Canım özür dilemiş. Keşke yapmasaydi ama özür dilemiş.Sabah cocuklari biraktik sonra o beni okula birakti okula gidene kadar yine kavga ettik. Dun aksam yaptigim hataydi ne olursa olsun yapmamaliydim dedi ozur diledi ama bu aksam planlanilan aile yemegine cocuklari getirmeyecegim ben de gelmeyecegim diyince sen tek basina karar veremezsin dedi ben de basladim ben anneleri olarak karar veririm dedim bagirdim yine o da bagirdi yani yine kavga ettik
Tesekkur ederim evet her yonden evliligimiz cok guzel gidiyordu ama son zamanlarda ozellikle cocuklardan sonra cok kavaeder olduk cok tartisiyoruz. Benim demedigim sey kalmiyor agzima ne gelirse soyluyorum. O da bundan bikti ama son yaptigi sey affedilecek gibi degil
Evet bazen ona kiziyorum bazen cocuklara bazen baskasina her seyi ondan cikariyorum. Bir seye sinirleniyorum o da bana ters bir sey derse kavga ediyoruz
Var 3 yasinda ikiz. Tesekkur ederim insallah.
Haklisin sagol canim...Canım özür dilemiş. Keşke yapmasaydi ama özür dilemiş.
Bırak yemeğe de gelmesin bırak cocuklara da baksın sen de keyifle yemeğini ye. Araniz bu kadar gerginken beraber yemeğe gitseniz ne keyfi olacak. Hem birbirinizden biraz uzaklaşmış olursunuz.
Çoğunlukla gerginlik çıkaran taraf sensen, bundan sonra da biraz alttan almaya çalış.
Topuguna sıktinaptın sen
bak işte özür dilemiş. bak bence, tamam mesafeli ol ama şartları çok zorlama. ciddi diyorum. canım ikiz veya ard arda küçük çocuk, bebek büyütmesi zor. haklı da olsan sürekli söylenmek karşı tarafı da yoruyor. hemen barış demiyorum. ama o bir adım attıysa sen de at.Sabah cocuklari biraktik sonra o beni okula birakti okula gidene kadar yine kavga ettik. Dun aksam yaptigim hataydi ne olursa olsun yapmamaliydim dedi ozur diledi ama bu aksam planlanilan aile yemegine cocuklari getirmeyecegim ben de gelmeyecegim diyince sen tek basina karar veremezsin dedi ben de basladim ben anneleri olarak karar veririm dedim bagirdim yine o da bagirdi yani yine kavga ettik
Tesekkur ederim evet her yonden evliligimiz cok guzel gidiyordu ama son zamanlarda ozellikle cocuklardan sonra cok kavaeder olduk cok tartisiyoruz. Benim demedigim sey kalmiyor agzima ne gelirse soyluyorum. O da bundan bikti ama son yaptigi sey affedilecek gibi degil
Evet bazen ona kiziyorum bazen cocuklara bazen baskasina her seyi ondan cikariyorum. Bir seye sinirleniyorum o da bana ters bir sey derse kavga ediyoruz
Sen hala bana kırgın misin
Tabi ki yazacagizMenuleri yazacak miyiz bugun ?
