Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ilk gün tutamadım orucumu malum gnümdeydim yeni btti. artık tutcam kısmetse. sahurlarda 1 veya 2 dlim kpekli ekmek,domates,salata,peynir yerim, iftarlarda da 2 ya da 3 elma yerim diye dşünüyorum. başka bişey ymeden. bol bol suyumu da içerim yatana kadar.böyle devam ederim diyorum ramazan boyunca. bence gayet ii olur.akşamları ztn ymek yemiyodum pek,yine meyveyle geçiştirirm olur dmi kızlar ?
bence de olur ama oruç tutulunca çok ağır olmazmı arkadaşım bende aynen malum günümdeyim de tutamadım ama azıcık bi şeyler de yemedim değil :kedi:
selam kızlarrrrrrrrrrr bende katıldım aranıza dün gece sahurda başladım bakalım dün tartıldım 60 kiloyum haftaya cuma tekrar yazıcam kaç olmuşum herkeslere bol şansssssss:)) ya bide şekersiz normal çay içebiliomuyus acep :kedi:
hoşgeldin sıla nasılsın kaç kilo verdin benim 4. gün bitti
ya neden kimse bana bişey yazmıyor mafoldumben beni adamdan saymıyormusunuz ya bana cevap yazmıyorsunuz zaten sexybebek te adımı hamile diye yazmış of ya of :gitme:
cnmcım baktım zorlanıyorum, az da olsa bişeyler yemeye çalışırım =) dşündüğün için saol.ama dediğim gbi yapablrsem çooookk güzel olcak eminim.. zayıflıcam zayıflıcam.. :bbo:Çok üzgünüm çoook
8 dk sonra ezan okuncak. o kadar çok acıktım kiii bir çorbayla nasıl doyucam kendimi nasıl frenliycem çok merak ediyorummkaydirigubbakcemile3