlk yaptıgımda cok elma yedigim icin gercekten cok sıkıldım, yesil rengini bile gormek istemiyodum
O yuzden elmayı 3e indirdim

Umarım hepimiz istedigimiz kiloya ulasırız, birbirimize destek olmalıyıız:)

Dogru soyluyorsn destek olmamiz lazim hirs yapmamiz lazim amaaa
Ben yarn evime gecicem ve bi sure nette takilakicam pazartesi gunu yazabilirim ancak evde net yok pazartesi geri annemlere gelicem :)
Ve cok komik ama kilomu bilmiorum 90 uzerindeym 100 olmadiysamm :)
Tartimin pili bitti yenisini almam lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…