- 25 Ağustos 2019
- 61.410
- 115.289
- 698
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de hedefim yarından itibaren sağlam şekilde başlamak inşallah. En azından haftada birkaç gün 1 saat spor yaparsam harika olacak inşallah. Artık haftalık hedefim min 1 kiloTakımındaki herkese güvenim tamm menü spor herşeyi yapacağınıza inanılmaz inanıyorum![]()
Masterfit 133.Etap |
Kırmızı Takım |
![]() |
![]() |
@nurovic |
![]() |
@Efenin_Annesi |
@trueliving_ |
@Goklerce |
I irmaknehirgol |
@Boncuk2307 |
@malahit |
@Azmet5255 |
@Lotus1234 |
Mavi Takım |
![]() |
@Cakinin Gelini |
@Tesnim1903 |
@MAKE UP_ |
@Cicekbocekkaktus |
@bluegreeneyes |
@Nergis 35 |
@Tutku44 |
@Beklenen2[/USER] |
@Deltavealfa |
@tomrs |
HAZIRLIK |
@60kiloyum |
@Asya89 |
@Makaron23 |
@Bravequeen |
@Hallederiz |
@Fit mutlu anne (başlangıç 14.9.) |
@gezegenfeza |
![]() |
@Safransari |
@leyl76 |
Yerine çok da alışma
Evet evet çılbır yemiş yağlı yağlı benim yediğin çikilataya laf indir kindisi hiihihiHemi de yağlı mı![]()
Eline sağlık kaptanımSevgili Masterfit ailesi yeni haftanın takımları belli oldu. Kaptanlarımyosunlupapatya ve
Sitare55 başarılar diliyorum ve hepimize bol eksiler olsun inşallah
Masterfit 133.Etap Kırmızı Takım yosunlupapatya Kırmızı Takım Kaptanı
sibel_84
@nurovic Jou
@Efenin_Annesi @trueliving_ @Goklerce I irmaknehirgol @Boncuk2307 @malahit @Azmet5255 @Lotus1234 Mavi Takım Sitare55 Mavi Takım Kaptanı
@Cakinin Gelini @Tesnim1903 @MAKE UP_ @Cicekbocekkaktus @bluegreeneyes @Nergis 35 @Tutku44 @Beklenen2[/USER] @Deltavealfa @tomrs HAZIRLIK @60kiloyum @Asya89 @Makaron23 @Bravequeen @Hallederiz @Fit mutlu anne (başlangıç 14.9.) @gezegenfeza LenaG
@Safransari @leyl76
Hadi bakalım ozaman hafta baslasinnBenim de hedefim yarından itibaren sağlam şekilde başlamak inşallah. En azından haftada birkaç gün 1 saat spor yaparsam harika olacak inşallah. Artık haftalık hedefim min 1 kilo![]()
Beni beğenmiyor musun Sibel çim beni beni Bihterini
Kız pazartesi oruç tutacam diyorum daha neydeyim sizin icin beeeWuwww çok iddialı konuşuyor bu kaptanım.yosunlupapatya
Heeeeee çılbırı kim yedi?Ben biliyordum ve yemedim![]()
Eline sağlık kaptanicemSevgili Masterfit ailesi yeni haftanın takımları belli oldu. Kaptanlarımyosunlupapatya ve
Sitare55 başarılar diliyorum ve hepimize bol eksiler olsun inşallah
Masterfit 133.Etap Kırmızı Takım yosunlupapatya Kırmızı Takım Kaptanı
sibel_84
@nurovic Jou
@Efenin_Annesi @trueliving_ @Goklerce I irmaknehirgol @Boncuk2307 @malahit @Azmet5255 @Lotus1234 Mavi Takım Sitare55 Mavi Takım Kaptanı
@Cakinin Gelini @Tesnim1903 @MAKE UP_ @Cicekbocekkaktus @bluegreeneyes @Nergis 35 @Tutku44 @Beklenen2[/USER] @Deltavealfa @tomrs HAZIRLIK @60kiloyum @Asya89 @Makaron23 @Bravequeen @Hallederiz @Fit mutlu anne (başlangıç 14.9.) @gezegenfeza LenaG
@Safransari @leyl76
Saliya kadar iş sende kaptanım.Kız pazartesi oruç tutacam diyorum daha neydeyim sizin icin beee![]()