- 16 Aralık 2019
- 21.227
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.856
- 598
- 32
Kızlık zarıNe ettin gene bakalım bdv'mi yaktı başını![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlık zarıNe ettin gene bakalım bdv'mi yaktı başını![]()
Geçmiş olsunAynen birde cocukla çok zor geçiyor 1 hafta oldu nerdeyse düzelemiyorum beyinde uyuşuk gibi bilmiyorum umarim gecer çok dikkat edin kendinize birde regl oldum üstüne bir toparlayalım bomba gibi geleceğim .
Yok canım.Teşekkür ederim kaptanım ödülü devretme hakkım var ise isteyene verelim![]()
Sağol canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Ay insAllah canım ya
Süper![]()
Sagol canımBen yaptığım zaman çok rhaat etmiştim, hem de çok kolay
Çok güzel nerdeyse karbonhidrat yok gibi
Güzel canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menü![]()
Abowwww tamda ateşli konuda yaniii,bir haber salaydında geleydimKızlık zarı![]()
Aslında pankek yemeyi düşünmüyordum canım bebişlere yaptım yemeyince kalmasın ben yeyim dedim klasik anne hareketiPankek yerine daha doyurucu biseyler yeseydin keske canim
Kadinlarin tek ogun yapmasinin iyi olmadigi duymustum canim
Yani yasam tarzi haline getirince
Ne kadar dogru bilmiyorum
Afuyet olsun canim guzel
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanim![]()
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun kuşumadımlarına sağlık
![]()
inşallah canımMerhabaa Mavi takimim
Bugun son gün yarin tartilcaz ödemsulari hazir mi ? Degilse hemencecik yesilcay, limonlu tarcinli su hazirliyabillirsiniz size tokluk hissi versin
Aksam menüleri olabildigince erken kapatalim ve insallah yarina güzel eksiler görelim hepberaber
Hadi gazamiz mübarek olsun
Mthn83
Cordelia
@Beyaz leylak
@Kinoalihatun
Hedef65tir
@Fit mutlu anne
@succulentaski
@Jasminium84
@fesang
@Ilazram
Benim de tüm bedenim hasarli mod ip atlamak anı omurgaya sert baskılar yapıyor , faydali ama zararı daha çok . Pilatese bakabilirsiniz .Yaa ben en iyisi Leslie ya da zumba yapayım, geçen yıl çok atladım sonrasında ağrılarım oldu fitigim varmış...dizimde yıllar önce kıkırdak kırığı olmuştu zorlayınca ağrı yapıyor, dün ip sonrası yine oldu
Dün akşam biraz dolandım sonra duş aldım zaten, en azından ise yaramış
Canım ben mecbur ilacı içiyorum, tiroid ilacı sabah içiyorum ama bence kilo vermeyi etkilemez hoş etkilese de yapacak birşey yok
Sağ ol ablacım okul ortamı malum tüm hastalıklar çocuklarda onlardan da bizeGeçmiş olsun orticim ne oldu öyle dikakt et kendine.
Canım fezam nasılsınGeçmiş olsun canım![]()
Benim sonuç dün çıkmış canım mesaj geldi üç haftada çıktı ama hocaya randevu bulamıyorum daha kendimde gidip almadım sonucu merak ediyorumGeçmiş olsun canım. Hazımsızlık oluyor zaman zaman hiçbir şey yemesem rahat ediyorum ben de. Sonuç çıkmadı bende de. Mesaj gelecekmiş bekliyorum. Bir bir buçuk ayı bulur diyorlar.
Annenize çok geçmiş olsun bakalım benim sonuçlara doktor ne diyecekAnnemin yillardir öyle karni şiṣerdi ve çok sgrilari olurdu bir sürü test tahlil yaptilar ama görünürde bisey yoktu en sonunda irratable barsak sendrom (huzursuz bagirsak sendromu )dediler ama ayni hamile gibi karni sisiyordu sanki taş gibi oluyordu.Tahil ve gaz yapacak yiyeyeceklerden sakin dedi doktor yasakli yiyecekleri vardi ama yine devam ediyordu peki en sonunda çareyi nerde buldu biliyor musunuz antidepresandabu hastslik hassas, aṣiri kuran, anksiyeteye egilimli insanlarda olurmus doktor dediki duygu durumunu duzeltirsek sindirim sistemin de duzelecek gerçekten öyle oldu
Geçmiş olsun canım.Şimdi diş için aradılar yarın 12'de orada olacağım,sabahta yokum eşimle dışarda olacağız zaten.