- 5 Eylül 2018
- 1.895
- 8.659
- 158
tesekkür ederim gerçekten artık bu hafta o döngüyü kırmak istiyordum emek verip hiç bir karşılık görmemek beni çok aşağı çekiyor modumu düşürüyorHarikasın canım emeklerin karşılığını ne güzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkür ederim gerçekten artık bu hafta o döngüyü kırmak istiyordum emek verip hiç bir karşılık görmemek beni çok aşağı çekiyor modumu düşürüyorHarikasın canım emeklerin karşılığını ne güzel
Afiyet olsun canım
OkuldaNerdesin evde değilsen dışarıda soğuksa bu kız nerde![]()
Lütfen beni de ekleyin. Saat 6 da kalkan benElhan cım ikimiz yine erkenci kuş lariz Günaydın canım benim
Azmine hayranım canım benim gerçekten o kadar uğraşıp da kilo verimi olmayınca mod çok düşüyor daim olsun canımtesekkür ederim gerçekten artık bu hafta o döngüyü kırmak istiyordum emek verip hiç bir karşılık görmemek beni çok aşağı çekiyor modumu düşürüyor
Lütfen beni de ekleyin. Saat 6 da kalkan
Gunaydin canım doğru vallahi haklısın sen en erken kalkanlardan hatta geceyi uykusuz gecirip de kalkıyorsun erkenci kuşumGünaydın herkese
Naber fıstıkkgünaydın kızlar![]()
ben de ypmak istedim siz bahsedinceİlk önce pazartesi veya perşembe günü olarak haftada 1 baya 2 defa 36 saatlik başlayabilirsin
Bikaç hafta yaptıktan sonra 3 günlük
Bikaç hafta sonra 1 defa 1 haftalık yapabilirsin
ben de çarşamba yapmaya karar verdim canım
magnezyum sülfat eczaneden alınıyor değil miÇarşamba akşam varsa magnezyum sülfat, o yoksa sinameki içmek gerekiyor ki sabah boşaltım olsun. Bağırsaklar ne kadar boş olursa açlık o kadar az hissediliyor
görüyorum ve artırıyorum, erkenci kuşlardan biri de ben, 5'te kalkıyorumLütfen beni de ekleyin. Saat 6 da kalkan ben
iyidir tatlımm senden naberNaber fıstıkk![]()
Iyi olalım insallahh bugünde ana kız uzandıkiyidir tatlımm senden naber![]()
Bombaaa gibi uyandım desem inanmaa bugünde dağınık saçlar sinir surat bensüper, şahane uyanmışsın yine![]()
birbirinizi şöyleee mıncıra mıncıra öpün benim yerime, tatlışlar siziIyi olalım insallahh bugünde ana kız uzandık![]()
senin her halin güzel bebeğiimmBombaaa gibi uyandım desem inanmaa bugünde dağınık saçlar sinir surat ben![]()
OPerimm aşkomm bezi degişildi kulotlu çorap çekildi ustüne oturdu aşşağaabirbirinizi şöyleee mıncıra mıncıra öpün benim yerime, tatlışlar sizi![]()
Yaaaa bebeğimm ne güzel bi iltifat böyleesenin her halin güzel bebeğiimm![]()
ohhhh keyfi bol olsunOPerimm aşkomm bezi degişildi kulotlu çorap çekildi ustüne oturdu aşşağaa
olsuunnn, bizim içimizin güzelliği dışımıza vuruyor o yüzden görmesek de anlarız bizYaaaa bebeğimm ne güzel bi iltifat böylee
Sen daha güzellsinn ( görende birbirlerini gördü sancak)
Mutluluğunu paylaşmak çok güzeldaha çarşambadan eksi 2 kiloyu gördüm mutluluktan göbek atıyorum resmen 19. saatindeyim orucun açlık bende hep fayda ediyor spor da yapmıyorum günde rutin 8000 adımım var. @Beth18Elhan
Eki Görüntüle 3343003
Mutluluk bulaşicigünaydın herkse mutlu haberler aldıgınız güzel bir gün olsun inşallah
Vallahaa seninle konustuğum ilk günden beri içim isındı sanaohhhh keyfi bol olsun![]()
olsuunnn, bizim içimizin güzelliği dışımıza vuruyor o yüzden görmesek de anlarız biz
çaktırmadan kendi övenlerde bugün, beeennnn![]()
![]()
![]()
canımmm, inan duygularımız karşılıklı, enerjini çok seviyorumVallahaa seninle konustuğum ilk günden beri içim isındı sana![]()
Casminim günaydın.