- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Çok yorulmuştum abla uyuyakalmısımHayırlı sabahlar sidoşom, dün menü bildirmemişsin, ben mi kaçırdım acaba?
Yukarıda menüm, paylaştım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok yorulmuştum abla uyuyakalmısımHayırlı sabahlar sidoşom, dün menü bildirmemişsin, ben mi kaçırdım acaba?
Harika bir menüPazar menüsü
Kahvaltı 11
4-5 YK domatesli biber kavurması, 1,5 haşlanmış yumurta,yarım dilim ekmek,3zeytin,1 çay kaşığı bal
Ara 16
2 taze incir
Akşam
18:30
5 ızgara köfte,1 tavuk pirzola,1 dilim ekmek, 1 bardak ayran, yeşillik
2,5 Lt su
Elhan
gezegenfeza
Kıyas yapacak olursak Türkiye’ye göre kolay yanları da var zor yanları daDimii bütü türkler toplanmış oraya yaşantısı kolay herhalde
Olsun haftaya güzel başladınGünaydın kızlar ben de daha fazla bekliyordum ama dün çok yürüdüm yordum kendimi.kaslarim şişti sanırım
Cuma günü.65.4
Bu gün. 65.3
Ama cumaya iddialıyım insalahh
Elhan
gezegenfeza
Akşam yatarken adım sayım 25.bin idi Sabah yürüyüş öğlen pazara gittim akşam üzeri annemin evine gittim hep yürüyerek yatarken ayaklarımın üzerine zor basiyordum kesin kaslar şişti yoksa fazla bekliyordumGünaydın kızlar ben de daha fazla bekliyordum ama dün çok yürüdüm yordum kendimi.kaslarim şişti sanırım
Cuma günü.65.4
Bu gün. 65.3
Elhan
gezegenfeza
Insalahh canım benimOlsun haftaya güzel başladın
Cumaya kadar şişlikler kaybolur
Tebrikler![]()
Oyle tabi yaaa geçimi kolaymı orası türkiyeden daha böyleKıyas yapacak olursak Türkiye’ye göre kolay yanları da var zor yanları da
Yinede memleketim de memleketim![]()
06.10.2023 cuma@zeyneppk
Beth18
@sudansebep
@menekse_kokusu
@sonundaoldu
Kızlaarrrrrr Menüleriniz gelmedi ! Nerelerdesiniz?
Huuuhuuuuu....
Kaptanım yavaşlamasaydi bir kilo eksi gelirdimBirde metabolizma yavaşladı diyorsun![]()
Şuan seni sevindirmemiş ama birkaç güne yüzünü güldürür bu yürüyüşler. Bence çok güzel ama cuma öncesi kaslarını dinlendirmelisin ablaAkşam yatarken adım sayım 25.bin idi Sabah yürüyüş öğlen pazara gittim akşam üzeri annemin evine gittim hep yürüyerek yatarken ayaklarımın üzerine zor basiyordum kesin kaslar şişti yoksa fazla bekliyordum
Siz beni ilk zamanlari görseydinix 2 hafta ust üste kaptan olmustumAhahah gene veriyon kiz azda olsa
Normal canım. Hepimizde oluyor.teşekkürlerr kaptanım
teşekkürlerr
ama hala karnım çok şiş.. tuvalete çıkıyorum hiç sorun yok.. sebepsiz bi şişkinlik ve gaz sancısı varbazen 1 günde 1 kilo almış gibi görünüyorum tartıda
![]()
Toparlarsın canım merak etme.Cuma:74.15
Pazartesi:74.85
Artı 700 . Ama dün 75.50 idim. Çok şükür 74 e düştüm. Cumaya kadar toparlarim inşallah.Elhan
blonde ambition
üzülme canım sağlık olsun.Bu gün olmazsa yarın İlla ki gidecek.Daha tartilmadim yeni uyandım kuzum ama umutsuzumwc problemi tam gaz devam neden bu derece oldum bilmiyorum dün bi sürü şey denedim ise yarayan yok hatta şu kadar diyim mushil bile kullandim o bile işe yaramadı
çok şiş hissediyorum
Sen zaten bayağı düşmüşsün kiz darisi başıma inşaaaalllahSiz beni ilk zamanlari görseydinix 2 hafta ust üste kaptan olmustumherhafta erim erim eridim habire şu sıra yavaşladım
![]()
Tartışma demediniz mi canim? Tartılmamis olarak girilir dediniz ya. Ben pazartesi alabildildim pili. Bugün sabah tartildim tam 70 kg ciktim
Şimdi gördüm kuzumÇok yorulmuştum abla uyuyakalmısım
Yukarıda menüm, paylaştım![]()
Hiç sıkıntı deyilGünaydın kızlar ben de daha fazla bekliyordum ama dün çok yürüdüm yordum kendimi.kaslarim şişti sanırım
Cuma günü.65.4
Bu gün. 65.3
Elhan
gezegenfeza
Gittiğim yerler 4 durakli mesafe bindigimi değmez diye diye yürudumAdım sayını görünce ağzım açık kaldıMaşallah kuzum ya...
Haklısın canım farkındayım tartı öncesi kaslar yoruldu cuma.insalh bakalım artık umutluyumŞuan seni sevindirmemiş ama birkaç güne yüzünü güldürür bu yürüyüşler. Bence çok güzel ama cuma öncesi kaslarını dinlendirmelisin abla![]()