• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canim yapalım hem bize de iyi gelir eririz :KK66: 😉

Aksam yapsak olur mi, ben çocuklarla disardayim da.

Ablacim akşam yapsak , çocukları Kütüphaneye getirdim, bugun Roboter günü tele uygulama indirip Robot oynuyorlar. Teli elime almam zor.
TMam canımm ne zaman müsait olursan bana bir saat ver burda olayım ☺️

Sabah uyanınca 2 bardak büyüklüğünde su bardağı su

09.00
Haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin domates salatalık
Yeşil çay

12.00
Öğlen 1 kase yoğurt

15.00
Ara Yeşil çay

19.00
Yeşillik zeytinyağılı salata
1 kase çorba
3 4 yk makarna
Yoğurt

2 lt su

Elhan Elhan Cordelia Cordelia 😍😍😍

Sabah 10.00
Omlet
Peynir
Salatalık domates
1 dilim ekmek

Öğle 13.00
2 dilim t.b ekmeğinden kaşarlı tost
Ayran

15.30
2 ceviz
1 avuç kiraz

19.00
6 y.k taze fasülye
Avuç içi büyüklüğünde 2 adet haşlanmış tavuk gögsü
3 y.k pilav
Çoban salatası

2 litre su içildi geceye kadar yarım litre daha içerim

6.000adım

Elhan Elhan

Sabah 10.00
Omlet
Peynir
Salatalık domates
1 dilim ekmek

Öğle 13.00
2 dilim t.b ekmeğinden kaşarlı tost
Ayran

15.30
2 ceviz
1 avuç kiraz

19.00
6 y.k taze fasülye
Avuç içi büyüklüğünde 2 adet haşlanmış tavuk gögsü
3 y.k pilav
Çoban salatası

2 litre su içildi geceye kadar yarım litre daha içerim

6.000adım

Elhan Elhan
Çok güzel bir menü :KK60:
Afiyet olsun canım ❤️🌹

Sabah uyanınca 2 bardak büyüklüğünde su bardağı su

09.00
Haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin domates salatalık
Yeşil çay

12.00
Öğlen 1 kase yoğurt

15.00
Ara Yeşil çay

19.00
Yeşillik zeytinyağılı salata
1 kase çorba
3 4 yk makarna
Yoğurt

2 lt su

Elhan Elhan Cordelia Cordelia 😍😍😍
Afiyet olsun canım ❤️ Makarnaya akşam öğününde seçmeme taraftarıyım korkuyorum çünkü :KK60: inşallah bir şey yapmaz kuzum.

Leslie ye bende cok yoruldum yaa bide sıkıldım artıkk kizımda neseki 2 gün durdu da bisikletiyle sürdüm onada degisiklik oldu durmazdı
Yoruyor ama sikilastiriyor düzenli yaparsak canım,aslında düzenli yapabilmek hepsi işe yarayacak🤭
Kuzum eksisin hem de reglin yakın olmasına rağmen ben regli yüzünden 2 kgya yakın artıydım hafta başında o yüzden üzme kendini 🥰

Yokkk öyle değil, bi ara kirpiklerimi kesmiştim ben de uzar mi diye konu açmıştım kkda 😂😂

Leslie yerine türkçe zumba videoları yapabilirsin kızınla canım çok eğlenceli oluyor hem 🥰

Sağol canımm 🥰
Ayy üzüyor demişlerdi de bı kere de ben kesmiştim azxik ucundan😂
Master fit ,süper fir, en maste fit , öz master fit hepsine katılmak istiyorum.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Vuhuuu çok isteklisin bayaaan😂😂😁😁
Hiç sürpriz değil bitanem. Kendini bize bıraksan yorumları dikkate alsan her şey farklı olacak. Akşam saatlerinde karbonhidrat yemeyeceksin gün içinde olanı da tadımlık . Yasak listeni yaz mutfağa bir yere as ...kendine özel yemeklerin olsun. Evde kim yaşıyor bilmiyorum bir süre bağımsızligini ilan edeceksin. Sefer tasiyla işe yemek tasiyacaksin. Zor geliyor dersen daha da kilo alarak hayatına devam edeceksin. Şu takımda inan en çok senin kilo vermeni istiyorum. Az bir eksi görüp hemen kendini saliyorsun. Yepyeni bir sayfa açalım motivasyonsa motivasyon , sevgiyse sevgi her şey var bizde . Tek eksiğimiz senin kararliligin yan çizmelerin
🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
Ne güzel de yazmışsın,hep bu son deyip düşüyoruz o bataklığa aslında onun son olmadığını da ne güzel biliyoeuz☹️
Bebitolar ben 2 gün yoğum pazartesi görüşürüz kısmetse bidee kızım yarın yks sınavına giricek dua edin güzel bi puan tuttursun çok heyecanlıyım 🙏🏻🥹 herkese iyi akşamlar seviyorum sizi 🌺🥰😘
Başarılar diliyorum,umarım gonlundeki ünite hayirlisiyla yerlesir🤗Ben de yarın ilk kez ÖSYM sınavında görev alacağım kuralları çok sert🥴 her şey dk dk planlı gerildim🙈 Elhan Elhan ablacım yarın saatle göremediğimiz için günün büyük bölümü saatsiz olacağım bugünün adımını yarına mi saysak😁

Çok güzel bir menü :KK60:
Afiyet olsun canım ❤️🌹

Teşekkür ederim 🥰
4 sene önce doğum yaptıktan 6 ay sonra diyetisyene gitmiştim 2 ayda 12 kilo vermiştim listeleri atmamıştım birgün lazım olur diye ordan esinleniyorum :21:

Bakalım aynı listelerle bu sefer ne kadar kilo vercem merak ediyorum🥰 😅

Yoruyor ama sikilastiriyor düzenli yaparsak canım,aslında düzenli yapabilmek hepsi işe yarayacak🤭

Ayy üzüyor demişlerdi de bı kere de ben kesmiştim azxik ucundan😂

Vuhuuu çok isteklisin bayaaan😂😂😁😁

Ne güzel de yazmışsın,hep bu son deyip düşüyoruz o bataklığa aslında onun son olmadığını da ne güzel biliyoeuz☹️

Başarılar diliyorum,umarım gonlundeki ünite hayirlisiyla yerlesir🤗Ben de yarın ilk kez ÖSYM sınavında görev alacağım kuralları çok sert🥴 her şey dk dk planlı gerildim🙈 Elhan Elhan ablacım yarın saatle göremediğimiz için günün büyük bölümü saatsiz olacağım bugünün adımını yarına mi saysak😁
Canım yarın benden izinlisin. Kolay gelsin sorunsuz güzel bir görev gecirmeni dilerim. :KK60: :KK68: :dua:

Teşekkür ederim 🥰
4 sene önce doğum yaptıktan 6 ay sonra diyetisyene gitmiştim 2 ayda 12 kilo vermiştim listeleri atmamıştım birgün lazım olur diye ordan esinleniyorum :21:

Bakalım aynı listelerle bu sefer ne kadar kilo vercem merak ediyorum🥰 😅
Çok güzel. İnşallah daha çok verirsin canım. :dua::KK200:

Ellerine sağlık ablacım🤗🤗
Canım yarın benden izinlisin. Kolay gelsin sorunsuz güzel bir görev gecirmeni dilerim. :KK60: :KK68: :dua:
Canım canım canım teşekkür ederim 🤗🤗 ama tamamlayamasam da atanrim yine🥰😍

Back
X