Eyyyy makarna sen naptın arkadaşımızaAslında artım 1300 dü
İki günde +1 verdim 300 ü kaldıben makarna yemiştim cuma günü 3 ay sonra ilk defa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eyyyy makarna sen naptın arkadaşımızaAslında artım 1300 dü
İki günde +1 verdim 300 ü kaldıben makarna yemiştim cuma günü 3 ay sonra ilk defa
Cezalısınnn beybii daha iyi bi gaza gelmen için iyi oldu benceeeHarcadılar beni uleynnn![]()
Vayy vaayyyy 1 tencere makarnami yedin lennAslında artım 1300 dü
Vallahi billahi hiç yemeyince bir kereden yiyince böyle olduEyyyy makarna sen naptın arkadaşımıza![]()
Yok len iki tabakVayy vaayyyy 1 tencere makarnami yedin lenn
hazırlık aşamasını bilmiyordum ablacağım . Benim bebek hasta diyette nanay izinliyim diye hiç bakmadım. Biraz dinlenip geriden okuyacağım inşBen tabloya geçiyorum. Bildirimler de tamamlandı sayılır.sonundaoldu hazırlıkta olduğunu unuttu sanırım.
aminnnnnnnO güne kadar her şey yoluna girsin inşallah.![]()
![]()
![]()
pazartesi bildirimi yaptımGeldin mi![]()
1 tencereye yakın nerdeyse offff ne iyi gelmiştir haa bende 4 aydır bi makarna yiyemedimYok len iki tabak![]()
Çok geçmiş olsun canım noldu aylincige üşüttü mühazırlık aşamasını bilmiyordum ablacağım . Benim bebek hasta diyette nanay izinliyim diye hiç bakmadım. Biraz dinlenip geriden okuyacağım inş
Evet ablacım üşüttü ateşli halsiz. Yarın doktora götüreceğim geçmezse. Ateş düşürücü ve grip şurubu veriyorum ama ateşleniyor yine. Çıkar cnm ben adapte olamıyorum hemen. Kusura bakma uğraştırdım seni deÇok geçmiş olsun canım noldu aylincige üşüttü mü
Hazırlık bölümüne izin döneminde tamamen kopmayasin diye yazdım seni. Bu bölüm pzt.ve cuma bildirim yapıyor kuzum. Ama vakit bulamiyorsan çıkarırım .![]()
Öyle olmaz ama bana geleceksen olurTatlım içine sinmediyse ben ayrılırım maviş takımdanKahirla demiyorum valla bak
Bu hafta kilo yuzdelerini hesaplayacagim . Dokuza bölünenle aranizda hiç fark olmayacak. Ama yarışmacı sayının az oluşu enerjiyi biraz düşürüyor ister istemez. Seni çok iyi anlıyorum.
Ne dersen onu yapalım...
Sabah pohaça , öğlen sandeviç , akşam ekmek ce ikindide diyette olsa bisküvi olduğu için 4öğün de birden karbonhidrat olduğu için dedim canım. Yoksa zaten bu güne kadar olan menülerin harikaydı hep söylüyorum. Onun içinde eksi görmen çok normal . Bu gün ki menü seni üzmesin diye dedim. Emziriyorsunda tabi ki sen kebdi durumuna göre ayarla canım.Tesekkur ederim anca doyuyorum canım valla emzirdigim için fazla da kısmak istemiyorum ama kilo almıyorumtartıda takip ediyorum yarın 68i görürüm diye düşünüyorum
Ama tavsiyenide dinlerim
![]()
Kız bana geldin işteAyy harcadın beni +300 için abla aşk olsun ama merak etme ben çok çabuk veriyorum cumaya 66 yla gelcm![]()
Cezalısınnn beybii daha iyi bi gaza gelmen için iyi oldu benceeeama sen benim için herzaman aynı takımımda gibisin
![]()
Kız aylardır bi su tostu edemedim haa yazık banaKahvaltımTostu yulaftan yaptım.
Eki Görüntüle 3315061
Öğlen : 3 mücver , biraz yoğurt
Akşam : Tavuk ,salata , 1dilim çavdar ekmeği
Bu gün ki tempoyu bahsetmiştim kızlar ondan spora vakit ayıramadım.
evde leslie yap canımElhan selam arkadaşlar
Birkaç gündür uğramadım çünkü biraz bunalıma girdim bir anda göbeğim löp diye oturdu hatta dert yanarken annem bile dedi ki kız göbeğin ne ara oldu öyle moralin bozulmasın diye bir şey dememiştim dedi yani o bile şaştı dikkat etmeme rağmen olmuyor yaş 36 artık eskisi gibi yemesem de gitmiyor diyorum ki spor salonuna yazılsa mi ise yarıyor ku sizce günde 1 saat falan olsa bi sürü paradır o da bilemuuorum
Vermeyeyim miKiloş ları verirsenn değişirsin![]()
Cuma’ya az vereyim o zamanSenin suçun, çok verince gezmek kaçınılmaz oluyor![]()