KatılıyorumAllah'ım ne büyüksün verdikçe veriyorsun
Kapışıyoruz şekerim. Sana avantaj geçen hafta bir kilo vermiştim bu hafta ağır aksak olabilir. Ama ama ben her şeye rağmen savaşmaya hazırım seninle. Cuma tartım 62.1 ...sen de bize takilsana gelmişken. Enerjin çok güzel.
Detoks suyuyla beraber 4 litre mi oluyor o zamanÜç litre oluyor tatlım...
Bende iyiyimIyiyim canim sen nasilsin
Allah'ım ne büyüksün verdikçe veriyorsun
Kapışıyoruz şekerim. Sana avantaj geçen hafta bir kilo vermiştim bu hafta ağır aksak olabilir. Ama ama ben her şeye rağmen savaşmaya hazırım seninle. Cuma tartım 62.1 ...sen de bize takilsana gelmişken. Enerjin çok güzel.
O yeahhKatılıyorumLori
Afiyet olsun canimMenümü yazayım..
9.30 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 4 zeytin bol yeşillik
13.30 arkadaşa gitmiştik
Yoğurtlu mantar salatası kuru biber patlıcan kavurması 1 kurabiye 1 kahve
19.30 1 kaşarlı pide 1 kepçe çorba 1 dilim baklava1.5 litre su
2 mil leslie
Dün kaçamak yapmadım tatlıyı o yüzden yedim ama pide fazla oldu... uzun aradan sonra diyete tekrar dönmekte zorlanıyorum.
Zipzip- Cordelia Elhan Maviokur
merhabalar uzun zamandır yoksunuz. Yoklama yapıyorum. Herkes iyi mi?
@kackaloribu hastaydın nasıl oldun? @pokemonn1 sen ne yaptın?
Onur Üyeleri @Mefkurem Onur Üyesi @askrhpozitif Onur Üyesi @Bal0ncuk Onur Üyesi @asysss Onur Üyesi @Zeynep_Nihal Onur Üyesi @aypare ackerman Onur Üyesi @sulisim Onur Üyesi @kackaloribu Onur Üyesi @Emma3 Onur Üyesi @MaYa_MiLa Onur Üyesi @aytozuvegece Onur Üyesi @oya17 Onur Üyesi @pokemonn1 Onur Üyesi mavilimYesilim Onur Üyesi
Iyi akşamlar canım gecmis olsunHerkese iyi akşamlar.
Çok şükür iyiyim. Sadece Biraz sağ bacağım ağrıyor.
Oğlumu uyutmak için sallıyorum şuan
Hayat onunla güzel
Selam söyle kardeş takıma.O yeahhrekor bir eksiyle gelecem haftaya ( insallah masallah )
Benim grubum var canlar. Sagolunn
Nice mutlu yıllara kuşum.aşkınız daim olsun.
Allah'ım @pastel34 fitin bütün kızlarının özel günleri olsun bu hafta.
Hepsi mutlu olsun yesin içsin eğlensin.
Güzel ne kelime muhteseemmmmYiyip içip eğleniyoruz bu hafta ama sağlıklı yemekketden az az içecek olarak sudan bol bol eğlence olarak da sporu seçtik bu hafta nasıl güzelmi Elhan ım
İyi uykular minige. Geçmiş olsun kuzum.Herkese iyi akşamlar.
Çok şükür iyiyim. Sadece Biraz sağ bacağım ağrıyor.
Oğlumu uyutmak için sallıyorum şuan
Hayat onunla güzel
Harikasın canım. İyiyim çok şükür.Cordelia sem nasılsın.
Ben spora ara vermedim. Vakit buldukça hareker ediyorum. Yapamazsam dans. Karişik egzersiz yapıyorum
Regli haftam ama şuan 54.8 geldim. 1 kilo fazla olsa inşallah 53 olmuşumdur2 kilıkuk damblla çalışıyorum daha iyi oluyor
tamam kaptanimGörmedim. Bu hafta video yok canım.
Arada bir pasta börek , bişi , katmer, otuz baklavacik da olabilir tatlımYiyip içip eğleniyoruz bu hafta ama sağlıklı yemekketden az az içecek olarak sudan bol bol eğlence olarak da sporu seçtik bu hafta nasıl güzelmi Elhan ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?