- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.803
- 1.423
- 60
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine,vitamin filanda al olmazsa acayip salgın devam ediyor hala.Sağ ol ablacım okul ortamı malum tüm hastalıklar çocuklarda onlardan da bize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine,vitamin filanda al olmazsa acayip salgın devam ediyor hala.Sağ ol ablacım okul ortamı malum tüm hastalıklar çocuklarda onlardan da bize
Hamdolsun canımCanım fezam nasılsın
Türkiye'de ve yatakta olan biri olarak günaydın diyorumGunaydin diycem ama turkiye de oglen oldu
Saat farkindan yetisemiyorum bazen size
İyi çakmasını umut ediyorumBenim sonuç dün çıkmış canım mesaj geldi üç haftada çıktı ama hocaya randevu bulamıyorum daha kendimde gidip almadım sonucu merak ediyorum
Yeneceksin kuzum.Hamdolsun canım
Bugün jinekolog muayene etti, tümör olup omuriliğe baskımı yaptı da neden böyle oldum diye, temiz çıktı çok şükür
Günden güne daha iyiye gidiyorum yinele önümde uzun bi dönem var, biliyorum, sabrediyorum, gayret ediyorum, yenerim ben bunu![]()
Fezacım nasılssın bugünOdama gidersem içeceğim
Muayenedeyim
Gel gel banlanmanın en güzel yolu biliyon siyaset etmek eski günlerdek, gibi
Yazdım aklımaAfiyet olsun canim
Normal oruc tutuyorum bugun aksamda menude tavuklu salata dusunuyorum sadece hafif ve doyurucu bence
Troid ilaciyla beraber baska bi ilac alinmaz diye biliyorum doktorum demisti
Ya 2 saat once yada 2 saat sonra baska bi ilac icilebilir demisti
Ohh ne guzelTürkiye'de ve yatakta olan biri olarak günaydın diyorum![]()
Kaç saattir uyanigim. Elektrik yok. Öyle yatıyorum. Güzel bir şey. Arada iyi oluyor.Ohh ne guzel
Bende yatabilsem birazz
Ayy oraya gelirsem kazen beni sonsuzluğa yollar. Korkuyorum gelemiyorumFezacım nasılssın bugün
Gel gel banlanmanın en güzel yolu biliyon siyaset etmek eski günlerdek, gibi![]()
AçımFezacım nasılssın bugün
Gel gel banlanmanın en güzel yolu biliyon siyaset etmek eski günlerdek, gibi![]()
Hayırlısını dileOhh ne guzel
Bende yatabilsem birazz
Çok sakin bu sefer ekşında yok nedense,önceden öylemiydi çak lafı kaç hemen oda yok çok fazlaAyy oraya gelirsem kazen beni sonsuzluğa yollar. Korkuyorum gelemiyorum![]()
İyi olmana sevindim.Açım
Gözümü açar açmaz muayeneye getirdiler
Tüh yaa, kahvaltı kaçtı
Öğle yemeğine 2 saat var
Beni odama götürseler kuruyemiş ve çikolata var az onlardan atıştırıp eşimi beklerim
Tavuk getirecek te
Çok şükür daha iyiyim![]()
Yazdım aklıma
Teşekkür ederim![]()
Insallah da zor biraz 6 aylik bebekleKaç saattir uyanigim. Elektrik yok. Öyle yatıyorum. Güzel bir şey. Arada iyi oluyor.Darısı başına
![]()
Ne güzel fazla bekletmediler seni.Benim sonuç dün çıkmış canım mesaj geldi üç haftada çıktı ama hocaya randevu bulamıyorum daha kendimde gidip almadım sonucu merak ediyorum
Hayirlisi tabi sadece accik dinlenme amacli yatiyimHayırlısını dile
Ben de hep yatmak isterdim![]()
Çıtırım ekürim belli olmadımı hala sonuçların,epey uzun sürüyor nedense,güzel haberlerini alalım bir an önceNe güzel fazla bekletmediler seni.MHRS yi sürekli takip et canım. Bazen randevusunu iptal edenler oluyor. İkimizin de sonucunu çok merak ediyorum. Güzel haberler alalım inşallah.
![]()
Bana bakan olmadıÖzel koğuşum bilem var sen biliyonmu,yaşlıyım diye iyi bakıyorlar banaa![]()
![]()