Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bende yarin basliyorum insallah :)) arkadaslar 1 kilo elmanin icinde ortalama kac elma var bilen bir arkadas soyleyebilir mi :)

elmalarim hazir... yarin basliyorum kizlar... 78 kiloyum.... mekik aletim twistim ve yeni cikan karin aletindn aldim... elma diyeti ilede su lanet kilolarimdan kurtulcam... kilolarim giderde gun gun yazarim ins...
hepimize bol sans (;

Hanimlar ben bu diyeti 2 ay once uygulamistim ara ara kacamaklar yaparak 6 kilo vermistim 1 haftada , tekrar baslamak istiyorum. Bu arada kilom 74 . 55 kilo olana kadar devam edicem hepinize basarilar :)

Kızlar işinize karışmak gibi olmasında neden bu dieti yapıyorsunuzki sağlıksız bir diet bu geçen haberlerde görmedinizmi bu diet yüzünden kadın hastalanmış ve bünyesi karaciğeri çökmüş durumda yapmayın sağlıklı beslenin ve spor yapın o kilolar zaten gidicek böyle dietler uzun süreli yapamazsınız bünye dayanmaz buna sağlığınızla oynamayın kızlar..:KK20:

Ha bu arada birbirimize nasıl destek vereceğiz. kilolarımızı yazıp moral falan mı verelim. ne dersiniz kızlar? ben bu arada 97 kiloyum boyumda 1.65. 80 kiloya bile razıyım kızlar.

Hanimlar ben bu diyeti 2 ay once uygulamistim ara ara kacamaklar yaparak 6 kilo vermistim 1 haftada , tekrar baslamak istiyorum. Bu arada kilom 74 . 55 kilo olana kadar devam edicem hepinize basarilar :)

peki bir sey sorcam kiloyu geri aldin mi ben suan 6 gundur yapiyorum ve 4 kilo verdim hic ac kalmadan kilom 97 idi merak ettim cunki devam etmek istiyorum ama ara vermelimiyim onu bilmiyorum bana cevap verirsen sevinirim:KK1::KK1:

Merhaba hanımlar tekrardan. Ben maalesef sözümü tutamadım , diyete bugün sabah itibariyle başladım. Sabah tartıda 75.5 görünce bayılacak gibi oldum. Diyetimi türlü egzersizlerle pekiştirip hızlıca kilolardan kurtulmak istiyorum. Bu arada boyum 1.75. Ayrıca önceden verdiğim kiloların çoğunu geri almadım. Bu kiloda olmamın sebebi gerçekten son dönemler abartarak yememden dolayı :) Bir hafta sonra tekrar tartılacağım o zamana kadar görüşmek üzere...

Pazartesi başlamıştım bugün üçüncü gün ve tartıda 2 kilo eksik görmek bile çok güzel. tabi bunlar hemen yağdan falan gitmemiştir. mide boş ya ondan ama olsun beni çok mutlu ediyor. :21: Devam etmeyi planlıyorum.

Benim besin intolaransım var. Hemen hemen herşeye diye bilirim. bakliyat, özellikle buğday, şeker pancarı, maya, inek sütü ve türevlerine, balığın bazı türlerine o yüzden bu diyet bana iyi geldi. Nefes almam bile düzeldi valla kızlar. Bide bu yukarıda saydıklarımın hepside temel besin maddeleri buğdayın ve şekerin girmediği süt ürünlerinin kullanılmadığı ne var allah aşkına. kim ne derse desin ben bu diyeti sevdim.:KK56:

Son düzenleme:
Kızlar ben elmalara ek olarak ayran da tüketiyorum tabiki koyun yoğurdundan. (alerjiden dolayı) çalıştığım için bir bardak sabahtan saat 10 gibi falan, bir bardakta saat 15 gibi falan işyerinde içiyorum hem tok tutuyor hemde çok kalorisi yok. bilginize.

Pazartesi başlamıştım bugün üçüncü gün ve tartıda 2 kilo eksik görmek bile çok güzel. tabi bunlar hemen yağdan falan gitmemiştir. mide boş ya ondan ama olsun beni çok mutlu ediyor. :21: Devam etmeyi planlıyorum.

Su bunlar suuu :)))) olsun en azindan abur cubur yemekten kacinmis oluyoruz

X