- 24 Ağustos 2012
- 12.270
- 27.971
- 798
Değecek emin ol.çohhh açım yaa inşallah değer yani cumartesiye bu aç kalmalarımz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değecek emin ol.çohhh açım yaa inşallah değer yani cumartesiye bu aç kalmalarımz![]()
vallah değmezse ben cumartesi çıldırırım yaçohhh açım yaa inşallah değer yani cumartesiye bu aç kalmalarımz![]()
Başak benim sana ayrı bi hayranlığım var yaa geçen yazın sonlarına doğru bana az mı video attın sen bu kadar spor konusunda bilgili kızçesin yapazı beee hele o bebişinin vidosuna bayıldım eşin az parka götürsün yazın hergün bir saat evde çalışabilirsin bence benimde kafamda var bişiler bakalımm yaz geliyorrvallah değmezse ben cumartesi çıldırırım ya
Yaa çok tatlis
ya canımmsın bu mesajın üstüne ben nası diyet bozim şimdiBaşak benim sana ayrı bi hayranlığım var yaa geçen yazın sonlarına doğru bana az mı video attın sen bu kadar spor konusunda bilgili kızçesin yapazı beee hele o bebişinin vidosuna bayıldım eşin az parka götürsün yazın hergün bir saat evde çalışabilirsin bence benimde kafamda var bişiler bakalımm yaz geliyorr![]()
![]()
ahahahha ay ne demezsinnnn kaşlara bak sfkhsjdfdfYaa çok tatlis![]()
ayyy havalar ısındıkça modları da toparlicaz kiloları da vercezzz listelerini heyecanla bekliyorum canım takip edicemBugun iyi yürüdüm Haa dizlerim ağrıyor resmen kendimi dışarı attım 30 dk tempolu yürüyüş yaptım geldim bide çocuklar uyanınca onlar da hava alsınlar diye öyle çıktım dolandık valla çok iyi geldi anlatamam
Baktın mı mesela dün ku menume bugün de ara ogunlu aynı devam edeceğimya canımmsın bu mesajın üstüne ben nası diyet bozim şimdiben çalışıyorum işten gelince de spordan çok çocuğa vakit ayırmak istiyorum ama vücudumu tanıyorum artık spor yaptığım zamanla yapmadığım zamanki hantallığı aradaki farkı çok iyi öğrendim. spora haftada ayırdığım 3 4 saat çocuğuma daha çok ayırabildiğim kalan saat gibi bir şey resmen. şu aralar ekonomik krizdeyim salona gidemiyorum ama evde yapmaya devam etmek için işte çocuğu dahil etmeye çalışıyorum ya da sabah işe gitmeden yapmaya çalışıyorum. tam efektif olmuyor ama yine de hiç yoktan iyidir.
neler var kafanda aydınlat biziiii
ahahahha ay ne demezsinnnn kaşlara bak sfkhsjdfdf
ayyy havalar ısındıkça modları da toparlicaz kiloları da vercezzz listelerini heyecanla bekliyorum canım takip edicem
Yaz demek park demek eşimi de götürüyorum onu salıncağa çocuğun başına dikiyorum tempolu tempoluya canımmsın bu mesajın üstüne ben nası diyet bozim şimdiben çalışıyorum işten gelince de spordan çok çocuğa vakit ayırmak istiyorum ama vücudumu tanıyorum artık spor yaptığım zamanla yapmadığım zamanki hantallığı aradaki farkı çok iyi öğrendim. spora haftada ayırdığım 3 4 saat çocuğuma daha çok ayırabildiğim kalan saat gibi bir şey resmen. şu aralar ekonomik krizdeyim salona gidemiyorum ama evde yapmaya devam etmek için işte çocuğu dahil etmeye çalışıyorum ya da sabah işe gitmeden yapmaya çalışıyorum. tam efektif olmuyor ama yine de hiç yoktan iyidir.
neler var kafanda aydınlat biziiii
ahahahha ay ne demezsinnnn kaşlara bak sfkhsjdfdf
ayyy havalar ısındıkça modları da toparlicaz kiloları da vercezzz listelerini heyecanla bekliyorum canım takip edicem
Canım burdayım bir geri dönüş yapamadım moralim iyi olduğunda gelip bakıyorum size patili kızım yatalak oldu ve sağ gözü görmüyormuş sol gözü biraz tepkime veriyormuş oda bizde çok zor zamanlar geçirdik kendimi bıraktım prensesimle ilgileniyorum sizi unuttum sanmayın hepinizi çook öpüyorum
Karıya baksenRamazan Bayramı'nda 61 yaşındaki yengem 24 yaşında ki gelin bayağı zayıfladığı için benden daha yaşlı duruyorsun demiş pat diye![]()
yaa çokk geçmiş olsun canım Allahım şifa versin kızçene bol bol ömrü olsun inşallah ama sen de gel yine bırakma kendini de burda motive oluruz hep birbirimze inşallahCanım burdayım bir geri dönüş yapamadım moralim iyi olduğunda gelip bakıyorum size patili kızım yatalak oldu ve sağ gözü görmüyormuş sol gözü biraz tepkime veriyormuş oda bizde çok zor zamanlar geçirdik kendimi bıraktım prensesimle ilgileniyorum sizi unuttum sanmayın hepinizi çook öpüyorum![]()
Amin çok sağol canım biraz kendimi toparlayıp en yakın zamanda gelmeye çalışıcam birlikte nasıl güzel günler geçirdik zaten başka kimse beni bu kadar motive edemez ve destek olamazyaa çokk geçmiş olsun canım Allahım şifa versin kızçene bol bol ömrü olsun inşallah ama sen de gel yine bırakma kendini de burda motive oluruz hep birbirimze inşallah![]()
Özgüven tavanKarıya baksen![]()
baktım bakmaz olur muyumBaktın mı mesela dün ku menume bugün de ara ogunlu aynı devam edeceğim
neyyyyyyyyyyyyyyRamazan Bayramı'nda 61 yaşındaki yengem 24 yaşında ki gelin bayağı zayıfladığı için benden daha yaşlı duruyorsun demiş pat diye![]()