- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablaların ablası oldun artık sen kuzumKaptan abla diyorsa vardır bir bildiği deyip gelen abla diyorbana elhoşum mu desen napsak
![]()
Tebrikler bitanemCuma:63.6
Pazartesi:62.6
Inanamiyorum bu farka insallah cumaya daha iyi olur haftada 2 gun spor salonuna gidicem esimle anlasma yaptik
Zipzip- @sandriyon
Elhan
Çok iyi canim maşallah bedenimize yerleşmeden vermek daha kolay ama bir müddet sonra yağa dönüşünce zorlaşıyor hemen verdiğin için cumaya 1 kilo daha verirsinCuma:63.6
Inanamiyorum bu farka insallah cumaya daha iyi olur haftada 2 gun spor salonuna gidicem esimle anlasma yaptik
Zipzip- @sandriyon
Elhan
ElhoşummKaptan abla diyorsa vardır bir bildiği deyip gelen abla diyorbana elhoşum mu desen napsak
![]()
Bence gulmek eksi getiriyorSabahtan beri kendime çok güldüm ya gülme ödem yapar mı ona göre tartılacağım şimdi![]()
Maşallah canım
Günaydın canimGünaydınlarbahar geliyor galiba yavaştan bugün hava güzel
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Eksin cok guzel tebrik ederim canimCuma:63.6
Zipzip- @sandriyon
Elhan
Sorma canim yaa bir de hastalik felan derken konsantre olamadimTekrar konsantre olmak da zor oluyor değil mi kaptanım moral bozulunca. Ama başlayınca beyinde bitirince de isterse ziyafet sofrası olsun asla yemiyor insan.
Eksi yapar doya doya gül kuzum.Sabahtan beri kendime çok güldüm ya gülme ödem yapar mı ona göre tartılacağım şimdi![]()
Çok sevindim senin adına.Günaydın canim
Sorma canim yaa bir de hastalik felan derken konsantre olamadim
Bugun gune guzel basladim 55 i gorene kadar ziyafet felan yok![]()
Ben demiyorumKaptan abla diyorsa vardır bir bildiği deyip gelen abla diyorbana elhoşum mu desen napsak
![]()
Kandirmasina izin verip yelkenleri indirme kuzum. Sen yaparsın çünkü sen böcüksünHem ne cilve yapıyor her seferinde kandırıyor beni. Insallah hava ısınıyor çok bekledik bu günü daha kolay olacak hareket de yürümek de
Aman diyim ben de hanım denmesini sevmem. Sadece hanimcima hanım diyorum.Ben demiyorumElhan cığım bir ara kazara 1 2 kez kaçmış olabilir onları sayma
benim kv ablayı saygı sözcüğü olarak görmez birbirinize hanım diyin der ille ismin yanına bisey takmak isterseniz. Ben de bu abla sözcüğü ile ilgili birkaç olumsuz şey yaşadım. O yüzden abla pek diyemem.
Amin inşallah canım cümlemizin yüzü hep gülsünEksi yapar doya doya gül kuzum.![]()
Pazartesi hastaneye gidecekti abla tahliller icin öğleden sonra gelirim demistiAman diyim ben de hanım denmesini sevmem. Sadece hanimcima hanım diyorum.HanimKelesimiGetir nerede acaba
![]()