- 1 Şubat 2009
- 94
- 54
- 33
valla canim adini hamis diye yaziyorum geri hamile diye cikiyor anlamadim ha bak su mubarek gunde yemin erdim KIZ YOKSA HAMILEMISIN VALLA DELLIYE MAHLUM OLUR DERLER :1hug:
canım hamile yazmıycaksın ki HAMİŞ yazıcaksın =))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla canim adini hamis diye yaziyorum geri hamile diye cikiyor anlamadim ha bak su mubarek gunde yemin erdim KIZ YOKSA HAMILEMISIN VALLA DELLIYE MAHLUM OLUR DERLER :1hug:
sexybebek bana motıveee ollll yarın baslıyrmmm ben meselaa 2 haftadaa 10 kılo versemmm dısardandaa bellı oluomuu gorunuss olarakk o kıloo kaybıı
taamam canım aynı boyle yapıcam bende kolay gelsin hadi bakalım gorelim ikimizide azmettik basarmalıyız dimi ama kaydirigubbakcemile5
selam kızlaar..
Bu akşam markete gidip elma ısmarladık. Yarın akşama doğru alıcaz. Veee yarın iftarda başlıyorum inşaallah. Arkadaşım da var oda gelecek yazıcak.. Beraber başlıcaz.
üşenmeyen bir arkadaşımdan bana kısaca yazmasını rica edicem. Elmaları nasıl yicem. Burada iftar 19.10 da oluyor. Ben 12 de uyurum. Bu durumda elma yemem nasıl olmalı.. Ve sahurda nasıl olacak?
Kızlar çok sıkıyorum belki sizi ama bir kere öğrenirsem bir daha sormam.. Opuyorumnanaktan
CANIM TABIKI VERIRSIN SEN INAN VE KENDINI DIYETTE VER HEMDE NASIL GORUNUYOR KIZ GALIBA FAZLA KILONDA YOK AMA SENDE DAHA CABUK BELLI OLUR ONUN ICIN MERAK ETME SAKIN STRESSE GIRME VALLA BEN IKI SAAT STRESS OLDUM AMA DIYETEN DEGIL SIGARA DAN VALLA ICTIM DUNYALAR BENIM OLDU VALLA BIRAKAMIYORUM SUNU BI BIRAKSAM O DA IY OLCAKTA ONCE SU KILOLARI VERIM ONDAN SONRA SIGARA BIRAKMANIN YOLARINI DA BULURUM:lepi:
sexy cim hosgeldin kuzumm
fazla kilom yok 61 kıloyumm bole balık etli duruyorum amaa ben istiyorumkııı zapzayıff olimmm bıde beden inceliyomuu meselaa ben kotta diyim 31 bedenımm 29 olurmu acaba ?senın bedenlerın nasıl oldu:bbo:
canım benım hatlarım basta gogus 110 sımdık 95
bel 98 72
basen 121 98
bır ayda bukadar fark
tebrik ederim canım senidea.s.a.s.azmin sonu giden kilolar bravo canımŞeniz
canım benim sıkma canını bakimma.s reğli durumun kesinlikle etkilemiştir.ve tartının senin moralini bozmasına izin verme .beyinde bu durumda bize kötüşeyler düşündürüyor..
güzel şeyler düşün bitanem haftaya inan çok farklı olacak..
IYIM CANIM NASIL GECTI GUNUN VALLA BEN BIRSEY YIYEMEDIM KIZ 4 KASIK CORBA TIKDI BENI DAHA ELMALARI YICEM BAKALIM BU GIDISTE 20 KILO DAHA VERIRIM BAKSANA MIDE KUCULMUS HAHAHHA:1hug:
masalh askitom ya sana
verirsin valla sen 20 kiloda o zamnda iskelet olursunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla miden kücülmüs ne gzel ya ins su regl gecsin bitsin de bi nefes alsam
almanyaya faln hic oylun düsmüyoimu askitom misafir edem senii sila sende gel kujummmmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2
göğüs : 90
bel :70
kalça,basen :100 gögüs tam ama bel vee kalçadan 10 cm incelebirmiyim ?
OLUR KIZ TEK ORDAN GITMEZKI HEM HERYERDEN GIDER ISTESENDE ISTEMEZSENDE GIDER ANACIM SONRA DEME VUCUT ZAYIF DIYE NASIL KILO ALACAM DIYE VALLA DOVERIM OZAMAN kaydirigubbakcemile5