Teşekkür ederim canımEllerine sağlık ablacım
Canım canım canım teşekkür ederimama tamamlayamasam da atanrim yine
![]()

Nasil arzu edersen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık ablacım
Canım canım canım teşekkür ederimama tamamlayamasam da atanrim yine
![]()
Birazdan eşimle yürüyüşe çıkıcaz uzun zamandır tüketmemiştim ablacımAfiyet olsun canımMakarnaya akşam öğününde seçmeme taraftarıyım korkuyorum çünkü
inşallah bir şey yapmaz kuzum.
aman yok ya ben de ona inandım keseyim dedim ama ikisini eşit yapabilmek adına birazcık daha sağdan az biraz da soldan diye diye dibinden kestim resmenAyy üzüyor demişlerdi de bı kere de ben kesmiştim azxik ucundan![]()
Aaaa sonun da kendi yaşıma uygun biri de katıldı hosgeldinMerhaba bende katılmak istiyorum
Yaş 23
Kilom 81,7
Boyum 1,57
Tebrikler canımValla iyi gitmiş halbuki dün +1 dim
Geçen cuma =70.750
Bu cuma =70.250
-500
Elhan
menekse_kokusu kaptanlarım
Harikasinnn
Ovvv naptin sennn
Çarşambaya rağmen fazla artin yok canım pazartesi ye kadar verirsin sen
menekse_kokusu
Elhan
Günaydın
Cuma 89.2
Bugün 89.7
Aslında önceki gün az da olsa eksiydim. Bu hafta cok birsey beklemiyordum ama yine de eksiydim. Sabah süpriz şekilde şiş kalktım. Üzgünüm ☹
Eki Görüntüle 3262161
Tebrikler
Maşallah çok güzel eksiKızlaaar günaydınn bugün çoook yoğunum sayfaya bakamıyorum ama hemen tartımı atayım
Geçen cuma 74.5
Bu Cuma 73.4
Fark 1.1 kg
Elhan
menekse_kokusu
Eki Görüntüle 3262184
Superrrr
Bu hafta menulerin hep karbonhidrat ağırlıklı canım.. haftaya dikkat edersen eksiye düşersinHayırlı cumalar
Geçen hafta
85.00
Bugün 85.40
Fark +400 gr
Çok üzgünüm ama ödem olduğundan eminim keşke dün daha fazla su icseydim.carsamba günü 84.65 idim nasıl oldu anlamadımElhan
menekse_kokusu
Tebriklerrr
Hadi bakalımTakımlar belli olsun önümüzdeki hafta eküri sistemine geçmeyi düşünüyorum. Ne dersiniz
Kiloları yakın takım üyelerini eşlestirecegim. Birbirinizin canıni okuyacaksınızMenü, kilo, su , spor yakından takip edilecek. Birbirimizi itekleyerek daha çok hareket , enerji verimi elde edeceğiz. Takımda paylaşım ne kadar çok olursa eksiler o oranda artıyor bu tartışılmaz bir sonuç. Buraya harcanan zaman hep lehimize olmuştur yıllardır bunu tecrübe ettim bana güvenin.
![]()
Tebrikler canım harika bir sonuç
Teşekkür ederim canımellerine sağlık kaptanım
@ozlemon canım kaptanım tebrik ediyorum, çok güzel bir hafta geçirdik sayende
menekse_kokusu kaptanım seni de tebrik ediyorum, kilo vermelerin daim olsun
![]()
Evet demiştin bitanem...çok umudum yoktu iyice durmuştu napsam gitmiyordu. Dualarınız destekleriniz sayesinde çok şükürTebrikler canım
Harikasinnn
Ovvv naptin sennntebrikler
Çarşambaya rağmen fazla artin yok canım pazartesi ye kadar verirsin sen
üzgünüm.. lütfen bir an önce menulerini toparla canım.. evet çok zor biliyorum ama kendin icin kendine ekstra özen göstermelisin.
Tebrikler
Maşallah çok güzel eksi
Superrrr
Bu hafta menulerin hep karbonhidrat ağırlıklı canım.. haftaya dikkat edersen eksiye düşersin
Tebriklerrr
Ay nasıl sevindim anlatamam... ama dedim sana cuma 6lari görürsün diye.. azmin eksilerin daim olsun
Hadi bakalım
Tebrikler canım harika bir sonuç
Teşekkür ederim canımeksilerimiz daim olsun
Afiyet olsun elcomElhan
16 haziran
Sabah aç karna;-tarçınlı su
Sabah:11.00
1 tabak patates kızartması(çok canım çekti)
1 dilim peynir
7zeytin
4 küp domates
1 tambuğday ekmek
Sekersiz çay
16.30
2 posetli Yeşilçay büyük bardakla sıkılmış limom
18.00
1 tabak dolusu ıspanak çorbası
1.5 litre su
Eki Görüntüle 3262464
Allah zihin açıklığı versin, hayırlısıyla başarılar dilerimBebitolar ben 2 gün yoğum pazartesi görüşürüz kısmetse bidee kızım yarın yks sınavına giricek dua edin güzel bi puan tuttursun çok heyecanlıyımherkese iyi akşamlar seviyorum sizi
![]()
Ben buralardayım bekliyorum kaptanımıTakımlar ne zaman oluşacak![]()
Ben bildirim yaptım canim
Ben devam edicem gec dönüş yaptım sanirim74 . Etap masterfite devam etmeyecek arkadaşlar rica etsem -bu mesajı okuduysaniz-
yazar mısınızListe oluşturuyorum.
Hadi gözümüz yollarda kaldıı
Bizimki suspus ses çıkmıyorHadi gözümüz yollarda kaldıı![]()
Şimdi gördüm canım. Tabloya eklerim seni merak etme.
Allah zihin açıklığı versin çocuğuna canım. Sınavda başarılar onunla olsun.Bebitolar ben 2 gün yoğum pazartesi görüşürüz kısmetse bidee kızım yarın yks sınavına giricek dua edin güzel bi puan tuttursun çok heyecanlıyımherkese iyi akşamlar seviyorum sizi
![]()