Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sexybebek bana motıveee ollll yarın baslıyrmmm :KK43: ben meselaa 2 haftadaa 10 kılo versemmm dısardandaa bellı oluomuu gorunuss olarakk o kıloo kaybıı

Ya kızlar bız saat 21 da acıyoruz orucu valla su ıkı saat pıs stresss gırdım valla sıgara kulanıyorum valla keske turkıyede olsam neguzel ıkı saat erkenden acıyorsunuz valla dayanılcak gıbı degıl ve sadece 4kasık corba ıcebıldım ekmek bıle gırmedı agzıma yesıl cay ıctım ve 2lıt su bakalım elmaları nezaman yıcem hıc karnım ac degıl sadece sıgara ve sıvı bu gıdıste bır 20 daha verırım ha

bu arada sıla bırıncı gunun seyıne verıyorm senı yarın once corba ıc ve bol bol su bak nasıl tıkanıyorsun kız gerısınde elma ye canım

Selam kızlaar..

Bu akşam markete gidip elma ısmarladık. Yarın akşama doğru alıcaz. Veee yarın iftarda başlıyorum inşaallah. Arkadaşım da var oda gelecek yazıcak.. Beraber başlıcaz.
Üşenmeyen bir arkadaşımdan bana kısaca yazmasını rica edicem. Elmaları nasıl yicem. Burada iftar 19.10 da oluyor. ben 12 de uyurum. Bu durumda elma yemem nasıl olmalı.. Ve sahurda nasıl olacak?

Kızlar çok sıkıyorum belki sizi ama bir kere öğrenirsem bir daha sormam.. opuyorumnanaktan

sexybebek bana motıveee ollll yarın baslıyrmmm :KK43: ben meselaa 2 haftadaa 10 kılo versemmm dısardandaa bellı oluomuu gorunuss olarakk o kıloo kaybıı

CANIM TABIKI VERIRSIN SEN INAN VE KENDINI DIYETTE VER HEMDE NASIL GORUNUYOR KIZ GALIBA FAZLA KILONDA YOK AMA SENDE DAHA CABUK BELLI OLUR ONUN ICIN MERAK ETME SAKIN STRESSE GIRME VALLA BEN IKI SAAT STRESS OLDUM AMA DIYETEN DEGIL SIGARA DAN VALLA ICTIM DUNYALAR BENIM OLDU VALLA BIRAKAMIYORUM SUNU BI BIRAKSAM O DA IY OLCAKTA ONCE SU KILOLARI VERIM ONDAN SONRA SIGARA BIRAKMANIN YOLARINI DA BULURUM:lepi:

taamam canım aynı boyle yapıcam bende kolay gelsin hadi bakalım gorelim ikimizide azmettik basarmalıyız dimi ama kaydirigubbakcemile5

kesınlıkleeee canımmm kesınlıkleee kacamak yok amaa en azındann 1 haftaa kacamak yapmayalımmm kii bakalımm nekdrr verebılıyrzz kacamaksızzz anladınmı cnmm cok acıkırsann dayanamıcak haldee olursann domates salatalıkk marul yeeee yanındADA cok az corbaa iç ben ole yapcamm cok acıkırsamm :eek:

selam kızlaar..

Bu akşam markete gidip elma ısmarladık. Yarın akşama doğru alıcaz. Veee yarın iftarda başlıyorum inşaallah. Arkadaşım da var oda gelecek yazıcak.. Beraber başlıcaz.
üşenmeyen bir arkadaşımdan bana kısaca yazmasını rica edicem. Elmaları nasıl yicem. Burada iftar 19.10 da oluyor. Ben 12 de uyurum. Bu durumda elma yemem nasıl olmalı.. Ve sahurda nasıl olacak?

