Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

vallah değmezse ben cumartesi çıldırırım ya
Başak benim sana ayrı bi hayranlığım var yaa geçen yazın sonlarına doğru bana az mı video attın sen bu kadar spor konusunda bilgili kızçesin yapazı beee hele o bebişinin vidosuna bayıldım eşin az parka götürsün yazın hergün bir saat evde çalışabilirsin bence benimde kafamda var bişiler bakalımm yaz geliyorr :KK53: :KK49::KK49::KK49:

Başak benim sana ayrı bi hayranlığım var yaa geçen yazın sonlarına doğru bana az mı video attın sen bu kadar spor konusunda bilgili kızçesin yapazı beee hele o bebişinin vidosuna bayıldım eşin az parka götürsün yazın hergün bir saat evde çalışabilirsin bence benimde kafamda var bişiler bakalımm yaz geliyorr :KK53: :KK49::KK49::KK49:
ya canımmsın bu mesajın üstüne ben nası diyet bozim şimdi :D ben çalışıyorum işten gelince de spordan çok çocuğa vakit ayırmak istiyorum ama vücudumu tanıyorum artık spor yaptığım zamanla yapmadığım zamanki hantallığı aradaki farkı çok iyi öğrendim. spora haftada ayırdığım 3 4 saat çocuğuma daha çok ayırabildiğim kalan saat gibi bir şey resmen. şu aralar ekonomik krizdeyim salona gidemiyorum ama evde yapmaya devam etmek için işte çocuğu dahil etmeye çalışıyorum ya da sabah işe gitmeden yapmaya çalışıyorum. tam efektif olmuyor ama yine de hiç yoktan iyidir.
neler var kafanda aydınlat biziiii
ahahahha ay ne demezsinnnn kaşlara bak sfkhsjdfdf
Bugun iyi yürüdüm Haa dizlerim ağrıyor resmen kendimi dışarı attım 30 dk tempolu yürüyüş yaptım geldim bide çocuklar uyanınca onlar da hava alsınlar diye öyle çıktım dolandık valla çok iyi geldi anlatamam
ayyy havalar ısındıkça modları da toparlicaz kiloları da vercezzz listelerini heyecanla bekliyorum canım takip edicem

ya canımmsın bu mesajın üstüne ben nası diyet bozim şimdi :D ben çalışıyorum işten gelince de spordan çok çocuğa vakit ayırmak istiyorum ama vücudumu tanıyorum artık spor yaptığım zamanla yapmadığım zamanki hantallığı aradaki farkı çok iyi öğrendim. spora haftada ayırdığım 3 4 saat çocuğuma daha çok ayırabildiğim kalan saat gibi bir şey resmen. şu aralar ekonomik krizdeyim salona gidemiyorum ama evde yapmaya devam etmek için işte çocuğu dahil etmeye çalışıyorum ya da sabah işe gitmeden yapmaya çalışıyorum. tam efektif olmuyor ama yine de hiç yoktan iyidir.

ayyy havalar ısındıkça modları da toparlicaz kiloları da vercezzz listelerini heyecanla bekliyorum canım takip edicem
Baktın mı mesela dün ku menume bugün de ara ogunlu aynı devam edeceğim

Yaz demek park demek eşimi de götürüyorum onu salıncağa çocuğun başına dikiyorum tempolu tempolu 🏃 koşuyorum kulaklığı da taktimmi ohhh o yeri bı dusla at eve gel yansın yağlar 😁

Cakinin Gelini Cakinin Gelini canım nerelerdesin gelsenee :KK51:
Canım burdayım bir geri dönüş yapamadım moralim iyi olduğunda gelip bakıyorum size patili kızım yatalak oldu ve sağ gözü görmüyormuş sol gözü biraz tepkime veriyormuş oda bizde çok zor zamanlar geçirdik kendimi bıraktım prensesimle ilgileniyorum sizi unuttum sanmayın hepinizi çook öpüyorum :KK200:

Canım burdayım bir geri dönüş yapamadım moralim iyi olduğunda gelip bakıyorum size patili kızım yatalak oldu ve sağ gözü görmüyormuş sol gözü biraz tepkime veriyormuş oda bizde çok zor zamanlar geçirdik kendimi bıraktım prensesimle ilgileniyorum sizi unuttum sanmayın hepinizi çook öpüyorum :KK200:
yaa çokk geçmiş olsun canım Allahım şifa versin kızçene bol bol ömrü olsun inşallah ama sen de gel yine bırakma kendini de burda motive oluruz hep birbirimze inşallah:KK200:

Bugün sabah
1 Selanik gevreği 2 Türk kahvesi 1 fındıklı krokan

Öğlen
3 yumurta
Yarım domates
5 parça salatalık
1 dilim ekşi mayalı ekmek
Sabah yediklerinin üstüne
bir Ülker canpare
8 badem 20 üzüm 1fındık 1 hurma yedim kapattım artık yemeyecegım yarına kadar bır şey

bluegreeneyes bluegreeneyes Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

yaa çokk geçmiş olsun canım Allahım şifa versin kızçene bol bol ömrü olsun inşallah ama sen de gel yine bırakma kendini de burda motive oluruz hep birbirimze inşallah:KK200:
Amin çok sağol canım biraz kendimi toparlayıp en yakın zamanda gelmeye çalışıcam birlikte nasıl güzel günler geçirdik zaten başka kimse beni bu kadar motive edemez ve destek olamaz 😘

Baktın mı mesela dün ku menume bugün de ara ogunlu aynı devam edeceğim
baktım bakmaz olur muyum
senin menülerde bence protein artırmak lazım biraz kahvaltıya yumurta öğünlere yoğurt eklemen lazım bence. et tavuk balık vs de bir öğüne ilave etmek daha güzel olur.

bak en yüksek proteinli düşük kalorili şey mesela çökelek o yoksa lor peyniri. salata mı yaptın içine bir kaşık at. yumurta kır içine 1 kaşık at yulaf yiceksen içine bi kaşık at.

17 Nisan Perşembe
12.00: 2 haşlanmış yumurta, bir dilim lor peyniri, salatalık, domates, biraz ceviz.
14.00: yarım avuç kuru dut, 1 çilek, 2 dilim elma, biraz fındık ve ceviz
16.00-1700 arası: 2 büyük tabak türlü (içindekiler: soğan, domates, kabak, patlıcan), 2 yk bulgur pilavı, 1 dilim organik ekmek

su: 2 lt olur
spor: 50 dk dışarıda yürüyüş

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84

Back
X