Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

öncelikle meraba :KK1:
bende maalesef iri yapılı bayanlar arasındayım daha önce dukan diyetiyle 12 kilo kadar verdim ama sonra güçlendirme evresine gelmeden bıraktım ve diyetten çıkınca kıtlıktan çıkmışcasına yedim :KK9: buna rağmen kilo almadım
hala 7-8 kilo kadar fazlam var ve bu diyeti tuttum özellikle ekşi elma olması işimi kolaylaştıracak çünkü aşırı ekşi elma severim :KK9:
birazda tatlıya düşkün bi yapım var o yüzden günde bi tane activia ile yapmayı düşünüyorum dukandada faydasını görmüştüm.vee bugün alışverişe çıkacağım yarın başlayacağım
zaman buldukça gelişmeleri yazarım bu arada 182 boy 80 kilo ile başlıyorum hedef 72
keşfetmem biraz geç oldu ama geç olsun güç olmasın :KK1::KK51:

arkadaşlar bide anlamadığım bi şey var bi günde yediğimiz elmayı arttırdığımız zaman 2 saatte bir iki elma mı yiyeceğiz :KK25: nasıl olacak o iş

Arkadaslar bende yarin diyete baslamak istiyorum ama yanliz yaptigim diyetlerde fazla basarili olamiyorum.benimle yarin baslamak isteyen varmi? Olursa con memnun olcam

Slm arkadaslar ben bi ara bu diyeti yapmistim 1 haftada 3-4 Kilo arasi vermistim bide incelmistim :KK1: veee tekrar basliyorum baslamam gerek 2 hafta icinde türkiyeye gelicem ve 70ler kiloya veda etmem gerek.Yarin ilk günüm olacak ve zayifladigim zamanlarki gibi sabah 12 ye kadar kahvaltimi yapicam hersey serbest ve tatlimi yicem ve sonrada diger ögünlerde yogurtlu elmami yicem. bu arada SodaliZayiflamacaylada destekliycem diyetimi.Hadi bakalim herkese bol zayiflamalar haa bide spor yapmayi unutmayalim :KK17:

Kızlar çok fazla yemıyorum ama bu diyeti tam anlamıyla bir yapamadım :KK14: 65 kiloyum ve 55 olmak istiyorum beraber başlamak isteyenlerle başlayabilirim:KK56:

Kızlar çok fazla yemıyorum ama bu diyeti tam anlamıyla bir yapamadım :KK14: 65 kiloyum ve 55 olmak istiyorum beraber başlamak isteyenlerle başlayabilirim:KK56:

ben varim cnm iradene biraz sahipsen basarabilirsin bende daha bugün basladim bide yaninda Sodalizayiflamacayini iciyorum.Bakalim esime tartiyi saklattim 1 hafta sonra tartilcam.bende 69 Kiloyum simdilik 64 olsam yeter sonra devam edicegim.

ben varim cnm iradene biraz sahipsen basarabilirsin bende daha bugün basladim bide yaninda Sodalizayiflamacayini iciyorum.Bakalim esime tartiyi saklattim 1 hafta sonra tartilcam.bende 69 Kiloyum simdilik 64 olsam yeter sonra devam edicegim.

Umarım verirsin canım ben bol bol su ve yeşil çay içiyorum.Benim şu arkadaşlarım olmasa dayanırım ama hiç yardımcı olmuyolar hamburgerler börekler ama kararlıyım bir lokma bile yemicem artık ben de 5 gündür tartılmadım ama bozdum hep bir kaç lokma bugünden itaberen bozmıcam artık bakalım sonuçlar ne olucak :18:

Evet daha 3 günündeyim bende tartilmadim ama incelme gözle görülür büyük göbegim kücülüyor :) Buarada atiyorum canim cok bisey cekiyor makarna, börek vs. Sabahkahvaltina canimin istedigini yiyiorum o sekilde aksam canimin istedigni sabaha birakiyorum. Hadi bakalim bol bol zayiflamalar kizlar:)

