Rüyanda melekleri görAhahahahiyi dileklerin için sağol dostum bayağı zorlıcam kendimi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rüyanda melekleri görAhahahahiyi dileklerin için sağol dostum bayağı zorlıcam kendimi
![]()
Erkenden gidiyordun hâlbukiAhahahahiyi dileklerin için sağol dostum bayağı zorlıcam kendimi
![]()
onları yatıştırırken amaan benimkisi de dert mi şu insanların derdine bak diyormuşsunDerdimi unuturum üyelere laf yetiştirmekten![]()
Sanki biz dur gitme dedik alla allaErkenden gidiyordun hâlbuki![]()
Ben varya banlanmiyacagimi bilsemonları yatıştırırken amaan benimkisi de dert mi şu insanların derdine bak diyormuşsun![]()
![]()
aaaaaaaRüyanda melekleri gör![]()
deniyoruuumErkenden gidiyordun hâlbuki![]()
Gaza gelmicemO zaman tekrar yarışalım.Arrietty_
Ay derim pis bir vicdanım var..onları yatıştırırken amaan benimkisi de dert mi şu insanların derdine bak diyormuşsun![]()
![]()
Gel kız gel rövanşı alırsın bendenGaza gelmicem
Gelmicem dedim
Topu topu 3-4 kisiyiz biz adim atan![]()
Demek ki bu aslanlar da var bu huy bende hemen icsellestiririmAy derim pis bir vicdanım var..
kendi derdimi unutur onlara dertlenirim![]()
No thanks babyGel kız gel rövanşı alırsın benden![]()
Kiz ben teraziyim adelet arayan savaşçıDemek ki bu aslanlar da var bu huy bende hemen icsellestiririm
Ben seni aslan sanıyordumKiz ben teraziyim adelet arayan savaşçı![]()
Kizim aslan evde bir boğa bir aslanla yaşıyorum aralarında teraziBen seni aslan sanıyordum![]()
Manyaga bak
Kim o bogaKizim aslan evde bir boğa bir aslanla yaşıyorum aralarında terazi![]()
Kizim aslan evde bir boğa bir aslanla yaşıyorum aralarında terazi![]()
Benim herifKim o boga![]()