• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bayaa yağlıymışım 🙈
ay yağları eritmeye burdayızzz 😍😍

Menüye geeel spora geeel :KK9:
😍😍😍
Ay sadece kilomu çaktırmıyorum canım. Yoksa benim yağlarda cızbızlık yani 😂😂
Boyuna da hay maşallah demek istiyorum 😍
ya olması gerekeni yapıyoruz kendimize iyi bakıyoruzz 😂😂
İnşallah kuşum ben de hallolacağını düşünüyorum.

Seninki mecburiyetten olmuş canım çok da yapabileceğin bir şey yokmuş. Küçükken konulan kurallar büyüdüğünde işimizi kolaylaştırıyor bence, büyüdükçe sınır koymak daha zor çünkü. Şu an onunla geçirdiğin her vakit çok kıymetli. Zaten telefon inanılmaz bağımlılık yapan bir cihaz, tv daha kabul edilebilir çünkü kapatmak kolay ama insan telefonu eline almadan duramıyor resmen. O yüzden çocukları uzak tutmakta fayda var. En ufak bir faydam ya da katkım olduysa çok sevinirim canım :KK200:
kesinlikle çok kıymetli, bence ebeveynlik dünyanın en yorucu ama en keyifli şeyi. bi tane çizim vardı, beklediğimden daha zor, umduğumdan daha iyi diye. tam öyle işte. her an her şeyi düşünmek gerek ama bi sarılmaları her şeye bedel işte. hiç bi gün böyle konuşam biri olacağımı düşünmezdim dhdbdndn

Bu sonuca üzüldüm canım, peki ne yapılacak o tümöre.

Gerçekten mükemmel menü diye bir şey yok canım, ayrıca ömrümüz boyunca tüm yiyecekleri hayatımızdan çıkaramayız. O yüzden bazen fazla kaçarsa ertesi gün dengeleyeceğiz diğer günler de dikkat edip eksiye geçmeye çalışacağız. Yolumuz uzun bıkmadan usanmadan yapacağız canım. Buraya yazmak cidden çok iyi geliyor, lütfen uzak kalma.

Benden de çok ama çok loveeeee :KK200:

Canım o rakam geçici lütfen ona takılma. Ben bu sabah evdeki tartıda 80.7 gördüm (cumartesi 78.8 bildirim yapmıştım). Aradan bir saat geçtikten sonra yürüyerek diyetisyene tartıya gittim 80.05 çıktım (kıyafetle) ve 1.5 kilo ödem görünüyordu. Yani ben 78.5 kiloymuşum bu sonuca göre. Diyeceğim o ki her artı rakama inanma, vücudumuz sürekli suyu depolarımıza yollayıp hacmini korumaya çalışıyor o da tartıda artı kilo görünüyor. biz yolumuzdan şaşmayalım yeter ki elbette eksilmeye devam edeceğiz.
Sanirim isin sirri aksam yataga ac girmek. Ben hep tok giriyorum.
Gece acligi kilo verdiriyor yada bol spor.
Kuzumm hic sıkma canını benimle gel bi leslieye başla ben bile 1.5 aydir 70 ke mücadele ediyorum demekkii spor yapmam lazımmış şimdi anladımm biliyomusun yoksa ya almıştım ya durmuştu
Spor yapmaya cok vaktim yok inan ki. Calisiyorum bi taraftan bi sinava hazirlaniyorum ,cocuklar ve ev isleri ,e okul hazirligi vs derken hala bilgisayar basindayim.
Oo maşallah sana canım. Fıstık gibisin 🌸

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah yine öyle çıkacaktır 🙏

Ay pek cazip bir fikir ama yumurtadan nefret ettirmesin sonra. Elimizde bi o var 😂

Ya biz aynıydık, sen aşağı ben yukarı hiç olmadı böyle 😂 Tebrik ederim canım. Süpersin 🌿

Olsun canım. Şimdi buradasın ve artık başladın. 65’ten çok uzak değilsin 🌿

Oyy maşallah canım 🧿

Canım Leslie ya. Ne günlerde yoldaşlık etti bize 😂 Pandemide bizim evde yaşıyordu kendisi :) Çok kilo verdim onunla.
Insallah olacak. Burda olacak inaniyorum.
Olumlu düşünmene bayıldım. Rabbim en güzelini versin :KK36:

Tebrikler canım :KK36:

Kendine haksızlık etme lütfen. Zor değil kolay sadece sen istersen kolay :KK66:

Tebrikler canım :KK36:
Istemek evet anahtar kelime.

Iyi gecele kizlar ,

Sabah 10.20
5 6 findik fistik

Ögle 13.00
Bi elma

Ögle 14.15
4yk pirinc pilavi
4 yk kiymali patates yemegi

Aksam 17.00
2 dilim ekmek
Ciger
Salata
Su 1.5
Spor 5500 adim

Desteginiz icin cok tesekkür eduyorum kizlar size .:KK68:

Eklentiler

• ea3e7260-cc63-47d1-9a96-5f2bcb747a02.webp
    ea3e7260-cc63-47d1-9a96-5f2bcb747a02.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 11
Ay ben de 85 le başlamıştım. Ben bazen diyorum ki verdiklerimi hiç almasaydım şimdi -50 falandım 😂😂😂

Ay sadece kilomu çaktırmıyorum canım. Yoksa benim yağlarda cızbızlık yani 😂😂
Boyuna da hay maşallah demek istiyorum 😍
Ama artik almayalim lutfen 🤣

Sanirim isin sirri aksam yataga ac girmek. Ben hep tok giriyorum.
Gece acligi kilo verdiriyor yada bol spor.

Spor yapmaya cok vaktim yok inan ki. Calisiyorum bi taraftan bi sinava hazirlaniyorum ,cocuklar ve ev isleri ,e okul hazirligi vs derken hala bilgisayar basindayim.

Insallah olacak. Burda olacak inaniyorum.

Istemek evet anahtar kelime.
Yaaaa seni çok iyi anlıyorum 😑

Eline emeğine sağlık ❤️
Teşekkürler🥰
@Cicekbocekkaktus Tebrikler canım 😘
gezegenfeza gezegenfeza abla birini göndermem gerekiyordu kusura bakma 🙁
Jou Jou süpürken hazır güzelim atla gel buraya 😄
YAaaaaaaaaa geç kaldımm turktelekom wifi de bolgesel olarak sorun varmış ya internetimde bitti gelemedimm bugünde ne zaman gelir bilinmezzz sporumu kayda alcam telefona leslieyi dün etcektimm edemedimm aklım kaldı bünyem alışmış gibi 🤣🤣 eşimden bağlanıyorum

Ne etcez şimdi 😁 bu kalori yi filan nasıl hesapliycaz
ben hesapladım sana dur sadece kilo ve yağ oranı var zaten. bak senin kalori 1600 falan çıkıyor. şimdi chatgpt ye git de ki bana 1600 kalori ve 140 gr proteinli beslenme planı çıkarır mısın ordan eleme yaparak seçebilirsin

Eklentiler

• IMG_9416.webp
    IMG_9416.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 6
Back
X