Aynen öyle. Birkaç gün geçsin daha değişik bakacağına eminim.canım şu an çok kırgın olman normal. olay daha çok yeni. o da bence kendini iyi hissetmiyordur. zaten öyle şiddet yanlısı biri değilse, hatta kendini sorguluyordur. pişmandır... belki şu an başka tepki almamak için, yeni bir tartışma olmasın diye senle konuşmuyordur.
acele etme bence. bekle.... zaman verin birbirinizekonuşursanız da ılımlı konuş. ben de hatalıydım ama sen de öyle diye.
2 hamileligimde de 5 ay çok kotu geçti. Bana cubuk kraker ve elma kurusu cok iyi geliyordu. Canim bir dene istersen .Sekerli gidalarda cok bulanti yapiyordu bende.Mide bulantısina ne iyi geliyordu
Nane kaynatıp ılıyınca içersen bulantıya iyi geliyor canım
İkisi de aklıma gelmedi sabahtan beri kuru ekmek yiyorum bastırmasıTuzlu cubuk kraker
Nane limon
Bana ekmek arası peynir iyi gelir hepMide bulantısina ne iyi geliyordu
Çubuk krakerim elma kurum yokta eşime aldirayim nane limon ve patates gecirmezse2 hamileligimde de 5 ay çok kotu geçti. Bana cubuk kraker ve elma kurusu cok iyi geliyordu. Canim bir dene istersen .Sekerli gidalarda cok bulanti yapiyordu bende.
Peynir yiyemedim sabah yaBana ekmek arası peynir iyi gelir hep
Tamam canim eklerimZipzip- canım kaptanım. henüz seçmeler olmamış. beni de master fite ekler misin.? yoksa ben bu haftada boğazımı tutamayacağım
MasterFit Yarışması 16.Etap | ||
1 | @MaYa_MiLa | 57.2 |
2 |
| 61.05 |
3 | @pastel34 | 68.2 |
4 |
| 68.0 |
5 | @EppekArasi | 74.55 |
6 |
| 85.10 |
7 |
| 86.5 |
8 |
| 82.9 |
9 |
| 61.6 |
10 |
| 79.5 |
11 |
| 73.8 |
12 |
| 62.4 |
13 |
| 66.2 |
14 | @Korkuluanne | 65.5 |
15 |
| 99.4 |
16 |
| 76,2 |
17 |
| 58,1 |
SARI TAKIM | ||
1 |
| |
2 |
| |
3 |
| |
4 |
| |
evet malesef turkiyede oyleymis haberlerde gordum kuzumAhh agrilar pedlerinde fiyati ucmus gitmis hepimiz menepoza mi girsek
kaptanım ben bu hafta hastalandigim icin masterfitte olmayacagım kimsenin hakkına girmeyeyim verimli bir sporum olmaz ama devam ediyorumGuzel eksi tebrik ederim.canim
MasterFit e devam edecek misin
Tamam canim
Afiyet olsun canim
Spora Pazartesi basliyoruz canim nasil istersenevet malesef turkiyede oyleymis haberlerde gordum kuzum
kaptanım ben bu hafta hastalandigim icin masterfitte olmayacagım kimsenin hakkına girmeyeyim verimli bir sporum olmaz ama devam ediyorum
Eline sağlık kaptanım
MasterFit Yarışması
16.Etap1 @MaYa_MiLa 57.2 2 Cordelia 61.05 3 @pastel34 68.2 4 Elhan 68.0 5 @EppekArasi 74.55 6 60kiloyum 85.10 7 dolunaydagel 86.5 8 aytozuvegece 82.9 9 fesang 61.6 10 Tutku44 79.5 11 DeryaOnDiet 73.8 12 Aomine Daiki 62.4 13 sardunya1038 66.2 14 @Korkuluanne 65.5 15 sara_28 99.4 16 askrhpozitif 76,2 17 menekse_kokusu 58,1 SARI TAKIM 1 aypare ackerman 2 masal3487 3 Wilma11 4 Zipzip-
@MaYa_MiLa ilk 17 kisiden kaptan seçebilir misin
Niye bildirmesin bugun cok mu yiyeceksinEline sağlık kaptanım
Sarı takım kilo blidirmiyor demi
Sarı takımların bildirdikleri görmedim deNiye bildirmesin bugun cok mu yiyeceksin
Ben bildirmedim onun dışında herkes bildiriyor :)Sarı takımların bildirdikleri görmedim de
tamam kaptanım elimden geleni yapicam yılbası diye ara verdik spora sanirim oyle okumustum unuttumSpora Pazartesi basliyoruz canim nasil istersen
O gune agrilarin gecmez mi
Seni de bekliyorumBen bildirmedim onun dışında herkes bildiriyor :)
Evet canim 2 gun ara verdiktamam kaptanım elimden geleni yapicam yılbası diye ara verdik spora sanirim oyle okumustum unuttum
Beni beklemeSeni de bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?