Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa ben en iyisi Leslie ya da zumba yapayım, geçen yıl çok atladım sonrasında ağrılarım oldu fitigim varmış...dizimde yıllar önce kıkırdak kırığı olmuştu zorlayınca ağrı yapıyor, dün ip sonrası yine olduİp atlamasaniz omurgaya ve dize baya zararı oluyor maalesefısınma soğuma da olsa zarar verebiliyor
Dün akşam biraz dolandım sonra duş aldım zaten, en azından ise yaramış5 dk yuruyebilirsin en iyi yürümek kasilmayi açıyor sonrasında önce hafif ılık su sonra soğuk suyla 1 dk dus alabilirsiniz kasların rahatlar
Canım ben mecbur ilacı içiyorum, tiroid ilacı sabah içiyorum ama bence kilo vermeyi etkilemez hoş etkilese de yapacak birşey yokGünaydın güzeller
Sabah çocuklar için kalktım tekrar uyumuşum
Dünkü kadar olmasada baş ağrısı devam ediyor. Sabah uyanınca aç karnima kan ilacını ve grip ilacımı içtim. Oruç aralığı bozulmuş oldu demi. Çiğneme yada tat yok ama mide ye sindirmelik birşey girdi
Burada sık aktif olamasamda diyet tam gaz devam kaptanım. 1 gün bi akşama yaşadımÇiçeklerim
Nasıl gidiyor ? kaçamak vs yok değil mi ?Cuma’ya az kaldı. Kalan günlerimizi çok iyi değerlendirelim olur mu ? Küçük kaçamaklar bizi mutlu etmez.Bizim büyük sevinçler yaşamamız gerekiyor. Bu sebeple kaçamaksız devam edip Cuma günü büyük ödülü kendimize veriyoruz. iyi geceler çiçeklerimSizleri seviyorum
Menüleri adımları unutmayalım canlarım
@SebastianCheesecakeZipzip- @belmayne @Mavikus_ @aypare ackerman
Ucmelekannesi G Goklerce @kayipdunya
D u t
Geçmiş olsun canım hayrolsun Rabbim beterinden korusunKaptanım dün güzeldi hatta 300 gr daha vermişim ama bugün çok garip şeyler yaşadım şükür ki sağlık problemi olmadı bazı kazalar atlattım sonra bi teyzeden mendil aldım filan :)
Akşam yedim günün ağırlığını hissedip
Adımım güzel,sporum da var su ve protein iyi :)
Yarınla perşembe çok hafif menü geliyor inşallah![]()
O gofret ah o gofretGüzel ama çikolatalı gofret ciss
Aslında zayıf olanlar hep dikkat edenler biliyor musun? Böyle yetip kilo almayanlar da var ama geneli dikkat ediyor, iş yerinde arkadaşlar zayıf ama az yiyorlar ondan, öğlen ekmek yediyse akşam yemiyor misal, canı çekse bile yok ya yemeyim diyor ama biz öyle değiliz, yemek yemek benim için bir aktivite resmenboş zaman deyince aklıma ne yesem geliyor, o yüzden kitap okumak iyi geliyor
Menü güzel canım afiyet olsun ama spor sahane![]()
geçmiş olsun canımBen de hala çok hastayımmasallah iştahım kesilmedi bı tek :)
Ah ya herkes dökülüyor geçmiş olsun canimgeçmiş olsun canım
benim de dün gece çıktı ateşim, bugün her yerim dökülüyor
keşke biri izin verse de eve gitsem![]()
canım o yiyip yiyip kilo almayanlar aynen dediğin gibi, tıka basa yiyorlar mesela ama o gün başka birşey yemiyorlar ya da ertesi günü çok çok hafif geçiriyorlarAslında zayıf olanlar hep dikkat edenler biliyor musun? Böyle yetip kilo almayanlar da var ama geneli dikkat ediyor, iş yerinde arkadaşlar zayıf ama az yiyorlar ondan, öğlen ekmek yediyse akşam yemiyor misal, canı çekse bile yok ya yemeyim diyor ama biz öyle değiliz, yemek yemek benim için bir aktivite resmenboş zaman deyince aklıma ne yesem geliyor, o yüzden kitap okumak iyi geliyor
teşekkürler canım benimAh ya herkes dökülüyor geçmiş olsun canim
Zıpzıp bilirYa kızlar hareketli emojileri yaptığımız yere tiklayamiyorum ben, açılmıyor birkaç gündür
Benden başka bu sorunu yaşayan var mı
Geçmiş olsun orticim ne oldu öyle dikakt et kendine.Ben de hala çok hastayımmasallah iştahım kesilmedi bı tek :)