Kızlar ben bu diyete başlayalı 3 gün oldu 51 kiloydum 49.3 oldu deneyin bugün kaçamaklar yaptım 5 saat yolculuktayım diye ama yarın halledicem olmak istediğim kilo 45 yaparsanız olur yeter ki bırakmayın

arkadaşlar ben pek bir şey anlamadım bu diyetten . sadece kahvaltı yapıp sonra saat 20.00 kadar yeşil elma mı yenilecek ? 1 gün boyunca kahvaltı + yeşil elma mı olacak yani ? yardımcı olur musunuz ?

selam kızlaar az önce bir giriş yapmıştım ama tarayıcım sıkıntı yaptı yayınlanmadı. her neyse... ben 2 yıl kadar önce elma diyeti yaptım yanında da 3 litre su içtim ve günlük 1 saat yuruyusum vardı. yaklasık 1-1 bucuk ayda 10 kilo vermiştim. üstelik de 6 gün yapıp bir gün canım ne isterse yerdim. 57 kiloya düştüğümde okula geri döndüm ve yurtta kaldığım için devam edemedim. gün boyu elma tüketmem tepki çekmişti. keşke kimseyi dinlemeseydim ve ideal kilom olan 50 kiloya düşene kdr devam etseydim. şimdi 68 kilo oldum. son zamanlardaki aşırı yemelerimden sonra bu kadarına şükrediyorum ama yine de bulunduğum kilodan ok şikayetçyim. herkes bana kötü yorumlar yapıyor ve benim moralim cok bozuluyor. bu diyet hakkında kötü cevaplar da okudum ama 2 senedir o kdr kötü beslenıyorum ki onun yerine keske elmayla beslenseydim. o zamanlar bir de vücüt analizi yaptırmıştım. 21 yaşındaydım ama metabolizma yaşım 16 çıkmıştı.vucudum cok sağlıklı bi hale gelmişti görenler hayret içinde kalmıştı. şimdi tekrar aynı günlere dönmeye karar verdim ve bugun başlıyorum. vücüt analizim yapıldı. vucudumda 22 kilo ( %31) yağ var. ben bunun düşüp düşmeyeceğini görmek istiyorum. gün gün sizlerle de paylaşacağım... görüşmek dileğiyle..

Kizlar bana destek olucak benimle diyet yapicak kimse yok muuu yalniz kaldim sayfada.. bu diyeti yapanlar birleselimmm!!!

Kizlar bana destek olucak benimle diyet yapicak kimse yok muuu yalniz kaldim sayfada.. bu diyeti yapanlar birleselimmm!!!

Ben varım canım yarın başlıyorum asla ve asla bozmadan yapacağım şehir dışında olucam hemen cevap veremeyebilirim gerçi ama geç de olsa paylaşıcam sonuç ve yorumlarımı asla pes etmeyelim :KK8:

Ben varım canım yarın başlıyorum asla ve asla bozmadan yapacağım şehir dışında olucam hemen cevap veremeyebilirim gerçi ama geç de olsa paylaşıcam sonuç ve yorumlarımı asla pes etmeyelim :KK8:

yaşasınnn ben de yalnız kaldım diye üzülmüştüm. ben iki gündür tam bugun başlıyorum diyorum bi sıkıntı cıkıyo. bi destek arıyorum yanıma. başlıyayım başlıyayım dedim sonra bozuldu. ama bugun cidden başlıyorum artık!!!! 68 kilo ile start verdim.. kahvaltıda küçük bir börek dilimi domates salatalık ve peynir yedim. 2 saat sonra da elma yemeye başlıcam. haydı gitsin kilolar....

bende geldim yarın başlıyorum bu diyete ben patetes diyeti yapıyordum ona devam edicektim ama değişiklik iyi gelcek yarın net kilomu yazar başlarım daha böncede bu diyeti yaptım biz ozamnki arkadaşlarla kilolarımızı yazardık sonra diyete başlardık bir hafta yaptıklarımızı hata kaçamaklarımızı bile yazıp birbirimize destek olurduk hafta bitiminde herkes verdiği kiloları yazar en çok kilo vereni tebrikederdik yine böyle yapsak birbirimizi motive ederiz nedersiniz yarın herkes kilosunu yazsın ve gün sonunda gün boyu neler yaptığını yazsın olur mu?

X