- 5 Haziran 2021
- 4.931
- 20.873
- 258
Evet yaa 61 i görmek istiyordum ama olmadıtebrikler canim, -900 ve buna da sukur muuu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaa 61 i görmek istiyordum ama olmadıtebrikler canim, -900 ve buna da sukur muuu![]()
Teşekkürler kaptanGuzel eksi tebrik ederim canim![]()
Gibisi fazla,daha ne olsun.
Şükür tabi
İyiyim.cok sukur migimm . Sen nasilsin?DeryaOnDiet hoşgeldin tekrardan..
@19Temmuzda69um nasılsın :)
wuaaowww.. ilk 2 gün ödem atmişsin tebrik ederim..:) ödem suyu mu içtin:)
İnsaallah.iyi tatiller.Zipzip- kaptanım ben eylüle kadar yokum.... inşallah çok kilo almadan gelirim...
Tebrik ederim
Masterfite ara vereceğiz canim duyuru yapacağimteşekkür ederim kaptanım masterfite devam etmek istiyorum ama bugün izinli olmak istiyorum![]()
azicicik kalmisEvet yaa 61 i görmek istiyordum ama olmadı![]()
Sagol kuzucum pideyi telafi ettimHarikasın beybi
![]()
Sagol kaptanim yeni isindim valla cok zor adapte oldum bu defa her baslangic daha zorluyor onu anladimGuzel eksi tebrik ederim canim![]()
Olsun canim kirmissin inadiniOfff sonunda 100gr da olsa - gidebildim...
Ayilana gazoz![]()
Bu saatte iyi gitmez ama
Hadi güzel sonuçlar gör eppem![]()
Hosgeldin canim rakibem ben ters yonde gittim ama geliyorum sabretselam canim, hangi uygulama bu. tartinin uygulamasi mi>
Guzel eksi canim 4 gunde baslangic bile olsa
Supersin kiz ne deyim
Tiknaz diyor hep her sabah bana yuzume yuzumeaa evet yaa dogru mi tarti degil mi, uugulamasini indirmaistyim bir ara da sonra update mi etmedim ne oldu kaldi gitti. Bakayim bana da buyuk ihtimlle "tiknaz" yazarne diyelim birgun tartida "fit" i gormek umuduyla
Hadi canim insallah
Guzel eksi tebrik ederim kaptanimGecen cuma 85.6
Bugün 83.7
Fark 1.9
Yüzde 2.2
Eki Görüntüle 3092431 @Zipzip-@cordelia masterfit yarışına katılmak istiyorum
vallahi yaa nasil bi uygulamaymis oyle tiknaz filan diyor, ayip ayipSagol kuzucum pideyi telafi ettim
Sagol kaptanim yeni isindim valla cok zor adapte oldum bu defa her baslangic daha zorluyor onu anladim
Olsun canim kirmissin inadini
Insallah abla her hafta guzel guzel vereyim .
Hosgeldin canim rakibem ben ters yonde gittim ama geliyorum sabretmi tarti
Guzel eksi canim 4 gunde baslangic bile olsa
Supersin kiz ne deyim
Tiknaz diyor hep her sabah bana yuzume yuzumevki durumu kotu diyor bide guncelleme gelmis pek bi acimasiz olmus namissiz tarti
Hadi canim insallah
Doğumdan sonra ben açacağım onu kız,
Teşekkür ederim canmGuzel eksi canim 4 gunde baslangic bile olsa
Ooo nerdeyse 2 kiloGecen cuma 85.6
Bugün 83.7
Fark 1.9
Yüzde 2.2
Eki Görüntüle 3092431 @Zipzip-@cordelia masterfit yarışına katılmak istiyorum
Tamam zipzipim ,kolay gelsinAz isleirm var 12 ye gelecegim
Hos geldiniz.nickinizi anımsıyorumvallahi yaa nasil bi uygulamaymis oyle tiknaz filan diyor, ayip ayip![]()