Estağfurullah kuzum. Zamanla oluyor her şey .Tamam bundan sonra dikkat edeceğim kusura bakmayın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Estağfurullah kuzum. Zamanla oluyor her şey .Tamam bundan sonra dikkat edeceğim kusura bakmayın![]()
Gördüm mekanınıHepiniz sahanesinizzzzyaaa kizımı eşim baktı ben 1 saat yurüyüş yaptım kendime müziğimle yürüyüşümle öyle iyi geldiki
![]()
Amin bitanem. Bu azimle 60' lara ulaşırsın sen.Darısı başımatebrikler ablamm
Canım lavişim bahçeye in tazecik semiz otlarini topla güzel bir salata yap...bunu da ben çok kıskanıyorum hele böğürtlenlerini hiç demeKıskandım
Aynen o şekilde yapalım. İkili gaza getirelim birbirimizi. Herkes yaz rehaveti ile yerken biz eriyelim.Takımlar belli olsun önümüzdeki hafta eküri sistemine geçmeyi düşünüyorum. Ne dersiniz
Kiloları yakın takım üyelerini eşlestirecegim. Birbirinizin canıni okuyacaksınızMenü, kilo, su , spor yakından takip edilecek. Birbirimizi itekleyerek daha çok hareket , enerji verimi elde edeceğiz. Takımda paylaşım ne kadar çok olursa eksiler o oranda artıyor bu tartışılmaz bir sonuç. Buraya harcanan zaman hep lehimize olmuştur yıllardır bunu tecrübe ettim bana güvenin.
![]()
Hadi bakalım meydan okuyorum sana bu hafta kim daha çok verecekAynı gidiyoruz bende 71.1 de yim
Evimin yoluGördüm mekanını![]()
Hahaha bilmemki köyde yürüyüşüm olmaz cok yokuş bana göre değill formu korumaya giriyorum sadece sen beni gecersinHadi bakalım meydan okuyorum sana bu hafta kim daha çok verecek![]()
Ben yürürüm de spor da yaparım soylym çünkü çok kararlıyım bu defa ferace diktirdim kendime 2 tane bı tık istediğim genişlikten az yaptırdım. Tatile gidecek ayın 26sinda onu orda giymeyi hedef koydum kendimeHahaha bilmemki köyde yürüyüşüm olmaz cok yokuş bana göre değill formu korumaya giriyorum sadece sen beni gecersin![]()
Kaptanımm süpersin
Ohhhh şahaneeHepiniz sahanesinizzzzyaaa kizımı eşim baktı ben 1 saat yurüyüş yaptım kendime müziğimle yürüyüşümle öyle iyi geldiki
![]()
Bence süper fikirTakımlar belli olsun önümüzdeki hafta eküri sistemine geçmeyi düşünüyorum. Ne dersiniz
Kiloları yakın takım üyelerini eşlestirecegim. Birbirinizin canıni okuyacaksınızMenü, kilo, su , spor yakından takip edilecek. Birbirimizi itekleyerek daha çok hareket , enerji verimi elde edeceğiz. Takımda paylaşım ne kadar çok olursa eksiler o oranda artıyor bu tartışılmaz bir sonuç. Buraya harcanan zaman hep lehimize olmuştur yıllardır bunu tecrübe ettim bana güvenin.
![]()
Ayyy hadi inşaallahh yaaaa şu japon diyeti varmış yaparsan hemencecik verirsin aslındaaBen yürürüm de spor da yaparım soylym çünkü çok kararlıyım bu defa ferace diktirdim kendime 2 tane bı tık istediğim genişlikten az yaptırdım. Tatile gidecek ayın 26sinda onu orda giymeyi hedef koydum kendime![]()
Uhuvvvvv canını okurum hahaTakımlar belli olsun önümüzdeki hafta eküri sistemine geçmeyi düşünüyorum. Ne dersiniz
![]()
Görüşürüz benimde gitmem lazım pazaraAz sonra pazara gideceğim. Bu süre zarfında eksik bildirimler tamamlanmişsa listemizi paylasacagim. Herkese hayırlı cumalar dilerim. Görüşürüz![]()
MerhabalarChilddevelopment
Tesnim1903
FitVenus
Lonely single girl
Hazırlık
Busra196
@CordeLia
@sara_28
Bildirimlerinizi bekliyorum.![]()
Tebrikler canım.