- 31 Temmuz 2020
- 20.353
- 60.234
- 548
baktım canımÖzelden yazdım cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baktım canımÖzelden yazdım cnm
Hayır birde diyorlar yaa lütfen kötü şeyler yazmayın.kiz zaten seni parçalayacaklar neyin derdindesinbaktım canımher gün defalarca açılan topiklerden. Yani tanımadığın insanlara ,hele ki ailen dışında ve karar verme yetisi olmayanlara sorulacak şey olduğunu düşünmüyorum sonra yazanlar birbirine giriyor
ne için yani
Hayır birde diyorlar yaa lütfen kötü şeyler yazmayın.kiz zaten seni parçalayacaklar neyin derdindesin
Ben normalde hep bakarım bu hafta neler geliyor diye ben nasıl kaçırdım bunuayy uyucaktım ben
bim e 2 kiloluk ağırlık geliyormuş alsam mı yetişir miyim ki![]()
canım kibar dambıla bakmıştım pembeİnternette daha uygun değil mi yaa o basen için olan nasıl acaba toparlayamadim gitti şu baseni
90 TL olan değil mi.yuruyus bandı da çok portatif gözüküyor.hosuma gitti ama çok ucuzmuş.hic bana göre değilcanım kibar dambıla bakmıştım pembe
evet cnm90 TL olan değil mi.yuruyus bandı da çok portatif gözüküyor.hosuma gitti ama çok ucuzmuş.hic bana göre değil![]()
Bir derdim var konu aç linç yeBu dvn nin açılımı ne oluyor
Tabikisi bedava verseler almam ayaklarıma yakışmazevet cnmay sana 10 binlik lazım di mii aslan kadını
![]()
Aman yaa Allah sonumuzu hayır etsinBir derdim var konu aç linç ye![]()
Amin canım bin derdim olsa ,buraya konu açmam herhaldeAman yaa Allah sonumuzu hayır etsin
bir dert oluyor bin dertAmin canım bin derdim olsa ,buraya konu açmam herhalde![]()
Haydi bakalım uyuyabilecekmisinBen gerçekten yatıcam![]()
Derdimi unuturum üyelere laf yetiştirmektenbir dert oluyor bin dert![]()
AhahahahHaydi bakalım uyuyabilecekmisin![]()