- 13 Ağustos 2022
- 7.169
- 32.151
- 478
Sizin yazdığınızı görünce sınıfa okul müdürü gelmiş gibi hissedip bi saygı duyasım geliyor nedenseGünaydın![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin yazdığınızı görünce sınıfa okul müdürü gelmiş gibi hissedip bi saygı duyasım geliyor nedenseGünaydın![]()
![]()
Hoş geldin ElifimGünaydın![]()
![]()
Kiz yaptın sandim aferim bekledin busaate kadarTamam zıplarım daha kahvaltı yapmadım ben ya
Tamam varım 3 olmasa bile 5 e kadar bin yapsam olur mu ? kahvaltımı yapıyım hemen zıplamaya başlayım![]()
Yaa cok tatlısınSizin yazdığınızı görünce sınıfa okul müdürü gelmiş gibi hissedip bi saygı duyasım geliyor nedensegünaydın
![]()
Hosbuldum Elhoşumm nasılsınHoş geldin Elifim![]()
Bi kase yulaflı süt yedim bi kupa çay içip hemen zıplıycamKiz yaptın sandim aferim bekledin busaate kadartamam olur tabi saatte 200 yapsan tamam
![]()
Sabitim canım bugün migrenim tuttu kusura bakmayınEllssa dün gelmemişsin canım herşey yolundadır umarım
Kilo bildirmen gerekiyor
@Lavinia_98 kilo bildirmeden bekleniyorsunuz
askrhpozitif lütfen danışmaya
Herkese yağdirmışsınBi kase yulaflı süt yedim bi kupa çay içip hemen zıplıycamkız smear sonucum çıkmıştı onu aradım anneme arkadaşlarıma haber ettim anca yaptım kahvaltı
![]()
Kendim stres olunca herkesi paniğe sokuyorum geri durultuyorumHerkese yağdirmışsın![]()
İyilik, güzellik canım kaptanım.Hosbuldum Elhoşumm nasılsın
Pazartesi bildirimleri nasil gidiyor
Tahmin ettim böyle ettigin ehahahahah çenende durmazKendim stres olunca herkesi paniğe sokuyorum geri durultuyorum![]()
Hahahahaha dun yapmadın atlama yı sende yap siboş hepimiz yapalimmBende atlayayim mi![]()
Afiyet olsunAra öğünüm. Kefir yerine activa yoğurt deneyeceğim bu hafta
Aynen durmuyor çenemTahmin ettim böyle ettigin ehahahahah çenende durmaz![]()
Ayaklarım ağrıyor 500 belki yaparimHahahahaha dun yapmadın atlama yı sende yap siboş hepimiz yapalimm![]()
Evet canım hurma yumurta karışık birşeyler deneyeceğim inşallahAfiyet olsunhurma diyetine mi başladın
Teşekkür ederim ablacim iyiyim izinliyim bugun bi sayfaya bakayim dedimİyilik, güzellik canım kaptanım.![]()
![]()
Çıtır kızlarla yuvarlanıp gidiyoruz. Pazartesi çok güzel sürpriz eksiler var.
Sen de iyisin inşallah![]()
İzin günün dinlenmekle geçer inşallahTeşekkür ederim ablacim iyiyim izinliyim bugun bi sayfaya bakayim dedim