- 8 Eylül 2016
- 103.196
- 437.818
- 898
- 35
Ben hep maviyimMavimi oldun kaptancigim 1.ligede almıştım yenilgi kötü olicak şimdi senin için![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hep maviyimMavimi oldun kaptancigim 1.ligede almıştım yenilgi kötü olicak şimdi senin için![]()
HımKirmizi ve mavi takim adim yarısında
En cok adim atan hafta sonu ve hafta ici yuzde 1 lik avantaj sagliyor
Ben maviyim avantaji alalim diye sey ettim![]()
Himmmmm psikoloji bozmaTaktik yapiyor
Kiz şu emojiyi koyup durma
Tamam tamam ben sini kırmızı sandımKirmizi ve mavi takim adim yarısında
En cok adim atan hafta sonu ve hafta ici yuzde 1 lik avantaj sagliyor
Ben maviyim avantaji alalim diye sey ettim![]()
Bi Ara beraber aynı takimdaydik ben demi maviydim acaba OzamanBen hep maviyim![]()
Günaydın cnmGünaydın kızlar![]()
Gülen bok nevar bundaKiz şu emojiyi koyup durma
Sabah sabah insanin içi kalkiyor![]()
Günaydın canımGünaydın kızlar![]()
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar![]()
Tamam tamam ben sini kırmızı sandım![]()
Olabilir galiba 4 haftadir maviyim bakmak lazim listelereBi Ara beraber aynı takimdaydik ben demi maviydim acaba Ozaman![]()
Bu mavi takip niye hep yeniliyor hatası var neden kaynaklı bu başarısızlık merak ettimGünaydın canim ❤
Olabilir galiba 4 haftadir maviyim bakmak lazim listelere![]()
Sanirim ben yokum iclerindeBu mavi takip niye hep yeniliyor hatası var neden kaynaklı bu başarısızlık merak ettim![]()
Aslinda son iki haftadir yenilmesinin sebebi uyenin bildirimi unutmasi ,birde uyenin covide yakalanmasiBu mavi takip niye hep yeniliyor hatası var neden kaynaklı bu başarısızlık merak ettim![]()
HeeeAslinda son iki haftadir yenilmesinin sebebi uyenin bildirimi unutmasi ,birde uyenin covide yakalanmasi
Bende 18 imde dersaneye gidene kadar sabahları aç karnına hiç pogaça felan yememişimBen de İzmirde yedim. Çok yagliydi.