Kızlar çok sıkıyorum belki sizi ama bir kere öğrenirsem bir daha sormam.. Opuyorumnanaktan

canım ıftarda bır tas corba bır esmer ekmek ve salata 2/3 l su geceye kadar bıtecek 24 kadar da max 4/5 elma yenecek ve 3/4 bardak yesıl cay

sahurda tost salatalık marul tomates bıber gıbı bıraz peynır zeytın bırıncı gunu yumurta yersen obur gun salam gıbı ye
2/3 bardak yesıl cay 2l su ve 2/3 elma
valla bunları yersek kesın gun ıcınde tok oluruz benden soylemesı ben 4kasık corbadan mıdem tıkandı valla mıdemı kuculdu anlamadım ha

CANIM TABIKI VERIRSIN SEN INAN VE KENDINI DIYETTE VER HEMDE NASIL GORUNUYOR KIZ GALIBA FAZLA KILONDA YOK AMA SENDE DAHA CABUK BELLI OLUR ONUN ICIN MERAK ETME SAKIN STRESSE GIRME VALLA BEN IKI SAAT STRESS OLDUM AMA DIYETEN DEGIL SIGARA DAN VALLA ICTIM DUNYALAR BENIM OLDU VALLA BIRAKAMIYORUM SUNU BI BIRAKSAM O DA IY OLCAKTA ONCE SU KILOLARI VERIM ONDAN SONRA SIGARA BIRAKMANIN YOLARINI DA BULURUM:lepi:

fazla kilom yok 61 kıloyumm bole balık etli duruyorum amaa ben istiyorumkııı zapzayıff olimmm bıde beden inceliyomuu meselaa ben kotta diyim 31 bedenımm 29 olurmu acaba ?senın bedenlerın nasıl oldu:bbo:

fazla kilom yok 61 kıloyumm bole balık etli duruyorum amaa ben istiyorumkııı zapzayıff olimmm bıde beden inceliyomuu meselaa ben kotta diyim 31 bedenımm 29 olurmu acaba ?senın bedenlerın nasıl oldu:bbo:

canım benım hatlarım basta gogus 110 sımdık 95
bel 98 72
basen 121 98

bır ayda bukadar fark

tebrik ederim canım senidea.s.a.s.azmin sonu giden kilolar bravo canımŞeniz

canım benim sıkma canını bakimma.s reğli durumun kesinlikle etkilemiştir.ve tartının senin moralini bozmasına izin verme .beyinde bu durumda bize kötüşeyler düşündürüyor..
güzel şeyler düşün bitanem haftaya inan çok farklı olacak..

IYIM CANIM NASIL GECTI GUNUN VALLA BEN BIRSEY YIYEMEDIM KIZ 4 KASIK CORBA TIKDI BENI DAHA ELMALARI YICEM BAKALIM BU GIDISTE 20 KILO DAHA VERIRIM BAKSANA MIDE KUCULMUS HAHAHHA:1hug:

masalh askitom ya sana
verirsin valla sen 20 kiloda o zamnda iskelet olursunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla miden kücülmüs ne gzel ya ins su regl gecsin bitsin de bi nefes alsam
almanyaya faln hic oylun düsmüyoimu askitom misafir edem senii sila sende gel kujummmmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2

sexybebek baslangic kilo 95 suan kilo 71,4 hedef 58 (7 GUNDE 5,6 KG VERDI)(7gunde -5,4kilo verdi)
akrep33 67 55.6 (7GUNDE -8,4 KG VERDI )
kraliche 63 -59,2- 49(11 günde -3,8 kg VERDI)
hickes 63,6 61,8 53 (5gunde -1,8 verdi)
pelince 66 64,7 56(2 günde -1,3kg VERDI)
sila55 93 83 60 ( 7GUNDE -5 KILO VERDI)(7 gunde - 5 kilo verdi)
twilight11 66 64 53 ( 5gun -2 KG VERDI)
aysee1905 96,2 90,8 58(7 günde -5,4 kg verdi)
ARDA-ALYA 75 71 55( 6 günde -4 kg verdi)
dkeser 107 -104,5- 70( 4 GUNDE - 2,5 kg VERDI)
adml 72,3-68,8- 60(9 günde -3,5 kg VERDI)
dumaniach 63,4 62,2 57 (3GUNDE -1,2KG VERDI)
meliSSAil 67 ? 60 (-700gr verdi :) )( 5 gunde - 1,7kilo verdi)
galatasarayli 95 94 65 (1GUNDE -1 KG VERDI )
minni 73 72,3 53 ( 3gunde -700gr verdi)
saziye19 75 73 65 ( ? gunde -2kilo verdi)
bakela 75 71,6 58 ( ? gunde - 3,4 kilo verdi )
burcum24 96 94 ? ( ? gunde - 2kilo verdi)
begumgul 77 75 60 (5 gunde - 2kilo verdi)
misis 77 74 ? ( ? gunde - 3 kilo verdi)
gulhatun 92,2 89,9 57 (3gunde - 2,3kg verdi)
Liva 85 76 55 ( 11 gunde - 9kilo verdi)
¤ decemBer ¤ 60 59 48 (? gunde -1 kilo verdi)

