• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

1000003249.webp akşam sporu başlasın
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou

Selam kızlar yine geciklemeli gelen ben, annemler ve anneannem bana gelmişti biliyorsunz anneannem çok halsizdi bir tahlil yapalım dedik,iki gündür hastanlerde uğraşıyoruz, böbrek yetmezliği çıktı baya dolandık, aşırı yoruldum, kız hastaydı onu götürdüm bir sürü o ayrı...bakalım gitmeden birkaç kontrolü halletsek iyi olacak anneannem için

Iyi akşamlar kızlar bebeklerden biri hasta malesef ateş ishal bide pişik oldu tam oldu esim de gece nöbetçi yanlizim ne yapacam bilmiyorum çıldırmak üzereyim ağlıyor sürekli susmuyor neyse menü yazıp çıkayım

Sabah
Kıymalı yumurta
Peynir 5 zeytin
1 ck bal
Domates salatalık biber yeşillik

Ara
1 kase yoğurt
Yarim elma yarim mandalina

Akşam
4 köfte
2 kaşık patates püresi
1 koz biber
Yoğurtlu kabak salatası ve normal salata

Su 3 lt
Çok geçmiş olsun yaa

Bu mavi don olayı ne aşko 😃benide aydinlat
Özet geçeyim😃😃

Bacularınnn bacuuu kuzularunn kuzuuuu buraggaaa bahunn heleeee
Beni yanıltmağacağınızıı biliyorummm hepinizi o totonuzu bi şaplatırımm hele bi bozun helebii yeyinn şaplağaa yersunuzzz baaahhhh yüreğinizden öpüyorruummm😘😘😘😘 benii hafife almağğıınnn heeemmiii 🫡🫡 erim erim eriyeceğuuuzzzz 🩱 suna bakın şu güzel mayo veya 👙 şu güzell bikini ooffffff yaza fitt olmak kim istemeezzz deemmii 🥺 yoksaa ensenizden tutaaarrr şu 🩳 mavi don giydiririmm billleeeyyysssiinniiizzz 🤓

25 Aralık menü
07.45 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.00 2 yumurta ve yeşillikle omlet, 1 dilim peynir, 10 zeytin, yarım avakado, domates biber, 1 dilim tb ekmek
11.00 1 fincan ikisi bir arada kahve, 1 tane büsküvi
15.00 3 kaşık yoğurt içine yulaf kakao keten tohumu chia tahin cennet hurması
18.30 8 kaşık kuru fasulye, 3 kaşık basmati pilav, salata 1 bardak ayran
3 litre su 14.000 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jasminium84 Jasminium84 1000002528.webp

@Sitare55 sibel_84 sibel_84 kızlar bi ses verin heleeeee
@Elhan abla sen de nerelerdesin deniz manzaralı fotolarını da özledik
Canım benim durumlar karışık. O yüzden pek girmek istemiyorum. Tahliller yine saçma sapan geldi. Hastane süreci yeniden başlayacak. Kardiyoloji bölümü yeniden muayene edecek. Süreçte de takip edecekmiş sürekli . Kafam çok dolu.
Geçen Elhan hocam ile kısa konuştuk. Onunda cenazesi vardı. Abisini kaybetti. Bilmiyorum haberiniz var mı ama bir hafta kadar oldu herhalde

Canım benim durumlar karışık. O yüzden pek girmek istemiyorum. Tahliller yine saçma sapan geldi. Hastane süreci yeniden başlayacak. Kardiyoloji bölümü yeniden muayene edecek. Süreçte de takip edecekmiş sürekli . Kafam çok dolu.
Geçen Elhan hocam ile kısa konuştuk. Onunda cenazesi vardı. Abisini kaybetti. Bilmiyorum haberiniz var mı ama bir hafta kadar oldu herhalde
Yaa çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin bizleri habersiz bırakma 🌼
Elhan abladan da haberim yoktu üzüldüm şimdi özelden yazarım ona da

Yaa çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin bizleri habersiz bırakma 🌼
Elhan abladan da haberim yoktu üzüldüm şimdi özelden yazarım ona da
Tsh lari düzene sokmadan diyet yapmaninda bir anlami yok canım. Boşuna kürek çekiyor gibi birşey olacağım. Tsh değerim 8 küsur çıktı. Kilo vermem bu değerle yok gibi birşey.
Şimdi telefona baktım 12 Aralık'ta yazismisiz. Ama daha cenaze gelmemişti. Antep'e geçtim diye yazmış. Bende kaç gündür yazacağım kendi derdimden onu unuttum. Yazdım ona da şimdi birazdan görür herhalde .

Iyi akşamlar kızlar bebeklerden biri hasta malesef ateş ishal bide pişik oldu tam oldu esim de gece nöbetçi yanlizim ne yapacam bilmiyorum çıldırmak üzereyim ağlıyor sürekli susmuyor neyse menü yazıp çıkayım

Sabah
Kıymalı yumurta
Peynir 5 zeytin
1 ck bal
Domates salatalık biber yeşillik

Ara
1 kase yoğurt
Yarim elma yarim mandalina

Akşam
4 köfte
2 kaşık patates püresi
1 koz biber
Yoğurtlu kabak salatası ve normal salata

Su 3 lt
Çok geçmiş olsun canım, Allâh yardımcın olsun. Umarım beklediğinden çok daha kolay geçer bu gece.

Back
X