- 25 Ağustos 2019
- 61.730
- 116.862
- 698
- 31
Pekiistediğin kiloda aramıza katılabilirsin
Bebeğmm sumaklı yoğurt kürü yap gobeğin hain eriyecekk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pekiistediğin kiloda aramıza katılabilirsin
Bençok ettimmEvet evet üstüne 500 ml su içiyorsun haftanın 2 günü yapıyorum
Teşekkürler canm tabiki ara vermiş oldumbende iyiyim şükür canım ama ara vermek daha iyi olacak senin içinde canım![]()
Tesekkurler birazdan da magnezyum icicem birlikte kalsiyum alinmiyorBebeğmm sumaklı yoğurt kürü yap gobeğin hain eriyecekk
Hee tamam ozamann çiçeğimmTesekkurler birazdan da magnezyum icicem birlikte kalsiyum alinmiyorbu hain da iyi bağırsak çalıştırıyor
Anam bu iyiymiş de benimkiler de anası gibi totolari koltuğa yapışıkBoncuk2307
Jou
Ellssa
Cuma
Tarçınlı kahve
Kahvaltı
2 yumurta
1.5 dilim beyaz peynir
6 zeytin 2 ceviz
Marul domates salatalk
13
Naneli Yeşil cay
14
Kabak detoksu (2 kabak, 2 yk yoğurt+ 2 ceviz )
Ara .kahve
18
Yazamam
Spor 6000adim+22 dk jo
Eki Görüntüle 3582573
Boncuk kaptanim Pazartesi benim oğlan arkadaşıyla telefonda konuşurken evde 3 bin adım atmışonu duzelttim
Yok canım yemedim bişi. Bu saatten sonra da yemem. Zaten sallanıp duruyoruz5ten sonra yemezsen süpersinama sumaklı yogurt yaparsan uykunda yağ yakarsın 3 yk yoğurt 1tk sumak yarim limon suyu
Bi sknti oldu mu acaba benimde aldirmam gerekiyor ama hic istemiyorumYengem aldırmıştı yıllar önce hasta olduğu için
Aa bende simdi onu yiyorumBebeğmm sumaklı yoğurt kürü yap gobeğin hain eriyecekk
Ay sesli güldümAnam bu iyiymiş de benimkiler de anası gibi totolari koltuğa yapışık![]()
Fayda sağlıyor mu?Evet evet üstüne 500 ml su içiyorsun haftanın 2 günü yapıyorum
Aaaa Bız de yıyelım ben pek öyle şeylerı Bılmem de işte kürler şok diyetler falan pek bılmıyorum şekerim ondan tavsıye edemıyorum ama faydalıysa benım takımım da yapsın kızzz
Menün göz kırpıyorAç karna ; filte kahve
Kahvaltı 14.30
Tonbalıklı havuçlu kıvırcık salata
1siyez ekmek
18.00
5 izgara köfte
Kaşık salata
1bugday
21.00
2 kayısı Chia tarçın kefir smoothie
1.5 litre su
Beth18
Ellssa
Boncuk2307
Hosbuldum tesekkur ederimHoş geldin
Hoş geldin
Hunilik bir gün olmuş canım :) Allah kolaylık versin
Yansıyacak canım yansıyacak inşallah. Vücudu dinlendirmek de önemli. Dinlenirken sabit kalmak çok çok iyi. Keşke dinlenirken hep sabit kalabilsek :)
Ay ben de öyleyim ya. Kalorili bir şeyse keyif almam lazım. Yoksa iki kat sinir oluyorum :) Neyse olan olmuş. Sen zaten genel anlamda dengelisin. Onu da dengelersin
Ben hiç bilmiyorum canım. Bize de bilgi verirsin doktorun yorumuyla ilgili.
Sabah biraz fazla gibi geldi ama iki öğün olduğunu görünce süpeeerrrr
Hoş geldin![]()
Sende hoşgeldin aynen b3nde 4 kilo almışım ayrildigimdan bu yana vereceğiz inşallahhoşgeldin canımmben de kilolarımı toplayıp toplayıp geri geldim, yarın başlayacağım inşallah
![]()
HoşbuldumHoşgeldin canım alırız tabikiBoncuk2307