• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dün gelemedim oğlanın deneme sınavı var bugün onu çalıştırdım...

Sahur
Hamburger ekmeği arası peynir domates biber
Yeşillik 5zeytin azda kırmızı biber

İftar
Kuçuk tabak acılı kuru fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
1bardwk ayran
Salata

Su 2olmustur..

Valla adımlarımı ccoook zor yaptım...ramazanda yaz günü oryantal yapan ben şimdi halim kalmıyor adım atmaya...çok zorlandım bugun

Cordelia Cordelia @Zipzip- E Elif_Eylul
Allah kabul etsin 🤗

Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu canım genemi artı gelirsin demem bu haftada artı geliyosun demedin hep eksi geldigini biyorum,,,,
Yani menulerin cok az ve yetersiz artı gelirsin dedim😌
Bu haftayı çıkarayım soz senin dediğin gibide beslenecegim kuzu👍 diyette yememe gibi bir sorunum var malesef yerken vicdan yapıyorum nedense🙈 size az gelen menü ,sanki ben dünyaları yemişim gibi geliyor 😕

Bu haftayı çıkarayım soz senin dediğin gibide beslenecegim kuzu👍 diyette yememe gibi bir sorunum var malesef yerken vicdan yapıyorum nedense🙈 size az gelen menü ,sanki ben dünyaları yemişim gibi geliyor 😕
Buhafta duruma bak bakalim dedigin gibi ne olcak yersen belki daha güzel gider🥰

Sen kendini en iyi tanıyansın😏
İşin tuafi tanımıyorum kuzu benim ilk kilo alisim ve ilk diyet yapisim, hayatımda ilk defa bu kiloya çıktım ve verdim.. hep zayiftim ben makarnanın yanında ekmek yiyen insandım pilavla yanlış ilaç sonrası kilo aldım ,doğum eklendi üstüne birde çok acamiyim aslında 🙈

Back
X