IKINCI TAKIM BU HAFTA CEZALI CUMAYA KADAR (5/6 KG GIDECEK ONA GORE )

emelyucel 62 ? ?
.Z.E.Y.N.O. 73,2 71,4 60
agliycamama 75 ? 60
shopaholic 77 73,5 55
helinaa72 81,8 81 68
Tuana2008 63 ? 52
naselaslan 80 ? 65
YAREM 61 ? 57
missdance 58 ? 55
HAMIS 60 ? 50
nurnida 78 ? 58
suzi19 74 ? 60
leloss ? ? ?
mektupp 77,5 ? ?
elit28 61,2 ? 50

NOT CUMA SABAH TARTIYA CIKILCAK (kac gunde kac kilo verildi)

masalh askitom ya sana
verirsin valla sen 20 kiloda o zamnda iskelet olursunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla miden kücülmüs ne gzel ya ins su regl gecsin bitsin de bi nefes alsam
almanyaya faln hic oylun düsmüyoimu askitom misafir edem senii sila sende gel kujummmmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2

CANIM BIRKAC KERE GELDIM ALMANYAYA AKRABALARIM VAR BERLINDE
YOLUM DUSERSE KESIN HABER VERIRIM SANA AMA BU ARALAR ZOR CUNKU EVLEN OGRASIYORUM

NOT YA KIZLAR HAMIS BANA KIZACAK AMA LISTEMDE HAMIS DIYE YAZIYOR AMA BURAYA KOYUNCA HAMILE DIYE GECIYOR KIZ VALLA BAK BENDE SINIR OLDUM NEDEN BOYLE OLDU ANLAMDIM SILDIM HAMIS YAZIYORUM GERI HAMILE DIYE GECIYOR VALLA DELIRCEM BANA KIZMA KIZ HAMIS SIZ DUZELTIN BI VE BURAYA KOPALAYIN BELKI OZAMAN OLUR
KIZ YOKSA HAMILEMISIN ALLAHMI YAZDIRIYOR ANLAMADIM HA Şenizkaydirigubbakcemile3

göğüs : 90

bel :70

kalça,basen :100 gögüs tam ama bel vee kalçadan 10 cm incelebirmiyim ?

OLUR KIZ TEK ORDAN GITMEZKI HEM HERYERDEN GIDER ISTESENDE ISTEMEZSENDE GIDER ANACIM SONRA DEME VUCUT ZAYIF DIYE NASIL KILO ALACAM DIYE VALLA DOVERIM OZAMAN kaydirigubbakcemile5

sexybebek bısee sorcam sen haftada 5 6 kılo verysn yaaa hıc ama hıc kacamak yapmıosun degılmı? bıdee bedenlerımı yazdımm ona cewap vermedın :KK70:

OLUR KIZ TEK ORDAN GITMEZKI HEM HERYERDEN GIDER ISTESENDE ISTEMEZSENDE GIDER ANACIM SONRA DEME VUCUT ZAYIF DIYE NASIL KILO ALACAM DIYE VALLA DOVERIM OZAMAN kaydirigubbakcemile5

ayyyyy yeterkiiii zayıf durimmm 29 bedenn giyimm sen pantlon olarakk kac beden gyydun suan kac beden gıyyrsun

X