• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Takımlar belli olsun önümüzdeki hafta eküri sistemine geçmeyi düşünüyorum. Ne dersiniz :KK19:
Kiloları yakın takım üyelerini eşlestirecegim. Birbirinizin canıni okuyacaksınız :KK5:Menü, kilo, su , spor yakından takip edilecek. Birbirimizi itekleyerek daha çok hareket , enerji verimi elde edeceğiz. Takımda paylaşım ne kadar çok olursa eksiler o oranda artıyor bu tartışılmaz bir sonuç. Buraya harcanan zaman hep lehimize olmuştur yıllardır bunu tecrübe ettim bana güvenin. :KK5::cool:

Takımlar belli olsun önümüzdeki hafta eküri sistemine geçmeyi düşünüyorum. Ne dersiniz :KK19:
Kiloları yakın takım üyelerini eşlestirecegim. Birbirinizin canıni okuyacaksınız :KK5:Menü, kilo, su , spor yakından takip edilecek. Birbirimizi itekleyerek daha çok hareket , enerji verimi elde edeceğiz. Takımda paylaşım ne kadar çok olursa eksiler o oranda artıyor bu tartışılmaz bir sonuç. Buraya harcanan zaman hep lehimize olmuştur yıllardır bunu tecrübe ettim bana güvenin. :KK5::cool:
Aynen o şekilde yapalım. İkili gaza getirelim birbirimizi. Herkes yaz rehaveti ile yerken biz eriyelim. :KK49: :KK49: :KK49: :KK49:

Hahaha bilmemki köyde yürüyüşüm olmaz cok yokuş bana göre değill formu korumaya giriyorum sadece sen beni gecersin😁
Ben yürürüm de spor da yaparım soylym çünkü çok kararlıyım bu defa ferace diktirdim kendime 2 tane bı tık istediğim genişlikten az yaptırdım. Tatile gidecek ayın 26sinda onu orda giymeyi hedef koydum kendime😍

Eki Görüntüle 3262221
Geçen cuma : 70.5
Bugün: 69.6
Fark: -900 gr
Elveda 70' lar :KK76: :KK76:
@ozlemon :KK200:
@Zipzip- :KK200:
Kaptanımm süpersin 🥳🥰

Hepiniz sahanesinizzzz 🤗🤗 yaaa kizımı eşim baktı ben 1 saat yurüyüş yaptım kendime müziğimle yürüyüşümle öyle iyi geldiki 🥰🥰🙈
Ohhhh şahanee 🥳🥰🥰🥰

Bence süper fikir 🥰

Bu arada kaptanım ben MasterFitte olmak istiyorum ❤❤

Ben yürürüm de spor da yaparım soylym çünkü çok kararlıyım bu defa ferace diktirdim kendime 2 tane bı tık istediğim genişlikten az yaptırdım. Tatile gidecek ayın 26sinda onu orda giymeyi hedef koydum kendime😍
Ayyy hadi inşaallahh yaaaa şu japon diyeti varmış yaparsan hemencecik verirsin aslındaa 🥲🥲

Uhuvvvvv canını okurum haha😁😁

Eklentiler

• 20230616_150313.webp
    20230616_150313.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 23
Back
X