Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konuda fazla bilgim yok canim ama kardiyo sonrasi pilates daha iyi olur gibiKızlar önce pilates+kardiyo mu yoksa kardiyo+pilates mi fark eder mi yani
şunu mu yapsam acaba
o zaman 15.000 ellerinden
Kolay gelsin canimVardı gittiler canım evi dip köşe girdim çıkamıyorum içinden![]()
Önce pilates sonra kardiyoKızlar önce pilates+kardiyo mu yoksa kardiyo+pilates mi fark eder mi yani
Gel yee hepimize yeter
Ne ara yürüdün benim bacaklarım ağrıyo10.000 adimi tamamladim kaldi 10.000![]()
Bütün evi indir ,dağıt ,topla.Bu konuda fazla bilgim yok canim ama kardiyo sonrasi pilates daha iyi olur gibi
Olabilir :)
Kolay gelsin canim![]()
firsat buldukca yuruyorumNe ara yürüdün benim bacaklarım ağrıyo![]()
Listeye girmedin bu hafta ama temizlikle iyi kilo vereceksin gibi duruyorBütün evi indir ,dağıt ,topla.
bütün sporlardan etkili 10 bin atmışımdir garanti![]()
Birden yüklenme kendine ...minik minik adımlarla canım.Benim kiz 2.5 yaşından beri kek yapar. Evim zaten hep kirli döküp sactiklari icin kızmam :)
İnşallah degişecegim ben inaniyorum
Yürüyüşün ikinci etabindayim tatlım .İyi pazarlar kaptanım
Kolay gelsin tatlım ben şimdi yeşilçay aldım![]()
HarikaUzun zamandir yesilcay icmiyordum bende simdi yaptim iciyorum
Afiyet olsun![]()
Bir kaç hafta yokum kuzumListeye girmedin bu hafta ama temizlikle iyi kilo vereceksin gibi duruyor![]()
Tuz işi tamam diyorsunVardı gittiler canım evi dip köşe girdim çıkamıyorum içinden![]()
Sagol ablacimHarikaAfiyet olsun canım
![]()
Allah kabul etsin canimBir kaç hafta yokum kuzumnamaz sayfasindayim Kur'an okuyacağız arkadaşlarla ..artı evi baya salmisim bir iki hafta derin temizlik yapmayı düşünüyorum . aynı anda üçünü gituremezdim bu yüzden girmedim. kimseyi etkilemek istemem .yatıp verdiğim kiloları almaya niyetim yok aktif olacağım ama
birde yarısa girdim
Cordelia ile gaza gelip bu kadar işimin arasında ne gerek varsa
oyyyy yazarken yoruldum
![]()
Gençken ne saçma sapan şeylere üzülmüş kendimizi harap etmişiz valla yazık zamanımıza ...Okuyorum ablam okumam mı.bu yaşımda bazı şeyler kafama dank ediyor.eskiden yaşadıklarıma üzülüyordum.ama daha yenice diyorum ki iyi ki yaşamışım ve tecrübe edinmisim.beni ben yapan geçmişim diye düşünüyorum![]()
İri tuz döktüm hemideTuz işi tamam diyorsun
Kolay gelsin bitanem![]()
Önce pilates sonra kardiyo
Gel yee hepimize yeter![]()
TamamdırBu konuda fazla bilgim yok canim ama kardiyo sonrasi pilates daha iyi olur gibi
Olabilir :)
Kolay gelsin canim![]()
Tabi ya vücut alışıyor sonuçta. Demin biraz araştırdım. Forma girmek için günde 10.000 adım yeterli diyor. Ama bu zor bir hedef, siz gergün mutlaka 5.000 tamamlamaya odaklanın diyor bilir kişi.firsat buldukca yuruyorum
Iki gundur alistim biraz
Gecen sene adim atarken 7000 den sonra bacaklarim agriyordu simdi agri olmuyor
Ayy ben acıktım ara öğün yapıyorum bitanemYürüyüşün ikinci etabindayim tatlım .Gidince ben de içicim inşallah yeşilcayimi
Afiyet olsun sana.Adim kaç oldu
![]()
Allah kabul etsin canım. Kolay gelsinBir kaç hafta yokum kuzumnamaz sayfasindayim Kur'an okuyacağız arkadaşlarla ..artı evi baya salmisim bir iki hafta derin temizlik yapmayı düşünüyorum . aynı anda üçünü gituremezdim bu yüzden girmedim. kimseyi etkilemek istemem .yatıp verdiğim kiloları almaya niyetim yok aktif olacağım ama
birde yarısa girdim
Cordelia ile gaza gelip bu kadar işimin arasında ne gerek varsa
oyyyy yazarken yoruldum
![]()
İki farklı cevap olmuşTamamdır![]()
Aynen abla vücut alışıyorTabi ya vücut alışıyor sonuçta. Demin biraz araştırdım. Forma girmek için günde 10.000 adım yeterli diyor. Ama bu zor bir hedef, siz gergün mutlaka 5.00