- 8 Eylül 2016
- 103.196
- 437.818
- 898
- 35
Misafirlerin mi var canim yogunsunAl götür beni buralardan çok bunaldım
çok yoruldum imdatttttttttttt diyesim varyaparsan içerim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Misafirlerin mi var canim yogunsunAl götür beni buralardan çok bunaldım
![]()
Yavrum her gün 20.000 yaparsan bacakların da senden memnun kalmaz söyliyimYarin 8000 yapsan yeterli abla da ben bu hafta 20.000 devam edecegim insallah cok kilo aldim.bacaklarimdan memnun degilim
Sagol abla![]()
Çok yavaşsın tatlım20 dakikadayim 2.500 adım oldu. Devam ediyore
Benim kiz 2.5 yaşından beri kek yapar. Evim zaten hep kirli döküp sactiklari icin kızmam :)Dellendirme ablayıııı
Baştan yanlış yapıyorsun bak...tüh yine sabah oldu demek olur mu hiç ...Çocuklarina poğaça yapmak yerine yanlarına kıvrılıp onları öperek uyandır bir tebessüm bir gıdıklama daha çok hoşlarına gider. İyi hadi ille poğaça yapacaksan hadi beraber poğaça yapalım deyip hamura ellerini daldır yüzleri gözleri unlansin .. varsın kirlensin etraf.. Büşracim senin ve ailenin bol sevgiye umuda ihtiyacınız var. Geçmişin travmalarından ne yapıp edip kurtulman lazım. Erken evlendim deyip takılma artık... Yapacak bir şey yok...ben de geç evlendim geçmişe gidip değiştiremeyiz di mi ama ...Bir iki mesaj daha yazarım cevap olarak ama baktım bir milim ilerleme yok...inan bir şey demem...Birilerinin gelip beni mutlu etmesini bekleyecek vaktim yok...ben kendimi mutlu ederim.
![]()
Kalmadığın için, bi kalksan daha oturamazsınbenim de hiç yerimden kalkasım yok neden ki acaba![]()
Hergun yapamam abla zaten bu haftadan sonra 15 bine inerimYavrum her gün 20.000 yaparsan bacakların da senden memnun kalmaz söyliyim![]()
Ahaaa geldi gönlümün efendisiAşkolsun beni beni kebabçı şırdancı mumbarcıyı nasıl unutursun![]()
Oturunca hep oturasim geliyorbenim de hiç yerimden kalkasım yok neden ki acaba![]()
Hayatım iş güç olmasa 15.000 rahat atılır. Ama çok vakit lazım , boş olmak lazım.Hergun yapamam abla zaten bu haftadan sonra 15 bine inerim![]()
45 dk ise 5.000 olmaz herhalde20 dakikadayim 2.500 adım oldu. Devam ediyore
Eee benden bosu mu var ablaHayatım iş güç olmasa 15.000 rahat atılır. Ama çok vakit lazım , boş olmak lazım.
biraz daha geçsin de öyleKalmadığın için, bi kalksan daha oturamazsın![]()
Gel yapayım temizlik mi yaptinAl götür beni buralardan çok bunaldım
![]()
Eee benden bosu mu var abla![]()
Kaptanım yarın tartı vereceeen unuttun mubiraz daha geçsin de öylesabah kalkar kalkmaz duş aldım. mayıştım iyice
![]()
şunu mu yapsam acaba
Vardı gittiler canım evi dip köşe girdim çıkamıyorum içindenMisafirlerin mi var canim yogunsun![]()
Kolay gelsin canımVardı gittiler canım evi dip köşe girdim çıkamıyorum içinden![]()
Daha yapıyorum yapacağım da dip köşe girdim sagmiyim diye tıklayın aradaGel yapayım temizlik mi yaptin![]()