- 16 Aralık 2019
- 21.225
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.855
- 598
- 32
Bidaha etiket yaparım ablacımAbowwww tamda ateşli konuda yaniii,bir haber salaydında geleydim![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bidaha etiket yaparım ablacımAbowwww tamda ateşli konuda yaniii,bir haber salaydında geleydim![]()
![]()
Dün ki konusmalari hic bilmiyorum canim.. Gecmis yapamiyorum.Ben sadece tesaduf,arkadasin mesajini gordum. yanlisi duzeltmek isteyen biri, demek ki kendisinin yanlisi duzeltilirse de hoş görür diye dusunmustum ama yanilmisim. Diyet konumdaki yanlisi duzelt ama yazim yanlisimi duzeltme gibi oldu. En iyisi hic bir yanlisi duzeltmemek, cunku kimin hangi konuya bozulacagini kestiremiyorum.Valla şöyle bir durum var. Yazı duyguları anlatmaya yetmiyor. Anlatmak istediğinle anlaşılan çok farklı oluyor. Dün yorumu ilk okuduğumda üzüldüm. Ama sonuçta burda bulunmamin sebebi bu tür yorumlar almak. Sağolsun banane demedi. Yabancı görmedi dedim kendi kendime. Yinede bı yanım hep savunmaciydi. Onu da fark ettim mesela. Tek başına yazı herşeye yetmiyor. Amacının kırıcı olduğunu düşünmedim hiç. Sadece ifade şeklin farklı bence.
Hallettim Fezom sağolasın, Elif yardım etti sabahZıpzıp bilir
Birdefa da bana olmuştu, tarif etti, düzelttim
Çok sağol kaptanım,sabah olmayacam burada sonrası belli değilGeçmiş olsun canım.![]()
Rica ederim uzatmayın artık gerçektende tat kaçıyor burası Türkçe yazım yanlışı sayfası olsaydı dedinizde sonuna kadar haklısınız ama üzgünüm değil bende Türkçe öğretmeni değilim.Arkadasin bir yanlışı olduğunu söylemedim bu şekilde denerseniz belki daha kolay kilo verirsiniz demek ve yardımcı olmak istedim konu nereye geldi anlamış değilim su tavrada anlam veremedim ben buraya motivasyon artsın bilmediklerimi ogreniyim bildiklerimi paylasayim diye geldim motivasyonum düşsün diye değilDün ki konusmalari hic bilmiyorum canim.. Gecmis yapamiyorum.Ben sadece tesaduf,arkadasin mesajini gordum. yanlisi duzeltmek isteyen biri, demek ki kendisinin yanlisi duzeltilirse de hoş görür diye dusunmustum ama yanilmisim. Diyet konumdaki yanlisi duzelt ama yazim yanlisimi duzeltme gibi oldu. En iyisi hic bir yanlisi duzeltmemek, cunku kimin hangi konuya bozulacagini kestiremiyorum.![]()
![]()
Eğer sizi kırdıysam tekrar özür dilerim kusura bakmayınValla şöyle bir durum var. Yazı duyguları anlatmaya yetmiyor. Anlatmak istediğinle anlaşılan çok farklı oluyor. Dün yorumu ilk okuduğumda üzüldüm. Ama sonuçta burda bulunmamin sebebi bu tür yorumlar almak. Sağolsun banane demedi. Yabancı görmedi dedim kendi kendime. Yinede bı yanım hep savunmaciydi. Onu da fark ettim mesela. Tek başına yazı herşeye yetmiyor. Amacının kırıcı olduğunu düşünmedim hiç. Sadece ifade şeklin farklı bence.
