• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım fezam nasılsın
Hamdolsun canım
Bugün jinekolog muayene etti, tümör olup omuriliğe baskımı yaptı da neden böyle oldum diye, temiz çıktı çok şükür
Günden güne daha iyiye gidiyorum yinede önümde uzun bi dönem var, biliyorum, sabrediyorum, gayret ediyorum, yenerim ben bunu 💪🏼❤️

Son düzenleme:
Hamdolsun canım
Bugün jinekolog muayene etti, tümör olup omuriliğe baskımı yaptı da neden böyle oldum diye, temiz çıktı çok şükür
Günden güne daha iyiye gidiyorum yinele önümde uzun bi dönem var, biliyorum, sabrediyorum, gayret ediyorum, yenerim ben bunu 💪🏼❤️
Yeneceksin kuzum. ❤️❤️❤️❤️❤️

Afiyet olsun canim

Normal oruc tutuyorum bugun aksamda menude tavuklu salata dusunuyorum sadece hafif ve doyurucu bence

Troid ilaciyla beraber baska bi ilac alinmaz diye biliyorum doktorum demisti
Ya 2 saat once yada 2 saat sonra baska bi ilac icilebilir demisti
Yazdım aklıma
Teşekkür ederim 🥰

Fezacım nasılssın bugün

Gel gel banlanmanın en güzel yolu biliyon siyaset etmek eski günlerdek, gibi :mapus::ruh::KK53:
Açım😁
Gözümü açar açmaz muayeneye getirdiler 🤔
Tüh yaa, kahvaltı kaçtı 🤣🤣
Öğle yemeğine 2 saat var😖
Beni odama götürseler kuruyemiş ve çikolata var az onlardan atıştırıp eşimi beklerim 🤗
Tavuk getirecek te 🤣🤣
Çok şükür daha iyiyim 🥰

Ayy oraya gelirsem kazen beni sonsuzluğa yollar. Korkuyorum gelemiyorum 🤨😵😂
Çok sakin bu sefer ekşında yok nedense,önceden öylemiydi çak lafı kaç hemen oda yok çok fazla :KK53:
Açım😁
Gözümü açar açmaz muayeneye getirdiler 🤔
Tüh yaa, kahvaltı kaçtı 🤣🤣
Öğle yemeğine 2 saat var😖
Beni odama götürseler kuruyemiş ve çikolata var az onlardan atıştırıp eşimi beklerim 🤗
Tavuk getirecek te 🤣🤣
Çok şükür daha iyiyim 🥰
İyi olmana sevindim.

Benim sonuç dün çıkmış canım mesaj geldi üç haftada çıktı ama hocaya randevu bulamıyorum daha kendimde gidip almadım sonucu merak ediyorum
Ne güzel fazla bekletmediler seni. :dua: MHRS yi sürekli takip et canım. Bazen randevusunu iptal edenler oluyor. İkimizin de sonucunu çok merak ediyorum. Güzel haberler alalım inşallah. :KK60:

Ne güzel fazla bekletmediler seni. :dua: MHRS yi sürekli takip et canım. Bazen randevusunu iptal edenler oluyor. İkimizin de sonucunu çok merak ediyorum. Güzel haberler alalım inşallah. :KK60:
Çıtırım ekürim belli olmadımı hala sonuçların,epey uzun sürüyor nedense,güzel haberlerini alalım bir an önce :KK200: :KK200:

Back
X