- 31 Temmuz 2020
- 20.358
- 60.234
- 548
dar gelen kıyafetinden anlarsın sen deBen ne desem acaba
Bayrama kadar tartının üstüne çıkıp sabit durabilirsem yeter![]()

son durum ne ablacım fizik tedavi doktorundan randevu mu bekliyorsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dar gelen kıyafetinden anlarsın sen deBen ne desem acaba
Merhaba canim ne guzel eksiler görmeye başlamışsınmerhaba kızlar. evvelki cuma 90 dım. bugün 88.9 çıktım.
Süpermerhaba kızlar. evvelki cuma 90 dım. bugün 88.9 çıktım.
harikasın canım benim devammmerhaba kızlar. evvelki cuma 90 dım. bugün 88.9 çıktım.
Bugün büyük doktor yanımıza geldi, benim durumumun mucize olduğunu söyledi, yüz kişide ancak bir kişi bu kadar çabuk düzelmeye başlardı dedi.dar gelen kıyafetinden anlarsın sen de
son durum ne ablacım fizik tedavi doktorundan randevu mu bekliyorsun![]()
Allah kolaylık versin, ben tesbih çekemiyorum aklıma gelen duaları ediyorum, zaten diyet önceliğimden çıktıBugün diyete başladım kızlar bir de destek olarak tesbihlere devammm
Menü de yazıcam![]()
evet iyi oldu valla moral oldu banaMerhaba canim ne guzel eksiler görmeye başlamışsın![]()
Çok şükür tatlım Allah'ım bir an önce ayaklarına güç versin. Ayakta bir resim at bize ne olurBugün büyük doktor yanımıza geldi, benim durumumun mucize olduğunu söyledi, yüz kişide ancak bir kişi bu kadar çabuk düzelmeye başlardı dedi.
Fizik tedaviye şubat başı gidersin dedi.
Hamdolsun Rabbimin verdiğine![]()
Hedef aynı. 68 olacağız inşallah benim 13 kilo var . Sen kaçtın canım?Benim de bayrama kilo hedefimmm 68 olsunnnn
Kahve saati. Sonra bir tur daha yapacagım kaptanımBen de az sonra başlayacağım spora![]()
Tmm inşallahÇok şükür tatlım Allah'ım bir an önce ayaklarına güç versin. Ayakta bir resim at bize ne olur![]()
Kalk kaptanım. Başlayalım beraber
Yaptım ben ama adım az tamam tekrar başlıyorum.Kalk kaptanım. Başlayalım beraber![]()
Rabbim inşallah yardımcın olur duracaksin inanmak başarmanın yarısıdır ben hep böyle düşünüyorum inanarak yapılan herşey illaki başarılı olur rabbimin yardimiylaBen ne desem acaba