Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlr iftarda ne yiyeceğiz???

RAMAZAN DA ELMA DIYETTTI

ramazdan da aksam yeme istediginiz corba ve bir dilim esmer ekmek ve salata 3/4 barda yesil cay ve 2/3 lit su unutmayin ve mumkunse her gun 1 kg elmayi tukettin aksam yemekde 3/4 yatmadan once 2 saat once bitmis olsun savurda salam yada yumurta birgun salam yerseniz obur gun yumurta yiyin ve bir tost salata tomates ve cay ve 2/3 elma yiyin

sexy seni tebrik ediyorum, umarım bende senin gibi verebilirim kiolları , resimlerini masaüstüne klasörledim,arada açıp bakıyorum.

sexy bacım merhaba, ben listeyi şeettircektim. tam 59.0 geldim bu sabah.. diyetimin önüne taş koyan çok oldu yeni başlayınca, ama ramazanda kimse bana engel olamıcakkk.kaydirigubbakcemile5
sahurda elmamı, kepek ekmeği tostumu, yumurtamı ve salatamı yedim ve hiç aç değilim opuyorumnanaktan

sexy seni tebrik ediyorum, umarım bende senin gibi verebilirim kiolları , resimlerini masaüstüne klasörledim,arada açıp bakıyorum.

ay canim kiyamam sana kendine inan olurmu en kisa zamanda basaracaksin inaniyorum sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allah kolaylik versin opuyorumnanaktan

selam kızlar...nasılız bakalım şöyle bir geçmişi okuyayım ben..

aaaaaaaaa sexybebek helal olsun kız 66 olmuşsun maşallah aşkitommm.......

kılo veren arakadaslarımı tebrık edıyorum cok guzel kılolar vermıssınızzz:hooray:
sexy canım ben ramazan diyetine başlıyorum ama sebze yemegı yıyemıyoruz normalde dımı..ben 1 dılım ekmek yerıne aksam sebze yemegınden 1 tabak yıyım dıyorum ne dersın

canım 11 günde 9 kilo verdim ve hedefimi değiştirdim 60 diyordum ama 55 olmak istiyorum
şuan en fazla anneme inat bu kiloları vermek istiyorum ki bida kiloluyum diye laf sokmasın senağlama

:1shok::1shok::1shok::1shok: dikkat etmemiştimmm tebrikleeerr:lepi:

canım 11 günde 9 kilo verdim ve hedefimi değiştirdim 60 diyordum ama 55 olmak istiyorum
şuan en fazla anneme inat bu kiloları vermek istiyorum ki bida kiloluyum diye laf sokmasın senağlama

wouuoow super vermıssın bn halaa tartıda 80.5 faln cıkıorum 79u daha goremedım=( sende mı gunde 1 kılo faln yıosun elma?mafoldumben

kılo veren arakadaslarımı tebrık edıyorum cok guzel kılolar vermıssınızzz:hooray:
sexy canım ben ramazan diyetine başlıyorum ama sebze yemegı yıyemıyoruz normalde dımı..ben 1 dılım ekmek yerıne aksam sebze yemegınden 1 tabak yıyım dıyorum ne dersın

canim bir tabak degil 4/5 kasik koy ozaman ve mumkunse tatli kasikla ye ekmek yok ozaman

ay canim kiyamam sana kendine inan olurmu en kisa zamanda basaracaksin inaniyorum sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allah kolaylik versin opuyorumnanaktan

yaa sexyy yardm ett nıe bızde senn gıbı gıtmıoo acaba bu kılolarr=( elma yesem yesem 2 saatte 1 er taneden 4 tne fln edıo sende bole mı yapıosn kı=( ayy cok fenalrdayımmafoldumben

tebrik ederim canım senidea.s.a.s.azmin sonu giden kilolar bravo canımŞeniz

offfffffffffff silamm nerdesin yaaa bebisimmm bak ben cok fenayimm deli oldum yaaaa

canım benim sıkma canını bakimma.s reğli durumun kesinlikle etkilemiştir.ve tartının senin moralini bozmasına izin verme .beyinde bu durumda bize kötüşeyler düşündürüyor..
güzel şeyler düşün bitanem haftaya inan çok farklı olacak..

CANIM HAFTAYA SENDE 75 FALAN OLURSUN VE RAMAZANDAN SONRA YOLUN SONUNA GELMIS OLACAN VALLA AZ KALDI AMA SENDE YAVAS YAVAS SPORA BASLA CANIM CUNKU IY KILO VERDIN :1hug:

Merhaba kızlar..

bu elma diyeti beni acayip derecede heyecanlandırdı.. Başka bir foruma üyeyim ve orada sizler gibi çok değerli insanlar tanıyorum.. Sevdiğim arkadaşlarım var.. Bu elma diyeti konusunda konuştuk bugün ve ben sexybebek den bahsettim konuyu başlatan ve bize bu imkanı sunan kendisi çünkü.. Teşekkür ederim kendi adıma..

Zararlı olabileceğinden endişe eden arkadaşlarımız oldu.. Siz ne kadar kilo verdiniz bilmiyorum ama herhangi bir yan etki yaşadınız mı.. Sağlık problemi filan.. Cevaplandırırsanız çok memnun olurum.. opuyorumnanaktan

CANIM HAFTAYA SENDE 75 FALAN OLURSUN VE RAMAZANDAN SONRA YOLUN SONUNA GELMIS OLACAN VALLA AZ KALDI AMA SENDE YAVAS YAVAS SPORA BASLA CANIM CUNKU IY KILO VERDIN :1hug:

canım benimŞeniz inşallah haftaya 75 olurum ..:Saruboceq:

zaten yavaş yavaş yürüyüş yapayım diyodum iftardan sonra.veya sabah.

Merhaba kızlar..

bu elma diyeti beni acayip derecede heyecanlandırdı.. Başka bir foruma üyeyim ve orada sizler gibi çok değerli insanlar tanıyorum.. Sevdiğim arkadaşlarım var.. Bu elma diyeti konusunda konuştuk bugün ve ben sexybebek den bahsettim konuyu başlatan ve bize bu imkanı sunan kendisi çünkü.. Teşekkür ederim kendi adıma..

Zararlı olabileceğinden endişe eden arkadaşlarımız oldu.. Siz ne kadar kilo verdiniz bilmiyorum ama herhangi bir yan etki yaşadınız mı.. Sağlık problemi filan.. Cevaplandırırsanız çok memnun olurum.. opuyorumnanaktan

canım benim ben kendi adıma konuşayayım

2haftada 10kilo verdim ve hiçbir sağlık sorunu yaşamadım.ve hala bu diyete devam ediyorum..ilk günler sadece baş dönmesi olmuştu şimdi hiç bişey yok allaha şükür..
şimdi normal olan elma diyetini değil ramazan ayında uygulayacağımızı yapyıyorum malum oruçluyum..

canım benimŞeniz inşallah haftaya 75 olurum ..:Saruboceq:

zaten yavaş yavaş yürüyüş yapayım diyodum iftardan sonra.veya sabah.

CANIM HEM SABAH CIK HEMDE IFTARDAN SONRA KENDINI YORMADAN SAKIN SAKIN SPOR OLARAK YAPMA SADECE NORMAL OLARAK YAP :1hug: SENI YERIM YA BEN FISTIK FISTIKKKKKKKKKKKK

X