- 25 Ağustos 2019
- 61.819
- 117.352
- 698
- 31
Olsun oda bi hareket napalımm benimkilerde bugun enerjileri yüksekti vallaha oglum 10 da kizim 11bucukta uyuduBenimkiler de 10da uyudular ama çamaşır bulaşık derken yarım saat yürüdüm koridorda sadece![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun oda bi hareket napalımm benimkilerde bugun enerjileri yüksekti vallaha oglum 10 da kizim 11bucukta uyuduBenimkiler de 10da uyudular ama çamaşır bulaşık derken yarım saat yürüdüm koridorda sadece![]()
beybiii çok seksisin yavvvvAllah’a şukur cumartesi düğünde gıyecegım elbısenın ıcıne gırebıldım
Bir de göbegım olmayıp belim ince olsaydı tadından yenmezdı![]()
Müthişşş
Ekside olman cok guzel cumartesiye daha cok eksi gelir
Biraz daha işi sıkı tutsan olur benceSelamlar bugun ilk tarti benden gelsin.
En son buraya yazdigim 71.9
Bugun sabah 73.00ucunu almasam daha da gidecek sanirim.
Nefret ediyorum bu durumdan. Hep bi kisir döngü 65 olmak bu kadar mi zor ya.![]()
Tebrik ederim ekside olman guzel
Cumartesiye guzel eksi gelir
Vaovv tebrikler canim
Tebrik ederim canim ne guzel mutlu ediyor demi insani
Çok saolasin kaptanimmGeçmiş olsun bu arada dişi de şimdi algiladim![]()
Sen cokk istikrarlı ilerliyorsun menülerinde güzel bir eksi gelecek cumartesi günü göreceksin canımAy keşke sabite razıyımama bende mümkün değil. Cumartesi eksiye dönsem ona da razıyım
kshjdkdjdn kızlar bu neeee, toplu adet
Ah çok geçmiş olsun canım. Sıvı bir şeyler ye. Aman yorma çeneni
Ben de kuru cacık diyecektim ama güzel seçim olmuş. Bulgur şişkinlik yapabilirdi malum yarın tartı var![]()
Saolasin feza ablacimm bugün daha iyiyim şükürGeçmiş olsun canım, yutma sakın
Ohh miss olmuşsunAllah’a şukur cumartesi düğünde gıyecegım elbısenın ıcıne gırebıldım
Cokk geçmiş olsun canım inşallah şifa bulursun tez vakitte iyilesirsinBen sanırım tümörlerimle barıştım ya boynumda kulak arkalarımda da var ama eskisi gibi olumsuz düşünmüyorum en kötü ihtimalleri düşündüler hep doktorlarım ama çok şükür kötü huylu gelmedi patoloji sonuçlarım, umarım şimdikiler de öyle olacak yani ben öyle inanmak istiyorum en azındanşuan ufaklığı emzirdiğim için tüm vücut taraması yapılamadan ameliyat olmayacak herhalde dayanabildiğim kadar beklemek istiyorum ama bakalım ameliyatımı yapan doktorum ne diyecek bu hafta randevu bulabilirsem gıdecem
Dün sadece çorba ictimÇok geçmiş olsunben sebze yemeklerini blender ile ezip içmiştim o şekilde yapabilirsin yarın
Vaaayy hatuna bak masallahAllah’a şukur cumartesi düğünde gıyecegım elbısenın ıcıne gırebıldım
Wuhuuu iki günde çok iyi
Vay vay vay jou ma bak hele neler görüyor gözlerimiz şenlendi
Cumartesi 77.8
Bugun 77.6
Fark-200
Kilo verimim yavasladi yillardir 77 yi gormuyordum oyuzden buralarda zorlanacak sanirim bende ozaman degisiklige gidiyim bulgur pilavi yemiycem belki haftada bir olabilir Apaformu da gunde iki kere iciyim bakalim cumartesiye nekadar etki edecek
Ellssa
Boncuk2307
_Zeze
Bence regl den olabilir canım yediklerine baktım bise yoktu öylegünaydın kızlar
bildirimim çok fena
cuma: 66,35
bugün: 67,35
fark: +1 kg
çok ama çok uykusuzum reglim de yakın ama bu kadar mı fark eder bilmiyorum tabii
cumartesiye kadar gönderirim inşallah
Vaaayy hatuna bak masallahdaha ne zayıflamaya çalışıyon yavrum nasılsın fitsin maşallah ben böyle olsam daha ne
Wuhuuu iki günde çok iyi
Vay vay vay jou ma bak hele neler görüyor gözlerimiz şenlendisumakli yoğurt yaramış
maşallah canım harikasın
olsunn çok güzel verdin şimdiye kadar biraz yavaşlaması normal
Bence regl den olabilir canım yediklerine baktım bise yoktu öyle
Canım üzme kendini tam mücadele burda başlıyor işte vazgeçecek gibi olursun ama asla pes etmemelisin kıracaksın direnciniiSelamlar bugun ilk tarti benden gelsin.
En son buraya yazdigim 71.9
Bugun sabah 73.00ucunu almasam daha da gidecek sanirim.
Nefret ediyorum bu durumdan. Hep bi kisir döngü 65 olmak bu kadar mi zor ya.![]()
dşmş amaa zaten sevmem yumurtayı bide her öğün aman allahımmCıcekbocekcim yumurtadan tiksinirsin sora emin misin bu detokstan![]()
tebrik ederim canımm
jouuuu bravoo aşkımmm sanaa
çok tebrikler canımm
direnci de kırarsan gerisi patır patır gidecek amaa :)Cumartesi 77.8
Bugun 77.6
Fark-200
Kilo verimim yavasladi yillardir 77 yi gormuyordum oyuzden buralarda zorlanacak sanirim bende ozaman degisiklige gidiyim bulgur pilavi yemiycem belki haftada bir olabilir Apaformu da gunde iki kere iciyim bakalim cumartesiye nekadar etki edecek
Ellssa
Boncuk2307
_Zeze
Hasta olmasam sana katilcam bende iyileşim yapacamlesliemde işe yaradı
![]()