Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

3 gunluk detox yapmissin ecem

Canım kahvaltı ile öğleyi birleştirdim ben de...Kahvenin içine bir kesme şekerin mantığı ne acaba...hiç sevmem şekerli kahveyi ...sade içtim. Akşama et , salata yiyeceğim. Normal beslenme şeklimden pek farklı gelmedi. Sadece sabah kahvaltısinin adı öğle olmuş İsveç diyetinde. Biraz kendime uyarlayacağim. Karbonhidrat almayacağım benim anladığım bu ...sana kolay gelsin ve de afiyet olsun. Bu diyete +500 dayanamaz eksiye bile geçerim ben

askrhpozitif çok mu ateşin canım kaç çıkıyor?

Canım çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim.

Ah canim hepinize gecti mi nasilsiniz

Geçmiş olsun tatlım.

İnsallah daha iyi olmustur cnm

günaydın kızlaaaaarrrr
@fesang
@Cordelia
Elhan
@Aomine Daiki
North River
@Tutku44
@masal_19
askrhpozitif
Wilma11
@masal3487
haydi bakalım bugün itibaren menülerimiz hafif sporumu bol olsun

askrhpozitif @Busra 17 @fesang nasılsınız? Nasıl oldunuz? Çocuklar nasıl oldu?

Geçmiş olsun mervecim

Canim bebeğinin ve senin sağlıklı olmanız için dua ediyorum. Bugunler geçecek inşallah. Uyku hali iyi vücut kendini korumaya alıyor. Allah yardımcın olsun.

Sana da bulasti canim

Geçmiş olsun cnm

Gecmis olsun canim

Keşke ben de 57.9 çıksam

Canım çok çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim kızlar vallahi anca yazabiliyorum
Zor bir hamilelik olacak galiba.
Hamilelikle ilgili değil gibi canım ya eşimde benim gibi o biraz daha dayanıklı durumda sadece

Çok şükür negatif çıkmış.
Her şeyin dengesi bozuldu misafir de gecikmez gelir inşallah. Biz musaitiz buyrun deseydin.
Şu ezanlar yüzü suyu hürmetine sağlıkla gelir inşallah abla sınavları başladı bugün her şekilde patlayacak bir bomba gibi bende sustum iki hafta sonra sınavları bitecek o zamanda ben gibi kukreyecem ona

Afiyet olsun canim
Zipzip- Ankee adımları yapabildiğim kadar yaparım tamamlayamayabilirim büyük ihtimal
Canim zorlama adimlar icin kaptanda hasta oldugu kadar
Adimlar cok etkilemiyor zaten

Günaydın canım benim.
askom benimm
Selam gelemedim paso yatıyorum içimde patlamaya hazır bir volkan var. Sanki ayağa kalktığım an sahlaniyor. Hafta sonu bol istifrali ishalli geçti ve hala aynı şekilde devam
Kilom 75.5
gecmis olsunn
eline sağlık kaptanim
60kiloyum tebrik ederim harikasin. bak isteyince nasıl güzel oluyor seneye nickin gerçek
olacak yeter ki pes etme

maalesef pozitifim.
Geçmiş olsun canım
Selam gelemedim paso yatıyorum içimde patlamaya hazır bir volkan var. Sanki ayağa kalktığım an sahlaniyor. Hafta sonu bol istifrali ishalli geçti ve hala aynı şekilde devam
Kilom 75.5
Geçmiş olsun canım
Yıl başında her kes patlamış

Eline sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…