Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim kırmızı ile işaretledim ok varya aşağı doğru tıkla düzenle çıkıyor. Değişiklik yap kaydet de.
Teşekkür ederim canım her zaman dışarı çıkılmıyor diye aldım inşallah faydası olurHayırlı olsun cnm okadsr iyi bir şey yapmissinki yaz kış sabah akşam demeden yürürsün artıkBen yillarca kullundim diyette istediğim zaman kilo verebiliyorduysam yürüyüş bandımin bunda çok etkisi olmustur
Kaptanım azmine hayranım darısı banaMavi takımın acitasyOn yapmak için söylemiyorum ama inan şuan envayi çeşitle senlendirdigim her gorenin istaha geldiği kahvaltı soframdan yimarta salata yiyerek kalktım.Yaptigim pizzanın kalan son dilimi bana bakıp ağlıyor aman ben yüzüne bile bakmadımPeki neden bu kadar mucadele bu kadar acı sadece ama sadece mavi takımı cuma şampiyon yapabilmek için Belki bu süreçte yiyemediklerim yüzünden biyerim şişecek memem kafam kadar olacak olsun ben herşeyi göze aldım
Şuan pazar kahvaltısi yapiyorken akşam beyimle cocuklarimla keyif yapayım karbonhidratla aşk yasayım diye dusunuyorsaniz bir yelerde aç bir kaptaniniz ve size çok güvendiğini hatırlayınız
@Tutaste53
Nehir6161
bluegreeneyes
@Umutumut82
@Noisy Girl
@Ytmz
@fantastikaaa
@Aioojo
Hızını ayarlıyorum canm normal yürüyüş ayakkabısı kullanıyorum ben kemik tümörü ameliyatı oldum daha önce o yuzden ekstra dikkat ediyorumSağol canım
Anam seninde mi ablan var ? Nasıl sizin gibi değil anlamadım ? Biri gruba davet et demişti de bizim gibi değil demiştin ?
Kolay gelsin canım . Yütüyüş bantı menisküs yapıyormuş diye duymuştum. Ona göre yürüyüş ayakkabısı alıp yürümek lazımmış düz spor ayakkabılarla yürüyüş tavsiye edilmiyor. Gerçi biliyorsundur sonuçta hemşiresin de , hatırlatayım dedim
İyi yürüyüşler.
Sağol canım
Küçülüyor merak etme , hatta asılmaya başlıyor. Zayıflamadan bir hal çaresi bulmak lazım
Hele bir yesin k tartı hele bir yarın eksilerle gelmesin . Sorarım ben o Köroğluna
Seni örnek alacağız bundan sonra, sonuçta sen kaptansın . Yarından itibaren gelsin pastalar börekler
Eltin doğum yaptı diye ne telaşı , tamamen merakımdan soruyorum benim de eltim doğum yaptı ikizleri oldu 8 seneden sonra yaptı hiç telaşlanmadık da , sen in telaşlanmanı merak ettim . Kusura bakma sadece meraktan yani
Hiç yemiyorsun ya dikkat et lütfen .
Ben zeytinyağa limon sıkıp içiyordum . Kara ciğer temizliği için . Allah yardımcın olsun tamamen kötü ama çok iyi geliyor wc işini çözüyor için dışına çıkıyor tabiri caizse.
Harikasın kaptan
Ben 162 yim miram 67 kiloya inince bakacağım durumuma beğenmezsem 62 onu da beğenmezsem 57 istiyorum . 57 sana göre de çok kilolu geliyor. İnanmıyorum ya ,cidden 58 kilolumu
Haftasonu yoğunluktan fırsat olmuyor olabilir spor yapmaya ama haftaici cogalticak benim mavişlerim inanıyorum ben
@Tutaste53
Nehir6161
@fantastikaaa
@Noisy Girl
@Ytmz
@Umutumut82
@Aijoo
bluegreeneyes
maviş güzeller evde TV izlerken günlükte vakit geçirirken hatta salata yapıp çorba karistirirken bile adım atabilirsinizbirazcık daha gayret 4 gün sadece istiyorum sizden söz veriyorum cuma spor yapmanıza karismiycam
![]()
Yaylaya gittik canm oradaki evin sularını felan boşattk yoksa kışın donup patlıyor geç geldik çocuklarla uğraşıyordum şimdi uyku moduna geçiyorum yarın nöbet var sabh erken kalkıp evdekilere yemek yapıp bırakacam@Brzhuzur nasılsın canim? @ekim2009 spor mü yapıyorsun? Kayboldun.Tutku44
bluegreeneyes sizi de görmedim.
![]()
@Brzhuzur nasılsın canim? @ekim2009 spor mü yapıyorsun? Kayboldun.Tutku44
bluegreeneyes sizi de görmedim.
![]()
Harikasin tatlım.misafirlikteydim eve geldim simdi sporrr yapiyorummm![]()
Seni ayakta alkışlıyorum.Şaka gibi büyü bozuldu prenses bal kabagina falan dönüştü 40 adım ile 15 bin yapamadım lakin ben çok yoruldum iyi geceler![]()
İyi uykular tatlım.Teşekkür ederim canım her zaman dışarı çıkılmıyor diye aldım inşallah faydası olur
Kaptanım azmine hayranım darısı bana
Hızını ayarlıyorum canm normal yürüyüş ayakkabısı kullanıyorum ben kemik tümörü ameliyatı oldum daha önce o yuzden ekstra dikkat ediyorum
Yaylaya gittik canm oradaki evin sularını felan boşattk yoksa kışın donup patlıyor geç geldik çocuklarla uğraşıyordum şimdi uyku moduna geçiyorum yarın nöbet var sabh erken kalkıp evdekilere yemek yapıp bırakacam
Teşekkür ederim canım sana da iyi gecelerİyi uykular tatlım.![]()
12 den sonra sayilacaksa onuda atayım valla bu kadarını attıktan sonra 40 adım devede kulak
Yok canım yarina sayılır. 40 adım nazarligin olsun.12 den sonra sayilacaksa onuda atayım valla bu kadarını attıktan sonra 40 adım devede kulak![]()
Tamamdır canim hadi Allah rahatlık versinYok canım yarina sayılır. 40 adım nazarligin olsun.![]()
Sana da gönül rahatlığı ile uyu.Tamamdır canim hadi Allah rahatlık versin![]()
Teşekkür ederim bir deneyeyimCanim kırmızı ile işaretledim ok varya aşağı doğru tıkla düzenle çıkıyor. Değişiklik yap kaydet de.
Geçmiş olsun şimdi sağlık durumun nasıl ?Teşekkür ederim canım her zaman dışarı çıkılmıyor diye aldım inşallah faydası olur
Kaptanım azmine hayranım darısı bana
Hızını ayarlıyorum canm normal yürüyüş ayakkabısı kullanıyorum ben kemik tümörü ameliyatı oldum daha önce o yuzden ekstra dikkat ediyorum
Yaylaya gittik canm oradaki evin sularını felan boşattk yoksa kışın donup patlıyor geç geldik çocuklarla uğraşıyordum şimdi uyku moduna geçiyorum yarın nöbet var sabh erken kalkıp evdekilere yemek yapıp bırakacam
Harikasin tatlım.![]()