Siz de yanlis yazmassaniz daha güzel olur diye yardimci olmak istemistim ben de; ama haklisiniz burasi diyet alanı. Konu disina cikmamaliydim . İyi günlerRica ederim uzatmayın artık gerçektende tat kaçıyor burası Türkçe yazım yanlışı sayfası olsaydı dedinizde sonuna kadar haklısınız ama üzgünüm değil bende Türkçe öğretmeni değilim.Arkadasin bir yanlışı olduğunu söylemedim bu şekilde denerseniz belki daha kolay kilo verirsiniz demek ve yardımcı olmak istedim konu nereye geldi anlamış değilim su tavrada anlam veremedim ben buraya motivasyon artsın bilmediklerimi ogreniyim bildiklerimi paylasayim diye geldim motivasyonum düşsün diye değil
Özel koğuşum bilem var sen biliyonmu,yaşlıyım diye iyi bakıyorlar banaaberaber banlanırız
Dün ki konusmalari hic bilmiyorum canim.. Gecmis yapamiyorum.Ben sadece tesaduf,arkadasin mesajini gordum. yanlisi duzeltmek isteyen biri, demek ki kendisinin yanlisi duzeltilirse de hoş görür diye dusunmustum ama yanilmisim. Diyet konumdaki yanlisi duzelt ama yazim yanlisimi duzeltme gibi oldu. En iyisi hic bir yanlisi duzeltmemek, cunku kimin hangi konuya bozulacagini kestiremiyorum.![]()
![]()
Ben ateşe elimi uzatıyorum konuyu tatlıya bağlama denemesi 1 adlı çalışmamı sizlere sunuyorum:Rica ederim uzatmayın artık gerçektende tat kaçıyor burası Türkçe yazım yanlışı sayfası olsaydı dedinizde sonuna kadar haklısınız ama üzgünüm değil bende Türkçe öğretmeni değilim.Arkadasin bir yanlışı olduğunu söylemedim bu şekilde denerseniz belki daha kolay kilo verirsiniz demek ve yardımcı olmak istedim konu nereye geldi anlamış değilim su tavrada anlam veremedim ben buraya motivasyon artsın bilmediklerimi ogreniyim bildiklerimi paylasayim diye geldim motivasyonum düşsün diye değil
Afiyet olsun canim18 Ocak Çarşamba Menüm
12 :00 Kahvalti
100 -150 gr civari kiyma ile kiyma kavurmasi
2 dilim ekmek
Kuru üzüm
Salatalik domates
16:00 Sütlü Kahve
10 findik
1 hurma (yine atistirmalar olmadan yapamadim ama bu sefer aksami 1 saat erken yedim)
18:00
1 kepçe mercimek çorbasi
7 8 kasik bamya yemegi
4 kasik yogurt
Su maalesef 1 litre
Zipzip- @Pnrrr-12
Normal oruc tutuyorum bugun aksamda menude tavuklu salata dusunuyorum sadece hafif ve doyurucu benceMerhabaa Mavi takimim
Bugun son gün yarin tartilcaz ödemsulari hazir mi ? Degilse hemencecik yesilcay, limonlu tarcinli su hazirliyabillirsiniz size tokluk hissi versin
Aksam menüleri olabildigince erken kapatalim ve insallah yarina güzel eksiler görelim hepberaber
Hadi gazamiz mübarek olsun
@Mthn83
Cordelia
@Beyaz leylak
@Kinoalihatun
@karamelllim
@Fit mutlu anne
@succulentaski
@Jasminium84
fesang
I Ilyusa
Troid ilaciyla beraber baska bi ilac alinmaz diye biliyorum doktorum demistiBence bozulmaz, bende tiroid ilacını ve vitaminleri içiyordum
Son saatler kaldiKonular tatlıya bağlanmış bile süpersiniz kızlar. Cumanın stresine geri dönebilirim o halde![]()
Odama gidersem içeceğimİçtim fezom ❤ hadi herkes içsin
❤ evet kaptanım . Uzun süredir banlanmadığım için 1 gün sürdü
Sağ ol canim dusundugun icin.Ben ateşe elimi uzatıyorum konuyu tatlıya bağlama denemesi 1 adlı çalışmamı sizlere sunuyorum:
Sanırım şöyle yapsak daha iyi olacak mesela ben şöyle şöyle yapıyorum dediğimde başka biri sağlıklı bulmayabilir ve ben yanlış yapıyor da olabilirim. Bunu söylerken sen yanlış yapıyorsun demek yerine sen böyle mi yapıyorsun kız kardeş canımcım ben de böyle yapıyorum senin böylesinden de haberin olsun diyerek konuyu kapatalım. Yani sen şöyle şöyle yap yok öyle olmaz böyle böyle yap diye direktif vermeden tatlı tatlı orada bırakalım. Dediğiniz gibi yazım esnasında yanlış anlaşılma oluyor olabilir. Kimsenin motivasyonu bozulmasın nasıl fikir canımlar?![]()
İnşallah olumlu seyler der canımAnnenize çok geçmiş olsun bakalım benim sonuçlara doktor ne diyecek