- 12 Nisan 2009
- 8.030
- 27.816
- 1.073
- 42
Teşekkür ederim canımMasaallah arkadaşıma çok güzel bir eksi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımMasaallah arkadaşıma çok güzel bir eksi![]()
İç valla aksatma sakın bunu,birde sabah aç karnına rezenede içebilirsin ben onuda içtim içine limon sıktım hatta kokusunu hfiflrtsin diyeHemen kahve yapıp içiyorum
Bundan sonra unutmazsam her sabah yapacam
Biraz çaba göstermen lazım fezacım,bugün başla hemen .Çok salladım, acilen hafiflemem lazım
6 hafta sonra düğünümüz var, kıyafetleri 1, 2 beden küçük aldım
Günaydın kaptanimGünaydın canlarYürüyüşümü yaptım dusumu alıp bol antioksidanli salatamla kahvaltimi yapıp gune basliycam
![]()
Ay inşallah yaTeşekkür ederim canımbende sana güveniyorum bugün avantaj bizde olacak
![]()
Afiyet olsun kaptanim7 Ağustos menüm
Kahvaltı:10.00
1haşlanmış yumurta
Kk peynir
4 zeytin
Aksam:16.00
4yk haslama et
Mercimek çorbası
Su:3 litre
Zipzip-
Dun adim bildirdi kaptanim@L u c i a dun adımın yokmuydu cnm
Hayirli sabahlar gezegencimHayırlı sabahlar kızlar
Dün 20 kg kadar yufka, lavaş ve gözleme yaptık.
Hiç su içemedim, ayaklarımın ağrısından duramadım, 3 tane ağrı kesici içtigim hâlde gece ağrıdan uyuyamadım.
Sabah da balon gibi kalktım.
Biliyorum tartı beni üzecek.
Korkunun ecele faydası yok, mecbur o tartıya çıkılacak.
Bi koşu tartılıp geliyorum
teşekkür ederim canımSağol canım
Tmm kaptanım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Hoşgeldin canım
Güzel eksi canım tebrikler
Cuma günü güzel bir eksi geliyor inşallah
Güzel eksi tebrikler canım
artın çok değil canım cumaya kadar halledersin senHayırlı sabahlar kızlar
Dün 20 kg kadar yufka, lavaş ve gözleme yaptık.
Hiç su içemedim, ayaklarımın ağrısından duramadım, 3 tane ağrı kesici içtigim hâlde gece ağrıdan uyuyamadım.
Sabah da balon gibi kalktım.
Biliyorum tartı beni üzecek.
Korkunun ecele faydası yok, mecbur o tartıya çıkılacak.
Bi koşu tartılıp geliyorum
olab ilir canım biraz daha kio vereyimde bunu düşünürümAralıklı orucu bilen tavsiye eden bir doktorla çalışman gerekir cnm belkide ..öğünlerde doğru besini tüketmek yardımcı olacaktır
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim
Cumaya eksiye dusersin canimTartıldım, çok şükür vücudumun gerildiği kadar fazla çıkmadım.
Cuma 80,400
Bugün 80,800
+ 400 gr
Zipzip-
Kilo verme süreci kolay değil .kası eritmeden ,vücudu tahrip etmeden, tansiyonu düşürmeden, ve psikolojiyi bozmadan kilo vermek lazım .Sürdürebilir olması için donanımli olmak silahları kusanmak lazım ..Kahve yeteri kadar su spor yapmak ölçülü doğru zamanda meyve yemek doğru yağı kullanmak çok önemli benceHemen kahve yapıp içiyorum
Bundan sonra unutmazsam her sabah yapacam
Rezene bebeklere içirdiğimiz çay, içebileceğimi sanmıyorum, biberon kokusu geliyor burnuma.İç valla aksatma sakın bunu,birde sabah aç karnına rezenede içebilirsin ben onuda içtim içine limon sıktım hatta kokusunu hfiflrtsin diye
Biraz çaba göstermen lazım fezacım,bugün başla hemen .
Teşekkür ederim canım, aslında bizde yufka yenmiyor, ben sadece lavaş yaptım.Dun adim bildirdi kaptanim
Hayirli sabahlar gezegencim
Ellerinize saglik afiyetler yersiniz insallah ama yorucu olmus gecmis olsun![]()
Gümbür gümbür geliyorum saracığımteşekkür ederim canım
artın çok değil canım cumaya kadar halledersin sen
olab ilir canım biraz daha kio vereyimde bunu düşünürüm
Gunaydin kizlar, yeterince siskoyum gonul rahatligiyla bagriniza basabilirsinizHoş geldin canımşiskolari çok severiz.
ilk kuralimiz bu. 50 kiloyum 45 olmak istiyorum dersen düşünmem lazım.
![]()
Poşet içiyorum içinede limon iyi içiliyor hatta hcy'da kattım destek olsun diye.Rezene bebeklere içirdiğimiz çay, içebileceğimi sanmıyorum, biberon kokusu geliyor burnuma.
Öğün yerine geçen toz içecekler var, onlarla başlamayı düşünüyorum.
Önce açlık kazınmalarını bitirmem lazım, sonra zorlanmam.
Kalkalı 1bucuk saat oldu, 3 defa içim kıyıldı ama sabrettim![]()
Günaydınlar,hemen basıyorum bağrımaGunaydin kizlar, yeterince siskoyum gonul rahatligiyla bagriniza basabilirsiniz![]()
48 yaşındayım, nerdeyse 20 yıldır her yaz 4 le 6 haftada 8 kilo verip kış boyunca alırdım. Son 10 senedir kilom arttı, arttıkça süre uzadı, artık senenin yarıdan çoğu diyetle geçiyor.Kilo verme süreci kolay değil .kası eritmeden ,vücudu tahrip etmeden, tansiyonu düşürmeden, ve psikolojiyi bozmadan kilo vermek lazım .Sürdürebilir olması için donanımli olmak silahları kusanmak lazım ..Kahve yeteri kadar su spor yapmak ölçülü doğru zamanda meyve yemek doğru yağı kullanmak çok önemli bence
Tmm, en kısa zamanda alıp içmeye çalışırımPoşet içiyorum içinede limon iyi içiliyor hatta hcy'da kattım destek olsun diye.
Dene olmazsa bence baktın olmuyor kahveyle devam edersin
Günaydınlar,hemen basıyorum bağrıma
Dene bence bir kaçiçimden sonra alıırsın,yeşil çayda içebilirsin,şimdi içiyorum bende.Tmm, en kısa zamanda alıp içmeye çalışırım