- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Olsun önemli degil canimayy pardon kaptanim gunleri mi sasirdim acaba. kusura bakma. dun yazdim sandim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun önemli degil canimayy pardon kaptanim gunleri mi sasirdim acaba. kusura bakma. dun yazdim sandim
8ooo yeterli yarış için ama spor yarısı için hesap ediliyor galiba cnmMenum
Sabah 12.30
Kasarli tost
Domates
Ara 14.30
2 kase asure
Aksam yok
Spor 8026 adim
Su 2 lt
Zipzip-
Fitt_anne
Kinoalihatun
8 bin adimdan sonrasi hesaplaniyormu oyleyse 12 ye yakin atayim
Ben de okul zamanında haftada bir ya da 2 kere böyle 1ogunle aralıklı oruç yapıyordum ama o öğünde istediğimi yiyordum. Ama çok dayanamıyorum en fazla 3 gün falan oluyor. Çok güzel bir sistem.HayırAkşamları tamamen aç yatarak kilo veriyorum aralıklı oruç gibi aslında benim diyetim 20saat birşey yemiyorum 4saatlik zaman diliminde yiyorum gibi. Şekersiz içecek her zaman diliminde serbest
Evet ben de ağustosa kadar 2 kilo versem muhtemelen tatilde geri alırımBizde Ağustos sonu gidicez
.valla ben tatilde cozutmak için ozamana kadar 4 kilo vermeyi planliyorum![]()
Geçmiş olsun cnm nesi var kuzununKolay gelsin canım. Biz de yarın kızı KBB’ye götüreceğiz İstanbul’a . Sabahtan akşama sürer.
Gelince de işimiz ne yaza kadar veririzBen de okul zamanında haftada bir ya da 2 kere böyle 1ogunle aralıklı oruç yapıyordum ama o öğünde istediğimi yiyordum. Ama çok dayanamıyorum en fazla 3 gün falan oluyor. Çok güzel bir sistem.
Evet ben de ağustosa kadar 2 kilo versem muhtemelen tatilde geri alırım![]()
Hesaplama yapmiyoruz 8000 den sonrasi icin su an onun icin vakit bulamiyoruzMenum
Sabah 12.30
Kasarli tost
Domates
Ara 14.30
2 kase asure
Aksam yok
Spor 8026 adim
Su 2 lt
Zipzip-
Fitt_anne
Kinoalihatun
8 bin adimdan sonrasi hesaplaniyormu oyleyse 12 ye yakin atayim
Geçmiş olsun pastelfitimKolay gelsin canım. Biz de yarın kızı KBB’ye götüreceğiz İstanbul’a . Sabahtan akşama sürer.
Gormustum netten.yorumlari okudum, cok ise yarayan yok gibi denk geldi bana. İyi gelmis kizina. Sevindim.Migren taşı diye bişey aldım geçen ay, kızımın baş ağrısını yarım saatte geçirmiş, mentollü bişey dedi
İctin mi?İyi akşamlar herkese. İki gündür çok koşturma olunca tembellik ettik yayıldık kaldık bugün klimayı açıp. Kendimi ittirmeye çalışıyorum dışarı çıkıp yürüyeyim diye ama uyku hali hep. Şimdi @B O Z A yazınca aklıma düştü sert bir kahve toparlar bizi dehoop diye bir kalkayım hemen
Saol zipzipimSelam canim afiyet olsun![]()
İnsaallahhHiç tartilmadim zaten canim moralim bozulmasın diye ama kıyafetler olmayınca anlıyordum aldığımı bugün tartıştım 6.5 kg almışım inşallah 2 3 aya veririmh
Hosbulduk canim
Ben aralıklı oruçla sadece saatlere uyuyorum canim yoksa hamur işi falan yiyorum
Evet muhteşem bir şey resmen yenilendigimi hissediyorum ben de
Canim ben de alışamadım ama mecbur degistirdim
InsallahGelince de işimiz ne yaza kadar veririz![]()
Afiyet olsun canimMenümü yazayım
Sabah
Domates ve salatalık
Peynir ve zeytin
Şekersiz çay
Öğle
Haşlanmış hindi
Salata
Akşam
Ton balıklı salata
Su 2.5 litre spor 8199 adım
Zipzip-