• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cuma:63.6
Pazartesi:62.6
Inanamiyorum bu farka insallah cumaya daha iyi olur haftada 2 gun spor salonuna gidicem esimle anlasma yaptik🥰
Zipzip- Zipzip- @sandriyon Elhan Elhan
Çok iyi canim maşallah bedenimize yerleşmeden vermek daha kolay ama bir müddet sonra yağa dönüşünce zorlaşıyor hemen verdiğin için cumaya 1 kilo daha verirsin

Günaydınlar :KK68: bahar geliyor galiba yavaştan bugün hava güzel
Günaydın canim ♥️
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ♥️
Cuma:63.6
Pazartesi:62.6
Inanamiyorum bu farka insallah cumaya daha iyi olur haftada 2 gun spor salonuna gidicem esimle anlasma yaptik🥰
Zipzip- Zipzip- @sandriyon Elhan Elhan
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ♥️
Tekrar konsantre olmak da zor oluyor değil mi kaptanım moral bozulunca. Ama başlayınca beyinde bitirince de isterse ziyafet sofrası olsun asla yemiyor insan.
Sorma canim yaa bir de hastalik felan derken konsantre olamadim
Bugun gune guzel basladim 55 i gorene kadar ziyafet felan yok🙈🙈

Kaptan abla diyorsa vardır bir bildiği deyip gelen abla diyor :cool:bana elhoşum mu desen napsak :KK70:
Ben demiyorum Elhan Elhan cığım bir ara kazara 1 2 kez kaçmış olabilir onları sayma😁 benim kv ablayı saygı sözcüğü olarak görmez birbirinize hanım diyin der ille ismin yanına bisey takmak isterseniz. Ben de bu abla sözcüğü ile ilgili birkaç olumsuz şey yaşadım. O yüzden abla pek diyemem.

Ben demiyorum Elhan Elhan cığım bir ara kazara 1 2 kez kaçmış olabilir onları sayma😁 benim kv ablayı saygı sözcüğü olarak görmez birbirinize hanım diyin der ille ismin yanına bisey takmak isterseniz. Ben de bu abla sözcüğü ile ilgili birkaç olumsuz şey yaşadım. O yüzden abla pek diyemem.
Aman diyim ben de hanım denmesini sevmem. Sadece hanimcima hanım diyorum. HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir nerede acaba :confused:

Back
X