- 30 Ocak 2013
- 29.415
- 43.901
- 798
Evet maalesef normalde tarla domatesine ve yeşil zeytine de alerjim varOo hadi yaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet maalesef normalde tarla domatesine ve yeşil zeytine de alerjim varOo hadi yaa![]()
COk zor yaa allah yardımcin olsunEvet maalesef normalde tarla domatesine ve yeşil zeytine de alerjim var![]()
Senden korkulur nasıl da bulmuşsun beniBen almıştım tatlım sitrat olanından . Ertesi günü mucize beklemiyoruz zamanla olur inşallah. İçimi çok zor tebeşir içiyormuşsun gibi bir de büyük sorma.Bu arada fotoğrafina ulaştım pek tatlı .
seni hırslı sarışın seni
Eki Görüntüle 3314011
![]()
Canım benim yapma böyle. Bu kadar güzel gidiyorken modunu düşürme. O tartı yarın olmazsa bile 2-3 gün sonra çok iyi bir düşüş yapacak bak sevinçten zıplıycaksın . Az sabır sadeceYok kuzum depresyona girdim herhalde.
Nasıl da farkediyor cidden ya kiloya bakSenden korkulur nasıl da bulmuşsun beni
Canım benim yapma böyle. Bu kadar güzel gidiyorken modunu düşürme. O tartı yarın olmazsa bile 2-3 gün sonra çok iyi bir düşüş yapacak bak sevinçten zıplıycaksın . Az sabır sadece
Eki Görüntüle 3314041
sibel_84
Teşekkür ederim canımCOk zor yaa allah yardımcin olsun![]()
Yaaaaaaa bende o yaşta öyle istemiştim erkek kardeşimi istememiştim hahahaha ayrı bi odam olsun istiyordum yeni eve geçtiğimizdeKızlar ben dışarı çıkıyorum. Benim kıza sözüm vardı bu hafta genç odası bakmaya gidecektik.zamane çocukları 10 yaş da artık çocuk odası kullanılmıyormuş
Genç odası almamızı istiyor bakalım bu gün halledicez inşallah . Akşam dönünce buraya hemencik gelicem tabi ki .
Herkese kaçamaksız bir pazar diliyorum.
❤
Ayyy bi zamanlar çok duskunlugum vardı şükür bıraktık eşim ile birlikte bizi çok rahatsız etti eşimde gaz yaptı ve bıraktıkOturup çekirdek citleyesim var sıkıntıdan
Ahhh o.kokularrr evimin karsisina fırın imalat açıldı yürüyüşe cikarken gelirken miss gibi hergun tatlı ve vanilya kokulari gel de dayan arkadaş yaaaKardeşim havuçlu tarçınlı kek istedi kek yaptım ona piştikçe mis gibi kokuyor allahım![]()
Ben çok yaşadım o duyguyu 1 hafta spor ve gayet dengeli beslenme ama artı geliyor diğer hafta mükafatını veriyor sendede öyle oldu canimNasıl da farkediyor cidden ya kiloya bak
Benim bikere resmen almışım saka gibiydi 600 700 çıkmışım saçma yereNergis 35 demişti hafayaa gör anında düşeceksin diye cidden de öyle oldu 1.800 düşmüştüm ozaman
Et kiz etO bombayı ben halledeyimmi yarin![]()
![]()
Evett hiç bilmiyordum bunu bide yanii burda öğrendimAyyy bi zamanlar çok duskunlugum vardı şükür bıraktık eşim ile birlikte bizi çok rahatsız etti eşimde gaz yaptı ve bıraktık
Ahhh o.kokularrr evimin karsisina fırın imalat açıldı yürüyüşe cikarken gelirken miss gibi hergun tatlı ve vanilya kokulari gel de dayan arkadaş yaaa
Ben çok yaşadım o duyguyu 1 hafta spor ve gayet dengeli beslenme ama artı geliyor diğer hafta mükafatını veriyor sendede öyle oldu canim
O Direnç sana bigüzel kıracak çok hain şaşırırsın vallahaaEt kiz etSu direnç bi kırılmış olaydı çok güzel gidecektide kırılmamış kandirilmisim
![]()
Kokusu güzel oluyor da ne yazık ki artık yerken o tadı alamıyor insanAyyy bi zamanlar çok duskunlugum vardı şükür bıraktık eşim ile birlikte bizi çok rahatsız etti eşimde gaz yaptı ve bıraktık
Ahhh o.kokularrr evimin karsisina fırın imalat açıldı yürüyüşe cikarken gelirken miss gibi hergun tatlı ve vanilya kokulari gel de dayan arkadaş yaaa
Ben çok yaşadım o duyguyu 1 hafta spor ve gayet dengeli beslenme ama artı geliyor diğer hafta mükafatını veriyor sendede öyle oldu canim
Bardağın altını düğüm mü yaptin
Edepsiz helva yimem dostumÇok güldüm bu mesaja tamam tamam balığım terbiyeli olcak
Elhanım Hiç sevmem ben o helvayı ama sana yapıp yolluyorum böyle sıcak sıcak ha ne dersin bi terbiyesiz helvaya
hani vae ya çıtır çıtır nefisss baharatlarla falannn istemez misin?
tımam bugün yaramazlık yok balık salata günü bugün kaptanım
![]()
Hahahahaha bardağın kendi yamukluğuBardağın altını düğüm mü yaptin
Şifa olsun yarasın kuzum![]()
Pepsi ya da coca kola bardağı mı oHahahahaha bardağın kendi yamukluğusağoll kaptanım simdide maydanozumu ictim
![]()