• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-26-22-04-55-121_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    Screenshot_2022-03-26-22-04-55-121_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 24
Nice mutlu yıllara kuşum. :dua: aşkınız daim olsun.
Allah'ım pastelfit pastelfit fitin bütün kızlarının özel günleri olsun bu hafta. :dua:
Hepsi mutlu olsun yesin içsin eğlensin. :dua::dua:
:ıslık::ıslık::ıslık:
Kaptanım tersine mi döndü dua nedir🙈köprüden önceki son cikistayim🙈xuma-cumartrsi bekliyorum hem de 😭ama gerekirse aç kalıp pabuç bırakmayacağız regle🤭
Kapışmak istiyor musun hala? :süslü:
Ayy ben de gazla çalışanlardan im,bana da söyle disli bir rakip bulsanız.Aklima geldikçe lokmalar boğazıma dizilse,elimden düşse🤭
Annem yaparsa foto atarim 🙈
Seni anlıyorum kaptanim,ben de bir oturuşta bir kiloyu iç edecek bir kapasite var ama annemin yaptığı olursa tabi🙈

Afiyet olsun canım ❤️ tulumba kaç taneydi :olamaz:
Acelemden sayamadim toktur bey😭 çok taneydi ama işin sevindirici yani metabolizmami çok iyi çalıştırdı🙈bu da züğürt tesellim🙈
Kendimi pazar kahvaltisina sakliyordum normalde, bazlama yiyecektim ama artık yumurtayla çok tahilliya talim🙈

Buradaaaa🤪 öyle diilse söyleyin hee, bozulmam valla. Sonra silicem çünkü kalıcı kalacağı için erkekler görebilir.biraz kalsın.mecbur yakın çekim gibi oldu, kesince fotoyu yaklaştı 😂😂
Kızz vücudun aynı been ❤️😍 çok orantılı ya kilon zayıflayınca incecik çok güzel oluyor ha gayret bebişim yaza incecik girelim 😍😍😍

Back
X