- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Cidden hep diyorum en zoru korumak off offAfiyet olsun canim
Koruma yapsak guzel olurda yapabilsem keske :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cidden hep diyorum en zoru korumak off offAfiyet olsun canim
Koruma yapsak guzel olurda yapabilsem keske :)
Geçmiş olsun canımCook ama coook yoğun bir gün geçirdim gün boyu hastanedeydik kızıma endoskopi yapıldı. Sonuçlar 10-15 gün sonra çıkacakmış. Beklemedeyiz. Hastanede ayaklarıma kara sular indi resmen.![]()
Tamam tamam ekledim karar degistirme yarın
Yok degiştirmicemTamam tamam ekledim karar degistirme yarın![]()
Bi gastro ya görün istersen ihmal etme benceHic duymamistim ama agzimda aci bir tat da var, istahsizlik var.
Gecmis olsun canim![]()
Afiyet olsun canim![]()
Çok geçmiş olsun![]()
Teşekkürler kızlar ❤❤Geçmiş olsun canım![]()
Onu takip ediyorum canım vücudumuzda ki bütün hastalıkların altında bir travma olduğunu ogrendigimde çok şaşırmıştım değişik biriinstagramda barış musluyu takip etmeni öneririm.
Afiyet olsun canim ayni gun hem nohut hem.fasulye denk gelmis yarin ki tartini merak ediyorum02.12.2021
Kahvaltı 08
1 yumurta 4 5 adet siyah zeytin bir parça peynir
10.30
1fincan 2si bi arada
12.30 ögle
1 tabak etli kuru fasulye 3 4 kaşık pirinç pilavı
14
Bir fincan yeşil çay
18.00 akşam
1 tabak nohut yemeği 3 4 kaşık pirinç pilavı
20.00
çay + 1 yemek kaşığı kuru üzüm
21.
2adet mandalina küçük
Zipzip-
ben kitaplarını da aldım ama tam yapamadımOnu takip ediyorum canım vücudumuzda ki bütün hastalıkların altında bir travma olduğunu ogrendigimde çok şaşırmıştım değişik biri![]()
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinCook ama coook yoğun bir gün geçirdim gün boyu hastanedeydik kızıma endoskopi yapıldı. Sonuçlar 10-15 gün sonra çıkacakmış. Beklemedeyiz. Hastanede ayaklarıma kara sular indi resmen.![]()
Sağol canım benimGüzelmiş canım güle güle giy
Ben cikolata
Güle güle kullan canım güzel rakamlar gör
Geçmiş olsun canım
Yapma Diyecektim yapmışsın
Canım beni sarı takıma ekle sana zahmet![]()
geçmiş olsun canım![]()
Sağol canım benimbence de 8.000 iyi canım.
geçmiş olsun canım. sıcak bir şeyler iç. bana çok iyi geliyor. ardından da yatıyorum.
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım![]()
Evet yaa kolay değilmiş.zaman alıyormuş o hastalıkları tespit etmek.surekli seminer veriyor baya tutulan bir adamben kitaplarını da aldım ama tam yapamadımbiraz daha üstünde durmam lazım sanırım
![]()
Deneyeyim canım sağolasınSıcak duş alıp uyumak benim baş agrimi geçiyor dene istersen canım