Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Nice mutlu yıllara kuşum. aşkınız daim olsun.
Allah'ım pastelfit fitin bütün kızlarının özel günleri olsun bu hafta.
Hepsi mutlu olsun yesin içsin eğlensin.
Kaptanım tersine mi döndü dua nedirköprüden önceki son cikistayimxuma-cumartrsi bekliyorum hem de ama gerekirse aç kalıp pabuç bırakmayacağız regle
Kapışmak istiyor musun hala?
Ayy ben de gazla çalışanlardan im,bana da söyle disli bir rakip bulsanız.Aklima geldikçe lokmalar boğazıma dizilse,elimden düşse
Annem yaparsa foto atarim
Seni anlıyorum kaptanim,ben de bir oturuşta bir kiloyu iç edecek bir kapasite var ama annemin yaptığı olursa tabi

Afiyet olsun canım tulumba kaç taneydi
Acelemden sayamadim toktur bey çok taneydi ama işin sevindirici yani metabolizmami çok iyi çalıştırdıbu da züğürt tesellim
Kendimi pazar kahvaltisina sakliyordum normalde, bazlama yiyecektim ama artık yumurtayla çok tahilliya talim

Buradaaaa öyle diilse söyleyin hee, bozulmam valla. Sonra silicem çünkü kalıcı kalacağı için erkekler görebilir.biraz kalsın.mecbur yakın çekim gibi oldu, kesince fotoyu yaklaştı
Kızz vücudun aynı been çok orantılı ya kilon zayıflayınca incecik çok güzel oluyor ha gayret bebişim yaza incecik girelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…