• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Pankek yerine daha doyurucu biseyler yeseydin keske canim

Kadinlarin tek ogun yapmasinin iyi olmadigi duymustum canim
Yani yasam tarzi haline getirince
Ne kadar dogru bilmiyorum

Afuyet olsun canim guzel
Aslında pankek yemeyi düşünmüyordum canım bebişlere yaptım yemeyince kalmasın ben yeyim dedim klasik anne hareketio_O

Yaa ben en iyisi Leslie ya da zumba yapayım, geçen yıl çok atladım sonrasında ağrılarım oldu fitigim varmış...dizimde yıllar önce kıkırdak kırığı olmuştu zorlayınca ağrı yapıyor, dün ip sonrası yine oldu 🤦

Dün akşam biraz dolandım sonra duş aldım zaten, en azından ise yaramış

Canım ben mecbur ilacı içiyorum, tiroid ilacı sabah içiyorum ama bence kilo vermeyi etkilemez hoş etkilese de yapacak birşey yok
Benim de tüm bedenim hasarli mod ip atlamak anı omurgaya sert baskılar yapıyor , faydali ama zararı daha çok . Pilatese bakabilirsiniz .

Geçmiş olsun canım. Hazımsızlık oluyor zaman zaman hiçbir şey yemesem rahat ediyorum ben de. Sonuç çıkmadı bende de. Mesaj gelecekmiş bekliyorum. Bir bir buçuk ayı bulur diyorlar.
Benim sonuç dün çıkmış canım mesaj geldi üç haftada çıktı ama hocaya randevu bulamıyorum daha kendimde gidip almadım sonucu merak ediyorum

Annemin yillardir öyle karni şiṣerdi ve çok sgrilari olurdu bir sürü test tahlil yaptilar ama görünürde bisey yoktu en sonunda irratable barsak sendrom (huzursuz bagirsak sendromu )dediler ama ayni hamile gibi karni sisiyordu sanki taş gibi oluyordu.Tahil ve gaz yapacak yiyeyeceklerden sakin dedi doktor yasakli yiyecekleri vardi ama yine devam ediyordu peki en sonunda çareyi nerde buldu biliyor musunuz antidepresanda :KK45: bu hastslik hassas, aṣiri kuran, anksiyeteye egilimli insanlarda olurmus doktor dediki duygu durumunu duzeltirsek sindirim sistemin de duzelecek gerçekten öyle oldu
Annenize çok geçmiş olsun bakalım benim sonuçlara doktor ne diyecek

17.01.2022 menüm
Sabah
Yulaflı dutlu yaban mersinli tarçınlı smothie

Öğle
Bir tabak etli nohut
Basmati pirinç pilavı
Yoğurt

Akşam
Karnabahar graten
Yoğurt

Su 2.5 litre spor yarım saat yürüyüş