Tamam işte "bildigimizi anlatmak icin buradayiz" dediginiz icin, ben de bağlaç yanlisini duzelttim (demek ki bu cumleyi kuran birisi bana da kizmaz dedim. Demek ki bildigimizi anlatmamizi istiyor dedim) yoksa ben nasil tanimadigim birinin yanlisini duzeltmeye cesaret edeyim. Birisi beni yanlisim icin uyarsa kizmam ki, bilhassa tesekkur ederim.Sizi tanımıyorum tavrıniz çok itici ben eleştiri anlamında yazmadım sadece bu şekilde yaparsanız belki daha kolay kilo verirsiniz anlamında yazdım biz niye buradayız ki birbirimize bildiğimizi anlatmak o kişinin bilgilerinden faydalanmak için değil mi diyet konusunda canı sıkkın uykusuz moralsiz diye dediğinizi es geçtim ama ısrar etmenizi hala anlamış değilim bu grup bildiğim kadar zayıflama grubu Türkçe yazım hataları grubu değil değil mi neyse
Ben de iyiyim şükür canimiyiym çok şükür sen nasılsın :)
18 Ocak Detoks 2. Günüm
09.00 temizlik kereviz sapı limon suyu
10.30 kahvaltı yeşil elma limon maden suyu
13.00 öğlen pancar çorbası
15.00 ara yeşil elma havuç pancar zencefil limon
19.00 akşam yemeği pancarlı salata
Adım 9043
Kızlar hayatımda ilk kez böyle bir diyet yapıyorum ben. Başka zaman olsa çok sağlıksız bulduğum için hiç bulaşmazdım. Ama nasıl oldu bilmiyorum birden gaza geldim ve şu an bitik vaziyetteyim. Tek dayanağım pancarlı salataya koyduğum 3 parça portakal
Zipzip-
Zipzip-
Cordelia
Cordelia [IMG alt="Pnrrr-12"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/818/818364.jpg?1544036204[/IMG] Pnrrr-12
Çarşamba menüsü
Aç karına yarım litre limonlu akilik su spor ile birlikte
Sabah 11
1 tereyağli yumurta
25 gram süzme peynir
1.5 dilim tam tahıllı buğday ekmeği
1 çorba kasesi yeşil salata
Yarım domates ve salatalik
2 bardak çay
Büyük bir fincan kahve
Akşam 18:00
7 yemek kaşığı tavuk ciğer yahnisi
1 yemek kaşığı kadar soğan piyaz
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği (24gr)
Yarım bardak ayran
Büyük kupa kahve
Su 2 3 litre
Spor bildirimi
30 dk ip atlama 1200 adet
45 dk tempolu yürüyüş
60 dk normal yürüyüş
Toplam adım :12490 resmi mevcut
60 dk koşu bandında 6.20 km kardiyo çalıştım hızlı yavaş koşu şeklinde yürüyüş adım sayar açmadım km olarak çalıştım
Kızlar selam tekrardan, menumu yazmak istemezdim ama kaytarmak da istemiyorum. Menumu yazarken, yiyorum almiyorum havasi ya da rahat bir tarzla yazmiyorum ki, yedigimde acayip aliyorum. Ödem cumaya kadar gitse yine iyi.
Bu arada ekmek yemesem aramam (hamur isi severim) ama bu aldigim yerin cavdari, sanki acma-pogaca gibi lezzetli. Bunu dememin sebebi, ekmek yeme diyip yorulmayin. İstisnai bir durum
** Sabah 3 tabak kadar bol tereyağlı sıpa gettitövbe yarabbim. Getti cidden
** hemen ardindan, bugun baslayip bitirdigim 100 gramlik bitter cikolatanin ceyregi kadar. (ikinci yiyisimde bitirdim, kizim 2 kucuk parcasini yedi)
*14 dilim çavdar ekmeği
*Eski kasar,cok degil. Isırdim isirdim yedim hizli hizli
*Alkolsuz malta icecegi
*1 kaseye yakin Torku üzüm pekmezi
* Eti kak. büyük paket biskuvinin kalanlari. Tartmistim. 80 gram mi ne.
Bugun kalori hesaplamadim. Batti maalesef.
*2 sade soda (kaloriden degil de icim yanmis)
Unuttugum var mi bilmiyorum. Cok acim yicem ne bulursam
Regl olmusum. Karbonat istegi insaallah ondandir. Uykusuzluk etkiledi tabi,ondan cok aciktim. Tesaduf olamaz. Neyse be boza, bos bos konusma. Bahane g..t gibidir. Herkeste bulunur demisleryarindan itibaren dikkat edemem. Ederim de sımsıkı yapamam. Benim icin iyi baslangiclar, ertesi gün veya pazartesiler değil, Cumalardir
uykusuzluktan sacmalamis olabilirim, cok üzgünüm ama pisman degilim. Vücudumun ihtiyaci vardi. Kısmet.. insaallah bir an önce bu gıcık moddan çıkarım.
