- 25 Ağustos 2019
- 61.805
- 117.308
- 698
- 31
Bende şaşkınımSen zaten bayağı düşmüşsün kiz darisi başıma inşaaaalllah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende şaşkınımSen zaten bayağı düşmüşsün kiz darisi başıma inşaaaalllah
Canım bu bir kaç gün önce ki Cuma yada Cumartesi kilon kaçtı ? Onu bildirmedin ? Pazartesiden değil Cumadan hesaplayacağız? Cuma ve bu gün .06.10.2023 cuma
Sabah
10 civarı
Kahvaltı
Yarım yumurta
Biraz ceviz
1 şekerpare
Öğlen yok
Akşam
1 tabak kiymali patates yemeği
3 Kaşık pilav
07.10.2023
Sabah kahvaltı
Sofradaki her şeyden yedim
Çok dikkat edemedim
Yarım tabak sebzeli makarna
Akşam
Açık büfeye gittik
Bütün salatalardan doldurdum tabağıma
1 bardak limonata
08.10 2023
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
2 zeytin
2 bardak cay
Öğlen Yarım tabak sebzeli makarna
Akşam
Kendi yaptığım kofteden hamburger
1 dilim cikolatali ekmek
blonde ambition canim çok dikkat edemedim ve kilom bugün
Pazartesi 70 kg cikti
Geçen pazartesi 68.8dim
Kendimi motive edeceğim bu hafta
İnşallah başarılı olurum
Biz de ilk haftalar ikişer üçer kilolar verdik joum,kendimize haksızlık etmeyelimSiz beni ilk zamanlari görseydinix 2 hafta ust üste kaptan olmustumherhafta erim erim eridim habire şu sıra yavaşladım
![]()
Gün içinde fırsat buldukça bu sayfaya zaman ayirsan böyle olmazdi canım.06.10.2023 cuma
Sabah
10 civarı
Kahvaltı
Yarım yumurta
Biraz ceviz
1 şekerpare
Öğlen yok
Akşam
1 tabak kiymali patates yemeği
3 Kaşık pilav
07.10.2023
Sabah kahvaltı
Sofradaki her şeyden yedim
Çok dikkat edemedim
Yarım tabak sebzeli makarna
Akşam
Açık büfeye gittik
Bütün salatalardan doldurdum tabağıma
1 bardak limonata
08.10 2023
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
2 zeytin
2 bardak cay
Öğlen Yarım tabak sebzeli makarna
Akşam
Kendi yaptığım kofteden hamburger
1 dilim cikolatali ekmek
blonde ambition canim çok dikkat edemedim ve kilom bugün
Pazartesi 70 kg cikti
Geçen pazartesi 68.8dim
Kendimi motive edeceğim bu hafta
İnşallah başarılı olurum
Aslında bizde birseyler öğreniyoruz canım yaa bilgilerini bizimle paylasman veya uyarmak bence çok iyi hatalarımızı bilirizŞimdi gördüm kuzum
Müsadenle senin menünü örnek göstererek hepimizin yaptığı yanlışa dikkat çekmek istiyorum
Akşam menüsünde hem ızgara köfte hem tavuk ızgara var, iki ayrı et grubu karışmış, bir de ayran içmişsin, üstelik ekmek te var
Et ve süt ürünleri karıştırılmamalı
İki ayrı et grubu karıştırılmamalı
Et, ekmekle deyil bol yeşillikle yenmeli
Bunu denedim, fazla yediğim halde hiç şişkinlik olmadı ve daha uzun süre tok tuttu
Kırdıysam affet
kendime sözüm vardı, kimsenin menüsüne karışmayacaktım, bundan sonra sözüme sadık kalmaya devam edeceğim![]()
O zaman 69 yazalım mı cumaya. Pazartesi 70 ciktimCanım bu bir kaç gün önce ki Cuma yada Cumartesi kilon kaçtı ? Onu bildirmedin ? Pazartesiden değil Cumadan hesaplayacağız? Cuma ve bu gün .Elhan nasıl olacak ?
O zaman 69 yazalım mı cumaya. Pazartesi 70 ciktimCanım bu bir kaç gün önce ki Cuma yada Cumartesi kilon kaçtı ? Onu bildirmedin ? Pazartesiden değil Cumadan hesaplayacağız? Cuma ve bu gün .Elhan nasıl olacak ?
