• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Listeye girmedin bu hafta ama temizlikle iyi kilo vereceksin gibi duruyor 🤣🤣🤣
Bir kaç hafta yokum kuzum😘 namaz sayfasindayim Kur'an okuyacağız arkadaşlarla ..artı evi baya salmisim bir iki hafta derin temizlik yapmayı düşünüyorum . aynı anda üçünü gituremezdim bu yüzden girmedim. kimseyi etkilemek istemem .yatıp verdiğim kiloları almaya niyetim yok aktif olacağım ama 🤣 birde yarısa girdim Cordelia Cordelia ile gaza gelip bu kadar işimin arasında ne gerek varsa 🤣 oyyyy yazarken yoruldum :işsiz:

Harika:KK9:Afiyet olsun canım ❤️
Sagol ablacim 🥰🥰
Bir kaç hafta yokum kuzum😘 namaz sayfasindayim Kur'an okuyacağız arkadaşlarla ..artı evi baya salmisim bir iki hafta derin temizlik yapmayı düşünüyorum . aynı anda üçünü gituremezdim bu yüzden girmedim. kimseyi etkilemek istemem .yatıp verdiğim kiloları almaya niyetim yok aktif olacağım ama 🤣 birde yarısa girdim Cordelia Cordelia ile gaza gelip bu kadar işimin arasında ne gerek varsa 🤣 oyyyy yazarken yoruldum :işsiz:
Allah kabul etsin canim 🥰🥰

Okuyorum ablam okumam mı.bu yaşımda bazı şeyler kafama dank ediyor.eskiden yaşadıklarıma üzülüyordum.ama daha yenice diyorum ki iyi ki yaşamışım ve tecrübe edinmisim.beni ben yapan geçmişim diye düşünüyorum:eğlence:
Gençken ne saçma sapan şeylere üzülmüş kendimizi harap etmişiz valla yazık zamanımıza ...:KK51:bugunun kıymetini bilmek lazım tatlım. Hadi daha treni kaçırmadın iyisin iyi :super::KK60:

firsat buldukca yuruyorum :cool:

Iki gundur alistim biraz
Gecen sene adim atarken 7000 den sonra bacaklarim agriyordu simdi agri olmuyor
Tabi ya vücut alışıyor sonuçta. Demin biraz araştırdım. Forma girmek için günde 10.000 adım yeterli diyor. Ama bu zor bir hedef, siz gergün mutlaka 5.000 tamamlamaya odaklanın diyor bilir kişi.
Yürüyüşün ikinci etabindayim tatlım . :emir_bebek:Gidince ben de içicim inşallah yeşilcayimi :KK60:
Afiyet olsun sana. :super:Adim kaç oldu:confused:
Ayy ben acıktım ara öğün yapıyorum bitanem
8.732 deyim :KK51:
Allah kabul etsin canım. Kolay gelsin 🥰
İki farklı cevap olmuş😂Bana fizyoterapist egzersiz planı yazdı. Orada önce plates veya bölgesel üstüne kardiyo var. Çok ter atacağın egzersizin sonda olması daha mantıklı bence.

Tabi ya vücut alışıyor sonuçta. Demin biraz araştırdım. Forma girmek için günde 10.000 adım yeterli diyor. Ama bu zor bir hedef, siz gergün mutlaka 5.00
Aynen abla vücut alışıyor
Bir ara haberlerde çıkmıştı 4400 adim atmak yeterli gibi
Bu hafta boyle atarim sonra 10 bin -15 bin arasi bana yeterli olur 🥰🥰

Back
X