Zipzip-
Cordelia
@kelebek19
Kahvaltı: 1 bardak detoks suyu 1 bardak normal su
2 dilim kepekli ekmek yarım domates bir dilim süzme peynirle tost, 5-6 tane zeytin maydonoz, marul, yarım domates 2-3 dilim salatalık, 1 tane başlanmış yumurta, çay
Ara: 3 dilim elma, fıstık, kabak çekirdeği, kuru üzüm, karışımı bir avuç kadar
Öğle: 1 mandalina, çay 2 tane çörekotu kinoalı form bisküvi, yerfıstığı, çıtır leblebi yarım avuç kadar, ayva 1 2 dilim
Akşam: 1 kepçe domates çorbası, istavrit, soğan salatası, şalgam 1 bardak
Kestane 4_5 tane
Su: 3 lt
Spor: 60 ip atlama
@Willemijn-Zipzip-
Afiyet olsun canım18 Ocak Çarşamba Menüm
12 :00 Kahvalti
100 -150 gr civari kiyma ile kiyma kavurmasi
2 dilim ekmek
Kuru üzüm
Salatalik domates
16:00 Sütlü Kahve
10 findik
1 hurma (yine atistirmalar olmadan yapamadim ama bu sefer aksami 1 saat erken yedim)
18:00
1 kepçe mercimek çorbasi
7 8 kasik bamya yemegi
4 kasik yogurt
Su maalesef 1 litre
Zipzip- @Pnrrr-12
Hazırım canım tabikiMerhabaa Mavi takimim
Bugun son gün yarin tartilcaz ödemsulari hazir mi ? Degilse hemencecik yesilcay, limonlu tarcinli su hazirliyabillirsiniz size tokluk hissi versin
Aksam menüleri olabildigince erken kapatalim ve insallah yarina güzel eksiler görelim hepberaber
Hadi gazamiz mübarek olsun
@Mthn83
Cordelia
@Beyaz leylak
@Kinoalihatun
@karamelllim
Fit mutlu anne
@succulentaski
Jasminium84
@fesang
@Ilazram
Zorlama canım bence de aman valla spor bul kendine uygunYaa ben en iyisi Leslie ya da zumba yapayım, geçen yıl çok atladım sonrasında ağrılarım oldu fitigim varmış...dizimde yıllar önce kıkırdak kırığı olmuştu zorlayınca ağrı yapıyor, dün ip sonrası yine oldu![]()
Ya biz niye böyleyizcanım o yiyip yiyip kilo almayanlar aynen dediğin gibi, tıka basa yiyorlar mesela ama o gün başka birşey yemiyorlar ya da ertesi günü çok çok hafif geçiriyorlar
benim gibi her gün her gün tıkınmıyorlar mesela
benim bi arkadaşım var kız çöp gibi bildiğin, ama dışarı yemeğe gittiğimizde hepimizden çok o yer, mesela pilavımı çok sever 2 dolu tabak falan yer, çayın yanına koyduklarımdan da atıştırır ama biliyorum ki hayatı tek öğünle geçiyor. kendi evinde de kuş kadar yer çok sevdiği birşey olmazsa ya da.
Bence bozulmaz, bende tiroid ilacını ve vitaminleri içiyordumGünaydın güzeller
Dünkü kadar olmasada baş ağrısı devam ediyor. Sabah uyanınca aç karnima kan ilacını ve grip ilacımı içtim. Oruç aralığı bozulmuş oldu demi. Çiğneme yada tat yok ama mide ye sindirmelik birşey girdi
Gecmis olsun canimBenm oğlanın ateşi var sanırım başa dönüyoruz tekrar ama görevlendirmedeyim izin alamam, cmarteside nöbetim var cuma inşallah tartı bildirimi yaparım çok gelemezsem beni merak etmeyin yoğunluklarla boğuşuyorumdur önümüzdeki hafta için de şuan kesin bişey diyemem ama beni şimdik herhangi bir takıma eklemeyin faydam olacağını sanmıyorumZipzip-
Günaydın canimGünaydın kızlar![]()
Günaydın fesangimGünaydın herkese![]()
Günaydın kaptanimGünaydinlar❤
![]()
Günaydın kaptanimGünaydın fit güzel hatunlar
![]()
![]()
Günaydın canim gecmis olsunGünaydın güzeller
Afiyet olsun canim18 Ocak Çarşamba Menüm
12 :00 Kahvalti
100 -150 gr civari kiyma ile kiyma kavurmasi
2 dilim ekmek
Kuru üzüm
Salatalik domates
16:00 Sütlü Kahve
10 findik
1 hurma (yine atistirmalar olmadan yapamadim ama bu sefer aksami 1 saat erken yedim)
18:00
1 kepçe mercimek çorbasi
7 8 kasik bamya yemegi
4 kasik yogurt
Su maalesef 1 litre
Zipzip- @Pnrrr-12
Günaydın ablacimGünaydınlar hanımlar
Gecmis olsun canimdaha iyiyim cnm gözümde şişlik oluştu nie bilmiyorum
arpacık gibi