Olması gereken aslında sidoşş mesela patates diyeti varmış versende onla gene aninda alıyorsun kiloşuBiz de ilk haftalar ikişer üçer kilolar verdik joum,kendimize haksızlık etmeyelim
Artık yavaşlaması normal. Burada fazla kilo vermek takıma katkı saglamamızı sağlıyor gerçekten güzel bir his ama ben hızlı vermek de istemiyorum bir taraftan. Çok kısıtlı diyet yaptığım zamanlarım oldu ama dönüşü çok hızlı oluyor senelerdir diyet yapıyorum. Çok güzel kilo veriyorum ama sonra bir bakmışsın fazlasıyla geri geliyorum. O yüzden artık dengeli beslenmeye gayret ediyorum![]()
Tam da bunu düşünüyordum. Kaptanım eğerCanım bu bir kaç gün önce ki Cuma yada Cumartesi kilon kaçtı ? Onu bildirmedin ? Pazartesiden değil Cumadan hesaplayacağız? Cuma ve bu gün .Elhan nasıl olacak ?
Efede gelmediTam da bunu düşünüyordum. Kaptanım eğerBeth18 isterse onu hazırlığa alalim bu hafta. Bildirimi eksik. Bugünü baz alsak takım için iyi olmayacak . Yarışmacı sayın azalacak ama olumsuz bir şey olmaz korkma.
![]()
Bence bir sorun yok hazırlıkta ne yapılıyor?Tam da bunu düşünüyordum. Kaptanım eğerBeth18 isterse onu hazırlığa alalim bu hafta. Bildirimi eksik. Bugünü baz alsak takım için iyi olmayacak . Yarışmacı sayın azalacak ama olumsuz bir şey olmaz korkma.
![]()
Cumaya kadar artılarını eksiye çevir kuzum. Bu hafta dinlen hazirlikta ne dersinO zaman 69 yazalım mı cumaya. Pazartesi 70 ciktim
Öyle de vaktiyle bir arkadaşımız gücenince söz verdim karışmam daha diyeAslında bizde birseyler öğreniyoruz canım yaa bilgilerini bizimle paylasman veya uyarmak bence çok iyi hatalarımızı biliriz
Evet bu şekilde haksızlım olur çünkü Cuma gerçek sonucunu bilmiyoruz. Hiç bir dönüşte yapamadı. Haksızlık olmasın. Hazırlığa alalım.Tam da bunu düşünüyordum. Kaptanım eğerBeth18 isterse onu hazırlığa alalim bu hafta. Bildirimi eksik. Bugünü baz alsak takım için iyi olmayacak . Yarışmacı sayın azalacak ama olumsuz bir şey olmaz korkma.
![]()
Günlük menü bildirimi yapılıyor. Yine diyetine devam ediyorsun.Bence bir sorun yok hazırlıkta ne yapılıyor?
Cevap verdim. Gün içinde okulda çok yoğun oluyorum. Daha sonra eve gittiğimde direkt çocuklarım geliyor hiç vaktim olmuyor. Birde kilo vermek konusunda çok motive değildim bunun da etkisi vardiGün içinde fırsat buldukça bu sayfaya zaman ayirsan böyle olmazdi canım.Okuduğun, yazdığın her yorum eksi gelmen için bir fırsat. Tek başına istediğin kadar uğraş motive olamazsın. Bu kadar iddialı konuşuyorum.
Dün gece mesaj yazmıştım cevap verdin mi bilmiyorum
cuma tartina ne yazacağım bilmiyorum.
Pazartesiyi yazsam bayağı artisin. Nasıl istersen öyle yapalım artık.
HAyır yaaaa bana deyin hahahaha bilmediğum şeylerde çikıyo meselaÖyle de vaktiyle bir arkadaşımız güvenince söz verdim karışmam daha diye
Hatta bu haftaya kadar menüleri okumuyordum bile, dayanamam dalarım diye
Yine böyle kalsın, kimse incinmesin
Olur mu kaptanım. Buraya neden yazıyoruz menülerimizi, yanlışımız varsa bilelim diye teşekkür ederim ben sana güzel uyarın içinŞimdi gördüm kuzum
Müsadenle senin menünü örnek göstererek hepimizin yaptığı yanlışa dikkat çekmek istiyorum
Akşam menüsünde hem ızgara köfte hem tavuk ızgara var, iki ayrı et grubu karışmış, bir de ayran içmişsin, üstelik ekmek te var
Et ve süt ürünleri karıştırılmamalı
İki ayrı et grubu karıştırılmamalı
Et, ekmekle deyil bol yeşillikle yenmeli
Bunu denedim, fazla yediğim halde hiç şişkinlik olmadı ve daha uzun süre tok tuttu
Kırdıysam affet
kendime sözüm vardı, kimsenin menüsüne karışmayacaktım, bundan sonra sözüme sadık kalmaya devam edeceğim![]()