- 18 Mart 2018
- 30.758
- 122.345
- 598
- 35
Ben tartı paylaşmaya devam edeceğim74 . Etap masterfite devam etmeyecek arkadaşlar rica etsem -bu mesajı okuduysaniz-
yazar mısınızListe oluşturuyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tartı paylaşmaya devam edeceğim74 . Etap masterfite devam etmeyecek arkadaşlar rica etsem -bu mesajı okuduysaniz-
yazar mısınızListe oluşturuyorum.
Hoşgeldin canımMerhaba bende katılmak istiyorum
Yaş 23
Kilom 81,7
Boyum 1,57
Bazılarına göre zor evet ama benim için iyi, yemek yemeyi sevmiyorum çünküApaları tam bilmiyorum detaylı ama biraz zor sanki
Tamam canımEvet kuzum secebiliyosun
Tamam ablacımSeçiliyorum canım.
Baş kaptan değilim aslında. Yardımcı kaptanlık yapıyorum bitanem.![]()
TMam canımm ne zaman müsait olursan bana bir saat ver burda olayımCanim yapalım hem bize de iyi gelir eririz![]()
Aksam yapsak olur mi, ben çocuklarla disardayim da.
Ablacim akşam yapsak , çocukları Kütüphaneye getirdim, bugun Roboter günü tele uygulama indirip Robot oynuyorlar. Teli elime almam zor.
O zaman tam senlikBazılarına göre zor evet ama benim için iyi, yemek yemeyi sevmiyorum çünkü
Çok güzel bir menüSabah 10.00
Omlet
Peynir
Salatalık domates
1 dilim ekmek
Öğle 13.00
2 dilim t.b ekmeğinden kaşarlı tost
Ayran
15.30
2 ceviz
1 avuç kiraz
19.00
6 y.k taze fasülye
Avuç içi büyüklüğünde 2 adet haşlanmış tavuk gögsü
3 y.k pilav
Çoban salatası
2 litre su içildi geceye kadar yarım litre daha içerim
6.000adım
Elhan
Afiyet olsun canım
Misfitcim bugün menünü paylaşir misin ?Hoşbuldum![]()
Yoruyor ama sikilastiriyor düzenli yaparsak canım,aslında düzenli yapabilmek hepsi işe yarayacakLeslie ye bende cok yoruldum yaa bide sıkıldım artıkk kizımda neseki 2 gün durdu da bisikletiyle sürdüm onada degisiklik oldu durmazdı
Ayy üzüyor demişlerdi de bı kere de ben kesmiştim azxik ucundanKuzum eksisin hem de reglin yakın olmasına rağmen ben regli yüzünden 2 kgya yakın artıydım hafta başında o yüzden üzme kendini
Yokkk öyle değil, bi ara kirpiklerimi kesmiştim ben de uzar mi diye konu açmıştım kkda
Leslie yerine türkçe zumba videoları yapabilirsin kızınla canım çok eğlenceli oluyor hem
Sağol canımm![]()
Vuhuuu çok isteklisin bayaaanMaster fit ,süper fir, en maste fit , öz master fit hepsine katılmak istiyorum.![]()
Ne güzel de yazmışsın,hep bu son deyip düşüyoruz o bataklığa aslında onun son olmadığını da ne güzel biliyoeuzHiç sürpriz değil bitanem. Kendini bize bıraksan yorumları dikkate alsan her şey farklı olacak. Akşam saatlerinde karbonhidrat yemeyeceksin gün içinde olanı da tadımlık . Yasak listeni yaz mutfağa bir yere as ...kendine özel yemeklerin olsun. Evde kim yaşıyor bilmiyorum bir süre bağımsızligini ilan edeceksin. Sefer tasiyla işe yemek tasiyacaksin. Zor geliyor dersen daha da kilo alarak hayatına devam edeceksin. Şu takımda inan en çok senin kilo vermeni istiyorum. Az bir eksi görüp hemen kendini saliyorsun. Yepyeni bir sayfa açalım motivasyonsa motivasyon , sevgiyse sevgi her şey var bizde . Tek eksiğimiz senin kararliligin yan çizmelerin
![]()
Başarılar diliyorum,umarım gonlundeki ünite hayirlisiyla yerlesirBebitolar ben 2 gün yoğum pazartesi görüşürüz kısmetse bidee kızım yarın yks sınavına giricek dua edin güzel bi puan tuttursun çok heyecanlıyımherkese iyi akşamlar seviyorum sizi
![]()
Çok güzel bir menü
Afiyet olsun canım![]()
Canım yarın benden izinlisin. Kolay gelsin sorunsuz güzel bir görev gecirmeni dilerim.Yoruyor ama sikilastiriyor düzenli yaparsak canım,aslında düzenli yapabilmek hepsi işe yarayacak
Ayy üzüyor demişlerdi de bı kere de ben kesmiştim azxik ucundan
Vuhuuu çok isteklisin bayaaan
Ne güzel de yazmışsın,hep bu son deyip düşüyoruz o bataklığa aslında onun son olmadığını da ne güzel biliyoeuz
Başarılar diliyorum,umarım gonlundeki ünite hayirlisiyla yerlesirBen de yarın ilk kez ÖSYM sınavında görev alacağım kuralları çok sert
her şey dk dk planlı gerildim
![]()
Elhan ablacım yarın saatle göremediğimiz için günün büyük bölümü saatsiz olacağım bugünün adımını yarına mi saysak
![]()
Çok güzel. İnşallah daha çok verirsin canım.Teşekkür ederim
4 sene önce doğum yaptıktan 6 ay sonra diyetisyene gitmiştim 2 ayda 12 kilo vermiştim listeleri atmamıştım birgün lazım olur diye ordan esinleniyorum
Bakalım aynı listelerle bu sefer ne kadar kilo vercem merak ediyorum![]()
![]()
Ellerine sağlık ablacımYARIŞMACI ADAYLARI
Masterfit Yarışması 74.Etap 16.06 19.06 Fark Yüzde @suspushanimcim Kırmızı Kaptan 67.9 @Kinoalihatun 84.0 Elhan
69.6 @Limoni026 62.1 @ozlemon 73.4 @Jasminium84 62.55 @Mthn83 78.9 @Kevssooo 78.1 @fesang 66.45 @J O U 71.1 MAKE UP_
62.4 @menekse_kokusu 67.4 @Lavinia_98 70.25 Cookiie
80.8 @anneadayiiii 71.3 @Meryem1306 85.4 S Suskunkardelen 63.35 @Mina45 89.5 @siskopat 84.8 @ilimtalepedenanne 82.5 Zeytur
97.7 @s i d e l y a 77.15 @DeryaOnDiet 76.15 Iron Butterfly
108.30 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Lonely single girl - @sudansebep - @60kiloyum 89.7 @Nimooo 61.85 Cordelia
- gezegenfeza
81.3 @sara_28 M Miss Misfit 81.7
Canım canım canım teşekkür ederimCanım yarın benden izinlisin. Kolay gelsin sorunsuz güzel bir görev gecirmeni dilerim.![]()
![]()
![]()