Senin azmine hayranım +da çıksan sen başaracaksın çünkü sen benim gorumcem değil ablamsınAğlattın![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin azmine hayranım +da çıksan sen başaracaksın çünkü sen benim gorumcem değil ablamsınAğlattın![]()
![]()
![]()
Afiyet olsun canım, 300 de yarın giderAslında artım 1300 dü
İki günde +1 verdim 300 ü kaldıben makarna yemiştim cuma günü 3 ay sonra ilk defa
Yok kız ver sen ne kadar verirsen, kırmızı kaptanlık göz kırpıyor sen bide az veriyim diyorsunCuma’ya az vereyim o zaman7 lere az kaldı hazır
![]()
Yazar kızım yaz tahtaya alsın haftayaEvet canım az ver kız ders olsun onlara![]()
Seni benden ayırmayı görsünler![]()
Kopye serbest kaptanım, çaktırmadanSana annem diyebilir miyimSarip sarmalayici ne güzel bir mesaj olmuş pamuk gibi oldum.
Şey karşı takimdayim ama olsundu.
![]()
Ay kaptan olmakla uğraşacak vaktim olsa keşke ablacımYok kız ver sen ne kadar verirsen, kırmızı kaptanlık göz kırpıyor sen bide az veriyim diyorsun
Sen yine de ver, koltuk boş kalacak deyil ya, bir oturan olur elbetAy kaptan olmakla uğraşacak vaktim olsa keşke ablacım
İçli köftelerin boynu bükük kalmasın diyorum bu cevabaAfiyet olsun hocam. Bir bardak koladan birşey olmaz. İkinciyi de icseydin keşke![]()
Vur dedik öldürdün kuzum yaVallahi billahi hiç yemeyince bir kereden yiyince böyle oldumakarna patlaması yasadım
İyi geceler kuzum.İyi geceler diliyorum herkese![]()
Sen önden al ödülüyok 7 lere az kaldı 16.10.2023 de 7 leri görüp pizza yemek istiyorum
![]()
Rakipler aç aç uyuyacak bu geceAcıktım
![]()
Afiyet olsun Hayalcim.11:00
Müsli sütle
13:30
Şekersiz sütlü kahve
19:00
5 yaprak sarması
1 dilim ekmek
Salata
1.5 lt su