• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ben hesapladım sana dur sadece kilo ve yağ oranı var zaten. bak senin kalori 1600 falan çıkıyor. şimdi chatgpt ye git de ki bana 1600 kalori ve 140 gr proteinli beslenme planı çıkarır mısın ordan eleme yaparak seçebilirsin
Şimdi yazdım aslinda benim yediğim şeyler fakat ogle yemeğine protein ekledi bir de akşam yemekten sonra ara yok güzel aşağı yukarı aynı ben bide fatsecret indirim bakim kaç kalori aliyormusum

Şimdi yazdım aslinda benim yediğim şeyler fakat ogle yemeğine protein ekledi bir de akşam yemekten sonra ara yok güzel aşağı yukarı aynı ben bide fatscreen indirim bakim kaç kalori aliyormusum
ondan sana zaten beslenmen gayet iyi demiştim şimdi de teyit etmiş olduk bak. böyle devam edeceksin yaniiii yağları yakacaz ve kurtulacaz, ama proteini artırma işini ihmal etme ona göre dengele toplam kalorini

ondan sana zaten beslenmen gayet iyi demiştim şimdi de teyit etmiş olduk bak. böyle devam edeceksin yaniiii yağları yakacaz ve kurtulacaz, ama proteini artırma işini ihmal etme ona göre dengele toplam kalorini
Tamam canım sagol doğru diyorsun benim beslenme bu şekil olmalı evet almam gereken kalori bu . Bide ben önce ki kilo vermem de diyetisyene de gittim salak gibi verdiği listeyi değil de kendim az az ne kadar az yersem o kadar veririm diye diye bozdum metabolizma mi sanırım.

Salı

Sabah
Yumurta
Domates
Cay
Zeytin
Poğaça

Öğlen
Sütle karistirilmis granola

Akşam
Köz patlican biber salatasi

Aksam çayı içmesek olmuyor ya 😔
Yarim dilim pasta yedim 😭

Su 1.5 lt
30 dk spor yaptim ama hareketleri dogaçlama
Hopladim zipladim gobek icin hareketler yaptim annemgilin ev musayit bacaklarimi gobegime kaldira kaldira kostum

Oglen arasindada 40 dk yuruyus yaptim
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-30-09-10-03-344_stepcounter.pedometer.stepstracker.webp
    Screenshot_2025-04-30-09-10-03-344_stepcounter.pedometer.stepstracker.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 2
Salı

Sabah
Yumurta
Domates
Cay
Zeytin
Poğaça

Öğlen
Sütle karistirilmis granola

Akşam
Köz patlican biber salatasi

Aksam çayı içmesek olmuyor ya 😔
Yarim dilim pasta yedim 😭

Su 1.5 lt
30 dk spor yaptim ama hareketleri dogaçlama
Hopladim zipladim gobek icin hareketler yaptim annemgilin ev musayit bacaklarimi gobegime kaldira kaldira kostum

Oglen arasindada 40 dk yuruyus yaptim
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Birde dun ben ems cihazina girdim 40 dk sürdüve sanki gobegimin bingil bingil halinde azalma oldu gibi 2 .seansim pazar gunu bakalim neler olacak

Tamam canım sagol doğru diyorsun benim beslenme bu şekil olmalı evet almam gereken kalori bu . Bide ben önce ki kilo vermem de diyetisyene de gittim salak gibi verdiği listeyi değil de kendim az az ne kadar az yersem o kadar veririm diye diye bozdum metabolizma mi sanırım.
zaten diyetisyenler de bu şekilde hesaplamalarla yemen gerekeni veriyorlar aslında o yüzden diyet listelerine tamamen uymak en önemli şey, evet hızlı kilo vermek istiyoruz amaaa diyorum ya hızlı değil kalıcı verelim kiloları

zaten diyetisyenler de bu şekilde hesaplamalarla yemen gerekeni veriyorlar aslında o yüzden diyet listelerine tamamen uymak en önemli şey, evet hızlı kilo vermek istiyoruz amaaa diyorum ya hızlı değil kalıcı verelim kiloları
Sagol kizzz valla sabah sabah moralim düzeldi demek doğru bise yapıyormusum dedim 🤗

Back
X