Sabah cocuklari biraktik sonra o beni okula birakti okula gidene kadar yine kavga ettik. Dun aksam yaptigim hataydi ne olursa olsun yapmamaliydim dedi ozur diledi ama bu aksam planlanilan aile yemegine cocuklari getirmeyecegim ben de gelmeyecegim diyince sen tek basina karar veremezsin dedi ben de basladim ben anneleri olarak karar veririm dedim bagirdim yine o da bagirdi yani yine kavga ettik
Yaptigi seyi hakli gormuyorum ama senin her geleni soylemen artik saygi ve sevgiyi ezer gecer . Dilde soguk ve kotu bir silahtir. Aile terepisti deneyin bence hala cozumlenemiyorsa bosanmak en iuisiSabah cocuklari biraktik sonra o beni okula birakti okula gidene kadar yine kavga ettik. Dun aksam yaptigim hataydi ne olursa olsun yapmamaliydim dedi ozur diledi ama bu aksam planlanilan aile yemegine cocuklari getirmeyecegim ben de gelmeyecegim diyince sen tek basina karar veremezsin dedi ben de basladim ben anneleri olarak karar veririm dedim bagirdim yine o da bagirdi yani yine kavga ettik
Mavi takim.kazandi canim
Bakalim kim daha cok yediTabi ki yazacagiz
Elhan ve @pastel34 emekleriniz icin cok tesekkur ediyorum güzel bir hafta gecirdik
Kazanan mavi takim @pastel34 tebrik ediyorum kaptanim
MasterFit Yarışması 15. Etap 24.12.2021 Cuma 27.12.2021 P.tesi 31.12.2021 Cuma Fark Oran Kırmızı Takım
Elhan Kırmızı Kaptan 69,10 68,60 68,00 1,10 1,59@Korkuluanne transfer Kırmızı 66,00 66,50 65,50 0,50 0,76@Cordelia Kırmızı 62,00 61,80 61,05 0,95 1,53@Tutku44 Kırmızı 80,20 80,10 79,50 0,70 0,87Wilma11 Kırmızı 71,60 71,10 71,60 0,00 0,00North River Kırmızı 75,10 75,50 74,55 0,55 0,73Ankee Kırmızı 58,30 57,60 57,20 1,10 1,89fesang Kırmızı Sarı 61,60Kırmızı Takım ortalama
1,05Menü Avantajı 1,00Kırmızı Takım ortalama Sonuç 1,20Mavi Takım
@pastel34 Mavi Kaptan 69,30 68,70 68,20 1,10 1,59@Kahve __Kokusu Mavi 55,25 54,85 54,15 1,10 1,99@aypare ackerman Mavi 58,10 57,00 56,80 1,30 2,24@DeryaOnDiet Mavi 74,90 74,70 73,80 1,10 1,47@SanSebastianCheesecake Mavi 62,60 62,00 61,40 1,20 1,92@dolunaydagel Mavi 87,70 87,40 86,50 1,20 1,37@masal_19 Mavi Sarı 57,40 57,50Zipzip- Mavi Sarı Mavi Takım Ortalama
1,76Spor Avantajı 2,00Menü Avantajı
Mavi Takım Ortalama Sonuç 2,10Yeşil Takım @Sonsuz umut Yeşil 64,05 63,90 0,15 0,23@askrhpozitif Yeşil 76,5576,20 0,45 0,59@sara_28 Yeşil 99,40 99,40 100,00@aytozuvegece Yeşil 83,20 82,90 82,90 0,30 0,36@Bal0ncuk Yeşil 62,05 62,05 100,00@nnurc Yeşil 70,90 0,0060kiloyum 85,1 fesang 61.,6 @Aomine Daiki 62,4 eceboce 67.3 67.1 0 2 0,30 Beth18 58,6 @masal3487 69 69,3 +0.3 -0.43 @sardunya1038 66,2
Beklemekten tohumları yeşermeye başlamışlar ağaç olucaz neredeysekırgın mıııııı??? neden ki? olur mu öyle şey
yazamadım ki daha yeni girdim eve bi kaptan seçeyim beklemesinler diyemesajlara dönemedim dahaa
Bugun herkesin yogunlugu var bekleriz canim sorun olmazBeklemekten tohumları yeşermeye başlamışlar ağaç olucaz neredeyse
inşallah canımHaftaya guzel eksilerle gelirsin canim
ayy bilmiyom yaa valla hiç hazır değilim kaptan olmaya
canım benim önce sakinleşmek için kendine zaman tanıSabah cocuklari biraktik sonra o beni okula birakti okula gidene kadar yine kavga ettik. Dun aksam yaptigim hataydi ne olursa olsun yapmamaliydim dedi ozur diledi ama bu aksam planlanilan aile yemegine cocuklari getirmeyecegim ben de gelmeyecegim diyince sen tek basina karar veremezsin dedi ben de basladim ben anneleri olarak karar veririm dedim bagirdim yine o da bagirdi yani yine kavga ettik
Herkes yiyecek canim :))inşallah canım
ayy bilmiyom yaa valla hiç hazır değilim kaptan olmayaakşam da yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?